علمی فناوری 13:30 - 07 مهر 1399
ناسا به منظور سکونت دائم در کره ماه و ایجاد سکونتگاه‌های طولانی مدت قمری به دنبال ایده برای تامین نیروی ماموریت‌ها و تجهیزات در عدم حضور نور خورشید در شب‌های تاریک و طولانی ماه است.

ایده‌خواهی و جایزه ۵ میلیون دلاری ناسا برای پایداری مأموریت‌ها در شب‌های بلند ماه

به گزارش ایسنا و به نقل از انگجت، اگر ناسا می‌خواهد حضوری طولانی مدت در ماه داشته باشد، به روشی جایگزین برای انرژی خورشیدی احتیاج دارد، چرا که شب‌های ماه در برخی موارد ممکن است بیش از دو هفته طول بکشند و این آژانس اکنون برای کمک به دیگران متوسل شده است.

ناسا بدین منظور اقدام به راه‌اندازی یک چالش موسوم به "Watts on the Moon" کرده است که در آن برای کسانی که بتوانند راه حل‌های تامین انرژی برای ماموریت‌های ماه پیشنهاد دهند، حداکثر ۵ میلیون دلار جایزه در نظر گرفته است و برندگان برای دریافت جایزه خود حتی مجبور نیستند که تا تأیید فناوری پیشنهادی خود و ارسال آنها به کره ماه منتظر بمانند.

این چالش سه مرحله‌ای با ارائه راه حل‌هایی توسط داوطلبان آغاز می‌شود که بتواند با سه فعالیت، مأموریت را تامین انرژی کند. داوران ناسا برای هر فعالیت سه برنده انتخاب می‌کنند و هر کدام ۱۰۰ هزار دلار برنده می‌شوند و چهار برگزیده بعدی نیز هر کدام ۵۰ هزار دلار به دست می‌آورند.

مرحله دوم، مرحله‌ای است که برگزیدگان باید به ساخت نمونه‌های اولیه فناوری‌های خود بپردازند و ناسا در این مرحله جوایزی به ارزش ۴.۵ میلیون دلار اهدا می‌کند. اگر یک یا چند شرکت یا شرکت کننده به مرحله سوم برسند، با ناسا همکاری می‌کنند تا برای ساخت یک نمونه عملیاتی در ماه، سخت افزار بسازند.

شرکت کنندگان مستقل فقط باید شهروند ایالات متحده باشند، در حالی که شرکت‌ها و سازمانها می‌توانند از خارج از ایالات متحده نیز در این چالش شرکت کنند.

البته هیچ قطعیتی وجود ندارد که این چالش به یک فناوری کارساز ختم شود. با این حال، ناسا نشان داده است که انگیزه زیادی برای بررسی گزینه‌ها از منابع دیگر و استفاده از نظرات و ایده‌های جمعی دارد.

اگرچه لزوماً لازم نیست که فناوری‌های احتمالی حاصل از این چالش برای اولین افرادی که در پروژه‌ای موسوم به "آرتمیس" به ماه باز می‌گردند، آماده باشد(احتمالا تا سال ۲۰۲۴)، اما اگر ماموریت‌ها و سکونتگاه‌های طولانی مدت در ماه نتوانند در تاریکی طولانی مدت شب‌های ماه قدرت خود را حفظ کنند، پیشرفت بیشتری نخواهیم کرد.

انتهای پیام


10738176
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» تنها دو ماموریت رباتیک به عطارد راه پیدا کردند، اما همین ماموریت‌ها نیز برای رد بسیاری از فرضیه‌های نادرست درباره این دنیای داغ بسیار مهم بودند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» بایت‌دنس شایعه‌ی فروش تیک‌تاک را تکذیب کرد و گفت برنامه‌ای برای واگذارکردن این شبکه‌ی اجتماعی ندارد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» گوگل پس از واکنش‌های منفی کاربران یوتیوب، طراحی جدید این پلتفرم را از دسترس خارج کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر بهداشت بخش MRI بیمارستان شهدای یافت آباد را افتتاح و از نصب یکی از پیشرفته‌ترین دستگاه‌های تصویربرداری در این مرکز ابراز خرسندی کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس شورای حفاظت آزمون سراسری با اشاره به شناسایی افرادی که ابزار ممنوعه به همراه داشتند، از داوطلبان آزمون سراسری برای رعایت دستورالعمل‌ها تشکر کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل متا اعلام کرد: که غول فناوری هنوز سال‌ها با کسب درآمد از هوش مصنوعی فاصله دارد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» لوگوی ویژه آیین‌های بزرگداشت ۱۷۵۷ سال سنت آموزش عالی در ایران همزمان با نودمین سالگرد تاسیس دانشگاه تهران «نماد آموزش عالی ایران» منتشر شد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مدیر گروه مبارزه با بیماری های دانشگاه علوم پزشکی کرمان گفت: مالاریا جزو مهم‌ترین و جدی‌ترین بیماری‌های عفونی در تمام قاره‌های دنیا است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون پرورشی وزارت آموزش و پرورش گفت: گفت: در ۶۰۰ هزار مدرسه دخترانه باید این وظیفه روایتگری پیشرفت ایران و دختر ایرانی را انجام دهیم.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» شرکت تراشه‌ساز «TSMC» تایوان، اعلام کرد که فناوری جدید تولید تراشه این شرکت به نام «A 16» در نیمه دوم سال ۲۰۲۶ وارد چرخه تولید خواهد شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است