علمی فناوری 19:16 - 17 بهمن 1401

تشکیل ۳۶ هسته مسئله محور نخبگانی براساس نیاز کشور

به گزارش خبرنگار مهر، محمدصادق موحدیان معاون آینده سازان بنیاد ملی نخبگان امروز در مراسم آغاز به کار هفتمین دوره طرح شهید احمدی روشن که در دانشگاه تهران برگزار شد گفت: با نظارت اساتید خبره و راهبران صنعتی فرصتی برای توانمند سازی محققان ایجاد شده که در قالب تیم‌هایی مسائل کشور حل شود.

وی افزود: اگر این فعالیت به حل مسائل کشور گره بخورد گام‌های مؤثری در رفع چالش‌های کشور برداشته خواهد شد.

موحدیان ادامه داد: از این رو این طرح با ابتکار بنیاد ملی نخبگان از سال ۹۶ با همکاری نهادهای فناورانه کلید خورد.

وی با بیان اینکه امروز شاهد برگزاری هفتمین دوره آن هستیم گفت: این طرح به همراه رویدادهای حمایتی از مصادیق عینی برای ایجاد یک جریان مسئله محور در رفع چالش‌های کشور است که می‌تواند الگوی پیشرو و جدید مورد توجه دستگاه‌ها باشد.

به گفته معاون آینده سازان بنیاد ملی نخبگان از این رو بنیاد تلاش می‌کند تا از تمام ظرفیت‌های خود برای حمایت از ایده‌ها استفاده کند.

وی با تاکید بر اینکه این دوره با رویکرد جدیدی برگزار می‌شود گفت: توسعه دایره نخبگانی و مطالعه نخبگان برای بکارگیری آنها در دستگاه‌ها با هدف حکمرانی نخبگان از رویکردهای این دوره است. بر این اساس در این دوره به دنبال تعریف طرح‌هایی بودیم که نهادهای دیگر از آن بهره برداری کنند.

وی افزود: بر این اساس در این دوره ۴۷۶ طرح تقاضا محور مورد پذیرش قرار گرفته و از این تعداد ۳۶ هسته براساس ایده تقاضا محور بوده است.

موحدیان با اشاره به سابقه برگزاری رویداد گفت: در دور اول این طرح ۶ هسته مسئله محور تشکیل شد و این تعداد در هفتمین دوره به ۴۷۶ هسته ارتقا یافته است. در کل از ابتدای اجرای این طرح ۱۲۳۵ هسته نخبگانی تشکیل شده است.

وی تاکید کرد: طرح توسعه هسته‌های مسئله محور پژوهشی و فناورانه الگویی برای اجماع مؤثر اجتماع نخبگانی در حل مسائل کشور است.


11807054
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» تنها دو ماموریت رباتیک به عطارد راه پیدا کردند، اما همین ماموریت‌ها نیز برای رد بسیاری از فرضیه‌های نادرست درباره این دنیای داغ بسیار مهم بودند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» بایت‌دنس شایعه‌ی فروش تیک‌تاک را تکذیب کرد و گفت برنامه‌ای برای واگذارکردن این شبکه‌ی اجتماعی ندارد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» گوگل پس از واکنش‌های منفی کاربران یوتیوب، طراحی جدید این پلتفرم را از دسترس خارج کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر بهداشت بخش MRI بیمارستان شهدای یافت آباد را افتتاح و از نصب یکی از پیشرفته‌ترین دستگاه‌های تصویربرداری در این مرکز ابراز خرسندی کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس شورای حفاظت آزمون سراسری با اشاره به شناسایی افرادی که ابزار ممنوعه به همراه داشتند، از داوطلبان آزمون سراسری برای رعایت دستورالعمل‌ها تشکر کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل متا اعلام کرد: که غول فناوری هنوز سال‌ها با کسب درآمد از هوش مصنوعی فاصله دارد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» لوگوی ویژه آیین‌های بزرگداشت ۱۷۵۷ سال سنت آموزش عالی در ایران همزمان با نودمین سالگرد تاسیس دانشگاه تهران «نماد آموزش عالی ایران» منتشر شد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مدیر گروه مبارزه با بیماری های دانشگاه علوم پزشکی کرمان گفت: مالاریا جزو مهم‌ترین و جدی‌ترین بیماری‌های عفونی در تمام قاره‌های دنیا است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون پرورشی وزارت آموزش و پرورش گفت: گفت: در ۶۰۰ هزار مدرسه دخترانه باید این وظیفه روایتگری پیشرفت ایران و دختر ایرانی را انجام دهیم.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» شرکت تراشه‌ساز «TSMC» تایوان، اعلام کرد که فناوری جدید تولید تراشه این شرکت به نام «A 16» در نیمه دوم سال ۲۰۲۶ وارد چرخه تولید خواهد شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است