ورزشی 11:04 - 23 آذر 1392
علی کریمی می‌گوید امیدوار است در جام جهانی برای عوض کردن پیراهن با مسی در بین بازیکنان ایران در بازی با آرژانتین دعوایی رخ ندهد!

عرش نیوز:

بازیکن تیم تراکتورسازی درباره صحنه پنالتی دیدار این تیم مقابل ذوب آهن که با نتیجه مساوی 2 بر 2 به پایان رسید، اظهار کرد: هر کارشناسی نظر خود را می گوید ولی به نظر من پنالتی بود که داور اعلام کرد و در نهایت بر عهده کارشناسان می گذاریم که این بار نیز نظر خود را اعلام کنند.

 

وی درباره اینکه به عنوان یکی از بزرگان فوتبال ایران، گروه بندی تیم ملی ایران را در جام جهانی چگونه می بیند، بیان کرد: من کوچک همه فوتبالیست‌ها هستم ولی همین که همه نظر دادند من نیز نظر می‌دهم که باید صبر کنیم تا به بازی‌های جام جهانی برویم و ببینیم گروه‌مان سخت است یا راحت.

 

کریمی افزود: یکی می گوید گروهمان در جام جهانی آسان است و دیگری می گوید سخت است اما به نظر من از این موضوع‌ها چیزی گیرمان نمی‌آید و باید منتظر باشیم تا جام جهانی فرا برسد و وارد بازی‌ها بشویم و ببینیم چه تیمی چند مرده حلاج است.

 

کریمی درباره اینکه آیا نیم نگاهی به برزیل دارد یا خیر، گفت: من نیزهمانند بقیه بازیکنان هستم و تفاوتی با سایر بازیکنان ندارم ولی هر کاری نمی‌کنم که به جام جهانی بروم. حضور من در جام جهانی بستگی به درخشش، خوب بازی کردن و مثمر ثمر بودنم برای تیمم در زمین فوتبال دارد.

 

بازیکن تیم تراکتورسازی ادامه داد: تا جایی که می‌دانیم باید این موضوعی که گفتم در دعوت شدن به تیم ملی و حضور در جام جهانی (مهم) باشد. اگر چیز دیگری در دعوت به تیم ملی نقش داشته باشد، از من این کارها بر نمی آید.

 

کریمی درباره اینکه آیا هستند کسانی که کارهای دیگری می‌کنند تا به تیم ملی برسند؟ بیان کرد: من کاری به این موضوع ندارم ولی یکسری از الان در مورد بازی‌های جام جهانی صحبت می‌کنند. امیدوارم در جام جهانی برای عوض کردن پیراهن با مسی در بین بازیکنان خودمان در بازی با آرژانتین دعوایی رخ ندهد!







جام نیوز


2422565
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار ورزشی

ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» کاپیتان تیم فوتبال منچستریونایتد در فصل جاری لیگ برتر انگلیس ۲۰۲۵/۲۶ موفق شده است ۱۲ پاس گل به هم تیمی هایش بدهد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» کمیته داوران اسامی تیم‌های داوری برای ۳ بازی هفته بیستم لیگ برتر فصل جاری را مشخص کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» بازیکن تیم ملی فوتسال ایران پیش از دیدار مقابل عراق گفت: واقعیت این است که هنوز کاری نکرده‌ایم. ما ایرانیم و به چیزی جز قهرمانی فکر نمی‌کنیم.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سرمربی تیم ملی فوتسال ایران پیش از دیدار مقابل عراق گفت: ما ایرانیم و باید از اعتباری که طی سالیان گذشته در فوتسال ساخته‌ایم دفاع کنیم.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» با برگزاری مراسم رونمایی از تجهیزات ساخت داخل رشته لاکراس، این رشته المپیکی رسما در ایران آغاز بکار کرد 
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس نام ۳ بازیکن مدنظر خود در پست هافبک را معرفی کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» میلاد محمدی مدافع چپ پرسپولیس به علت محرومیت قادر به همراهی سرخپوشان برابر ملوان نیست.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» بازیکن سابق پرسپولیس گفت: سرخپوشان باید موقعیت بیشتری در بازی با چادرملو ایجاد می‌کردند و توقع بیشتری از آنها داشتیم.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» یک کارشناس داوری درباره قضاوت وحید کاظمی در بازی پرسپولیس و چادرملو توضیحاتی را بیان کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سرمربی چادرملو گفت: ما با یک لحظه اشتباه و غفلت یک گل را به پرسپولیس هدیه دادیم.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است