«عبدالله باقری» در گفتوگو با خبرنگار ایسنا، اظهار کرد: میانگین توزیع ماهی در شهرستان شهرکرد روزانه حدود پنج تن است.
وی در مورد افزایش تولید ماهیان سردابی در سال جاری افزود: در سال جاری تولید ماهیان سردابی اعضای اتحادیه در مقایسه با سال گذشته حدود 10 درصدافزایش یافته است .
باقری در ادامه افزود: با توجه به آمادگی زیرساختها و با توجه به اینکه این شغل نه تنها زود بازده بلکه درآمدزایی خوبی نیز دارد متقاضیان زیادی برای احداث مزارع پرورش ماهی وجود دارد به همین دلیل پیشبینی میشود به ظرفیت تولید سالهای قبل اضافه شود.
رئیس اتحادیه مرغ و ماهی فروشان شهرستان شهرکرد افزود: عدم تناسب میان عرضه و تقاضای ماهی موجب می شود که نه تولید کننده و نه مصرف کننده سودی ببرند.
وی فعال نبودن صنایع تبدیلی و در نتیجه عدم فرآوری ماهی را از دلایل اصلی نوسانات بازار ماهی دانست و گفت: در صورت فعالیت صنایع تبدیلی و عرضه ماهی به صورت فرآوری شده می توان علاوه بر ورود تدریجی این محصول به بازار در تمامی طول سال نیز ماهی در اختیار مصرف کنندگان قرارگیرد.
رئیس اتحادیه مرغ و ماهی فروشان شهرستان شهرکرد با اشاره به اینکه ماهی قزلآلا در بین آبزیان بیشترین تقاضا را در استان دارد، تصریح کرد: در حال حاضردو نوع ماهی سایز و سالمون نیز در استان در ردههای بعدی سبد مصرف آبزیان قرار گرفته است.
باقری خاطرنشان کرد: در استان دو گونه میگو پرورشی و دریایی عرضه میشود که با توجه به کیفیت مرغوب میگو نوع بوشهری، این نوع میگو قیمت بیشتری دارد.
وی با اشاره به اینکه نرخ انواع ماهی نسبت به ماههای گذشته تقریباً تغییری نداشته است، تصریح کرد:هم اکنون قیمت هرکیلوگرم ماهی شیر جنوب در بازار شهرکرد 33 تا 40 هزارتومان، کپور 38 تا 40 هزارتومان، قزل آلا 12 تا 17 تومان، شوریده 38 تا 40 هزار تومان و تیلاپیا 20 هزار تومان، حلوا سفید 67 هزار تومان و حلوا سیاه 4000 تومان است.
رئیس اتحادیه مرغ و ماهیفروشان شهرستان شهرکرد خاطرنشان کرد: همشهریان در صورت مشاهده هر گونه تخلف در واحدهای صنفی میتوانند موضوع را با اصناف در میان بگذارند.
انتهای پیام