محمد رضا قلی پور در گفت و گو با ایسنا، اظهارکرد: درصدد هستیم تا با افزایش توانمندی عشایر و بهره وری دام ها میزان تولید گوشت قرمز دام های عشایری را افزایش دهیم.
وی افزود: در این راستا آموزش های علمی نحوه خوراک دهی به دام ها، بهداشت دام و ... به دامداران ارائه می شود تا از این طریق میزان بهره وری افزایش یابد.
قلی پور ادامه داد: در تلاش هستیم تا ضریب تبدیل دام های عشایری را افزایش دهیم.
وی تصریح کرد: میزان تولید گوشت قرمز توسط عشایر این استان هشت هزار و ۵۰۰ تا ۹ هزار تن است که در صدد هستیم این مقدار را تا پایان امسال به ۹ هزار و ۵۰۰ تن برسانیم.
این مقام مسئول تعداد دام های عشایری را ۷۵۰ هزار راس اعلام کرد.
انتهای پیام