گوناگون 08:43 - 31 اردیبهشت 1394
ابتدا سینه کامل یک مرغ را که معمولا به دو تکه تقسیم می‌کنیم، بدون استخوان کرده و فیله‌های آن را نیز جدا می‌کنیم. هر سینه را نیز از عرض به دو قسمت تقسیم کرده و با بیفتک کوب، خوب می‌کوبیم.



مجله زندگی ایده آل:



کاربونارا



 مواد لازم برای 2نفر:



  •    سینه یک مرغ: کامل
  •    پودر سیر، آویشن و فلفل سیاه: به میزان لازم
  •    پیاز ریز شده: یک عدد کوچک
  •    جعفری و پیازچه: ریز شده 50 گرم
  •    روغن زیتون: کمی برای داخل تابه
  •    زعفران آب کرده و آبلیمو: به میزان لازم
  •    تخم‌مرغ: 2 عدد
  •    آرد سفید: دو قاشق غذاخوری
  •    آرد سوخاری: به میزان لازم


روش تهیه: 



1. ابتدا سینه کامل یک مرغ را که معمولا به دو تکه تقسیم می‌کنیم، بدون استخوان کرده و فیله‌های آن را نیز جدا می‌کنیم. هر سینه را نیز از عرض به دو قسمت تقسیم کرده و با بیفتک کوب، خوب می‌کوبیم.



2. تکه‌ های مرغ را با زعفران، آبلیمو و نمک و فلفل مزه‌دار کرده و می‌گذاریم تا یک ساعت بمانند. در این فاصله مواد میانی را آماده می‌کنیم. ابتدا پیاز و جعفری پیازچه را ریز خرد کرده و با ادویه‌ها مخلوط می‌کنیم. به مواد نمک و فلفل می‌زنیم و از مواد میان مرغ‌ها گذاشته و آنها را روی هم دو لا می‌کنیم و دو لبه را با یک چوب خلال بلند می‌بندیم و بهم ثابت می‌کنیم.



3. تخم مرغ‌ها را خوب بهم می‌زنیم تا کف کنند سپس مقداری زعفران و نمک و ادویه آرد را به آن اضافه می‌کنیم و بهم می‌زنیم تا مایه یکدست شود. مرغ شکم پر آماده را داخل مایه و سپس آرد سوخاری غلتانده و در روغن داغ شناور و سرخ می‌کنیم سپس خلال را از داخل مرغ بیرون کشیده و به همراه سیب زمینی، گوجه فرنگی سرخ شده و سبزیجات سرو می‌کنیم.



4. می توانید با گوجه یا هر چیز دیگری تزیین اش کنید.


6414123
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها
صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است