گوناگون 23:00 - 06 اردیبهشت 1394
جوشانده قسمت گوشتدار میوه گردو تقویت کننده کبد بوده و برخی اختلالات کبدی همچون ورم کبد و اختلالات مجاری صفراوی را بهبود می بخشد.

درمان ورم کبد با این خوراکی

پیامبر صلی الله علیه و آله : دو چیز را خداوند در این جهان کیفر می ‏دهد تعدی و ناسپاسی پدر و مادر.

 

به گزارش سرویس خانواده جام نیوز، کارشناس مسئول گیاهان دارویی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی گفت: جوشانده قسمت گوشتدار میوه گردو تقویت کننده کبد بوده و برخی اختلالات کبدی همچون ورم کبد و اختلالات مجاری صفراوی را بهبود می‌بخشد.

 

اصغر نقشی افزود: مغز میوه، پوسته سبز میوه و برگ درخت گردو مصرف دارویی داشته و مغز میوه گردو حاوی انواع مواد معدنی نظیر کلسیم، فسفر، آهن، منیزیم و گوگرد بوده و خوردن آن ناراحتی‌های عصبی، اضطراب و بی‌حالی را تسکین می‌دهد.

 

وی ادامه داد: برگ درخت گردو و قسمت گوشتدار میوه نارس آن از مقوی‌های تلخ به حساب آمده و اثر تقویت کننده و ضدانگل دارد.

کارشناس مسئول گیاهان دارویی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی یادآور شد: کارشناسان مصرف دَمکرده پوسته خارجی گردو را برای جلوگیری از ریزش مو توصیه نموده اند.

 

نقشی اظهار داشت: دَمکرده پوسته خارجی و سبز گردو برای اسهال مزمن و یا به عنوان دارویی مقوی در کم‌خونی به کار می‌رود.

وی اظهار داشت: دَمکرده یا جوشانده برگ درخت گردو و قسمت گوشتدار میوه سبز آن در درمان آفت دهان و ورم لوزه توصیه می شود.

 

نقشی گردو را در بهبود درد زانو مفید دانست و تاکید کرد: روغن حاصل شده از له شدن مغز میوه گردو در باز شدن عروق و درمان دردهای زانو و کتف مفید است.

 

پارسی طب /2021


6268002
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها
صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است