استانی 12:42 - 25 بهمن 1394
طی دو سال اخیر سند امنیت غذایی در استان مرکزی هنوز به مرحله اجرایی نرسیده است.

سند امنیت غذایی در استان مرکزی در جا می‌زند

نسرین یادگاری کارشناس مسئول واحد تغذیه مرکز بهداشت استان مرکزی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) - منطقه مرکزی – در خصوص وضعیت اجرای سند امنیت غذایی در استان اظهار کرد: این سند در سطح کلان کشور نگارش و در اسفندماه سال 1392 در کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان به تصویب رسید و نگارش برنامه‌های عملیاتی آن در دستور کار قرار گرفت.

وی با بیان اینکه با تصویب سند در استان گروه تخصصی تشکیل شد، افزود: به منظور عملیاتی شدن کار اجرای سند، کمیته‌های فرعی ذیل گروه تخصصی و کارگروه در نظر گرفته شد که هرکدام متشکل از ادارات و سازمان‌های مرتبط با موضوع بود.

یادگاری کمیته فرعی ایمنی غذا، کمیته تامین پایداری غذا و کمیته بهبود تغذیه را کمیته‌های تشکیل‌ شده در این راستا عنوان کرد و گفت: این کمیته‌ها با مسئولیت یکی از دستگاه‌ها به منظور نگارش عملیات اجرایی در راستای اجرای سند تشکیل شدند. کمیته ایمنی غذا با مسئولیت معاونت غذا و دارو و کمیته بهبود تغذیه با مسئولیت معاونت بهداشتی دانشگاه علوم‌پزشکی اراک تشیکل شد.

وی با بیان اینکه مسئولیت کمیته تامین پایداری غذا به جهاد کشاورزی استان سپرده شد، تصریح کرد: در ابتدای امر و با تشکیل کمیته‌ها مقرر شد که دستگاه‌های ذیل کمیته‌ها براساس شاخص‌های موجود، وضعیت فعلی خود را مشخص کرده و دورنمای خود را تا سال 94 مشخص کنند.

این کارشناس تغذیه مرکز بهداشت استان مرکزی با تاکید براینکه با توجه به اهمیت بحث غذا و امنیت آن مجموعه دانشگاه که مسئولیت دو کمیته را برعهده داشت، جلسات و اقدامات لازم را به صورت مستمر و مکرر دنبال کرد، گفت: اما متاسفانه عملکرد دستگاه‌های دیگر عضو کمیته یا حتی مسئولین کمیته‌ها در حد انتظار نبود.

وی عنوان کرد: متاسفانه برخی ادارات تاکنون حتی یک جلسه هم در این راستا برگزار نکرده‌اند و گزارشی از وضعیت موجود و چشم‌انداز خود ارائه ندادند، حتی دستگاه‌های عضو کمیته در جلساتی که معاونت بهداشتی و معاونت غذا و دارو برگزار می‌کردند نیز حاضر نمی‌شدند و در نتیجه این نوع عملکرد برآیندی برای جلسات به دنبال نداشت.

یادگاری با بیان اینکه هر کمیته 15 عضو دارد و دستگاه‌های مختلف باید عملکرد و اقدامات صورت گرفته را در هر جلسه گزارش دهند، گفت: متاسفانه به دلیل عدم حضور در جلسات و عدم ارائه گزارشات، جلسات با تاخیر برگزار می‌شود. در آخرین اقدام تصمیم بر این شد که اعضا و مسئولین هر کمیته گزارش کار خود را در کارگروه امنیت غذایی استان تک به تک بیان کنند تا بتوان بازخوردی از شرایط موجود به دست آورد.

مسئول کمیته بهبود تغذیه اظهار کرد: طی دو سال اخیر که از تصویب سند در استان می‌گذرد کار عملیاتی شاخصی صورت نگرفته است در صورتی که کمیته و معاونت بهداشتی برنامه‌ای اجرایی و عملیاتی در سطح استان برای دستگاه‌ها و سازمان‌های ذیربط تهیه کرده است، اما به دلیل عدم همکاری و گزارش نشدن وضعیت و اقدامات صورت گرفته نمی‌توان برنامه را عملیاتی کرد به همین دلیل لازم است که گزارشات در کارگروه مطرح شود تا براساس آن وظایف ادارات مشخص و محول شود.

انتهای پیام


7682450
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار استانی

استانی
«باشگاه خبرنگاران» تصاویر صفحه نخست روزنامه‌های استانی مورخ چهارشنبه ۱۹ اردیبهشت را در گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان مشاهده کنید.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است