بازار 09:50 - 30 مرداد 1402

تقریبا همه ما در دوران مدرسه که بودیم رویا‌هایی داشتیم و قوه تخیل ما چیره بر عقل و منطق ما بود. همه‌ما آرزوهایی داشتیم و توی دنیای خیالی و ایده‌آل خود پرسه می‌زدیم. با گذر زمان این رویا کمرنگ و کمرنگ‌تر شد، تا در نهایت محو شود.

من خودم از دبستان و راهنمایی عاشق برق بودم و همه دوست داشتم یه برق کار حرفه‌ای شوم، ولی 26 سالم بود و با لیسانس برق داشتم زیر دست پدرم تو شرکت بیمه کار می‌کردم. بعد از ماه‌ها با دوستم که از دانشگاه باهاش در ارتباط نبودم صحبت کردم و اون بود که من را با اتوماسیون صنعتی آشنا کرد. نکته‌ای که درباره اتوماسیون صنعتی به من گفت که امیدوارم کرد. به این شکل که می‌توانم خودم اتوماسیون صنعتی را با اینترنت و دوره‌های موسسه‌های مختلف یادبگیرم و به صورت خودآموز شروع به کسب درآمد کنم. اینطوری شد که تصمیم گرفتم آن شب لپتابم را باز کنم و بیشتر درباره دوره های آموزش اتوماسیون صنعتی مطالعه کنم.

آغاز یادگیری PLC و اتوماسیون صنعتی:

پس از آشنایی با اتوماسیون صنعتی، قطعات و بازار آن تصمیم گرفتم آموزش PLC را شروع کنم. داخل اینترنت "آموزش PLC" را سرچ کردم و شروع به یادگیری پی ال سی کردم. از آنجایی که تعریف زیمنس را در همه سایت ها می‌شنیدم، آموزش PLC زیمنس را شروع کردم. البته کمی هم به فکر یادگیری و آموزش پی ال سی فتک بودم. تمام مطالب آموزشی رایگان فارسی زبان را در اینترنت مطالعه کردم، با اینکه سطح دانشم زیاد شده بود، ولی باز هم احساس کردم برای کسب درآمد آماده نیستم. تصمیم گرفتم دل رو به دریا بزنم و با استفاده از پس‌انداز چند وقت اخیر در دوره‌های تخصصی و حضوری یکی از موسسه‌ها شرکت کنم. تحقیق زیادی کردم و با مشاورین زیادی صحبت کردم. یکی از این موسسه‌ها که باهاشون صحبت کردم شرکت نیک صنعت بود. با مسئول آموزش مجموعه صحبت کردم و درخواست راهنمایی کردم. ایشان به من توصیه کردن که زیمنس را برای اولین برند اتوماسیون صنعتی فعلا کنار بگذارم و با یک برند ساده‌تر مثل دلتا فعالیتم را توی اتوماسیون صنعتی شروع کنم. الان که فکرش را می‌کنم می‌بینم شروع کارم با زیمنس چه کار اشتباهی بود.

پس از تماشای فیلم‌های آموزشی رایگان پی ال سی دلتا در اینترنت، دوباره با نیک صنعت تماس گرفتم و تقاضای ثبت‌نام در دوره‌های پی ال سی دلتا را کردم، و این طوری شد که رسما وارد دنیای عملی اتوماسیون شدم و آموزش PLC دلتا را شروع کردم. برایم جالب بود که نیک صنعت به عنوان نمایندگی دلتا در لاله زار و نمایندگی رسمی اینوت نیز فعالیت می‌کرد.

C:\Users\98921\AppData\Local\Microsoft\Windows\INetCache\Content.Word\11`334`4`12.PNG.JPEG

تجربه من در کلاس‌های حضوری:

خوبگاه برای دانش‌پذیران:

من ساکن اصفهان هستم، و تمامی دوره‌های حضوری اتوماسیون در تهران برگزار می‌شود. دوره ای که من در آن شرکت کردم طی دو روز در تهران برگزار می‌شد.هنگام ثبت‌نام دوره، این مورد را برای مسئول آموزش توضیح دادم و ایشان چند تا خوابگاه نزدیک شرکت را به من معرفی کرد. خدا را شکر از این لحاظ اذیت نشدم.

ارتباط تخصصی و کانکشن فنی:

پس از رسیدن به محل برگزاری دوره وارد اتاق آموزش شدیم و منتظر شروع کلاس شدیم. یکی از خوبی‌های دوره حضوری اینکه شما با چند اتوماسیون کار دیگر همراه هستید و می‌تواند شروع خوبی برای ارتباطات صنعتی باشد. تا به امروز من با یکی از شرکت‌کنندگان در ارتباط هستم.

ارتباط نزدیک و حضوری با مدرس:

خوبی دیگر دوره‌های حضوری ارتباط مستقیم و حضوری با مدرس است. اینکه شما با یک مدرس با تجربه و متخصص در ارتباط باشید یک امتیاز مثبت است که این نیاز در دوره‌های آنلاین برآورده نمی‌شود. شما هر سوالی داشته باشد می‌توانید به راحتی بپرسید و بهترین جواب را برای سوالتان دریافت کنید.

کار عملی با تجهیزات صنعتی:

در نهایت بهترین مزیت کلاس‌های حضوری کار با پی ال سی از نزدیک و به صورت عملی است. تجهیزات اتوماسیون صنعتی هزینه بر هستند و کسی که می‌خواهد آموزش ببیند نمی‌تواند تجهیزات را تهیه کند و خودش با آنها کار کند، برای همین خیلی افراد برای اینکه شانس کار با تجهیزات را داشته باشند و آموزش تخصصی و عملی ببینند در این دوره‌ها شرکت می‌کنند.

پس از اتمام دوره مقدماتی شما می‌توانید در دوره پیشرفته پی ال سی دلتا شرکت کنید. دوره پیشرفته سرفصل‌های مهم و کاربردی دارد و برای کسانی که می‌خواهند این برند را به صورت حرفه‌ای کار کنند بسیار مناسب است.

پشتیبانی و اخذ مدرک:

دوره پی ال سی دلتا که من در آن شرکت کردم از یکسری مزایا مثل مدرک و پشتیبانی نیز برخوردار بود. پس از اتمام دوره یک مدرک به مهر و امضاء به من داده شد که اگر می‌خواستم جایی استخدام شوم به کمکم می‌آمد، ولی من قصد کار در شرکت را نداشتم و استفاده زیادی از مدرکم نکردم. برخلاف مدرک، پشتیبانی رایگانی که همراه با دوره ارائه شد خیلی به کارم آمد و هرجا در پروژه‌ها به مشکلی بر می‌خورم به متخصصین مجموعه تماس می‌گیرم و آنها راهنمایی‌های لازم را به من ارائه می‌دهند.

آینده من در حوزه اتوماسیون صنعتی و کار با PLC:

پس از اتمام دوره‌های آموزشی با یکی دیگر از دانش‌پذیر‌ها به صورتی شریکی به انجام پروژه‌های مختلف پرداختیم و شروع به کسب در آمد کردیم. این دوستم کنار برنامه‌نویسی پی ال سی مدتی است که تعمیر اینورتر را نیز یاد گرفته است. الان چند ماه از پایان دوره پی ال سی دلتا من می‌گذرد و به درآمد معقولی رسیده‌ام. با اینکه درآمدم با دلتا بدک نیست ولی در آینده نزدیک قصد دارم به یادگیری PLC های زیمنس هم بپردازم. درست است یادگیری زیمنس کمی دشوار است ولی سود خیلی بیشتری دارد. با یادگیری PLC زیمنس مهاجرت به کشور‌هایی مثل آلمان نیز یکی دیگر از گزینه‌های روی میز خواهد بود.

جمع‌بندی:

به طور خلاصه کسانی مثل دانشجوی رشته برق هستند و می‌خواهند وارد عرصه اتوماسیون صنعتی شوند می‌توانند مثل من، با استفاده از کتاب‌ها و آموزش‌های رایگان ارائه شده در اینترنت شروع به یادگیری کنند. دوره‌های حضوری هم بسیار مفید است و اگر قصد جدی برای کسب درآمد با پی ال سی دارید توصیه می‌شود در یکی از این دوره‌ها شرکت کنید.


11974441
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بازار

بازار
«پارسی نیوز» تولید میلگرد از ضایعات چگونه است ؟ در این مقاله به طور کامل مراحل تولید میلگرد از ضایعات و تمام نکات مربوط به آن ذکر شده است.
بازار
«پارسی نیوز» فارکس، به‌عنوان یکی از بزرگ‌ترین بازارهای مالی جهان، این روزها توجه بسیاری از سرمایه‌گذاران را جلب کرده است؛ اما سؤالی که همیشه مطرح می‌شود این است که درامد فارکس چقدر است؟ آیا واقعاً می‌توان با این بازار درآمد زیادی کسب کرد یا تنها عده کمی ب...

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است