ورزشی 11:25 - 29 اردیبهشت 1393
ارزنده در گفت‌وگو با فارس:
ملی پوش پرش طول دوومیدانی گفت: اگر در لیگ الماس شرکت می‌کردم می‌توانستم به مقام قهرمانی برسم.

مربی قرقیزستانی‌مان دیگر به ایران نمی‌آید/ در لیگ الماس می‌پریدم، اول می‌شدم

محمد ارزنده در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، در مورد اینکه چرا اردوی قرقیزستان به تاخیر افتاده است، اظهار داشت: قرار بود پس از مسابقات آغاز فصل به این اردو برویم، اما در حال حاضر آسیب دیدگی‌ام را درمان می‌کنم و به احتمال زیاد هفته آینده راهی این کشور می‌شویم.

وی گفت: «ایگور پاکلین»، سرمربی‌ قرقیزستانی‌مان به دلایل مسائل شخصی و اینکه دور از خانواده بود، دیگر به ایران نمی‌آید و قرار است ما تا پایان بازی‌های آسیایی در این کشور پیش او تمرین کنیم.

رکورد دار پرش طول دوومیدانی ایران با اشاره به اینکه حیف شد در لیگ الماس نتوانستیم شرکت کنیم، گفت: پس از اینکه رکوردها را دیدم تاسف خوردم که چرا نتوانستم شرکت کنم. اگر شرکت می‌کردم به احتمال زیاد اول می‌شدم!

وی در پاسخ به این سوال که چرا نتوانستی در مسابقات آغاز فصل رکورد ورودی اردوهای آسیایی را کسب کنی، گفت: فکر نمی‌کنم این مسئله چندان مهم باشد و فدراسیون خودش هم این موضوع را می‌داند. پرش های من در آغاز فصل همه بالای 8 متر بود، اما خطا می‌شد. یکی از پرش‌هایم اگر صحیح بود رکورد آسیا را می‌زدم. متاسفانه ورزشگاه آفتاب انقلاب هم باد مثبت و هم باد منفی‌اش ضرر دارد.

ارزنده گفت: مهندسی ساخت این ورزشگاه اشتباه بوده است و به جای اینکه به صورت شمالی جنوبی ساخته شود، شرقی غربی طراحی شده است. فقط خواسته‌اند ورزشگاه بسازند و به مسائل فنی هیچ توجهی نکرده‌اند.

این ملی پوش پرش طول در پاسخ به این سوال که آیا در مسابقات جایزه بزرگ قزاقستان شرکت می‌کنید، یا خیر، گفت: اولویت من در سال جاری بازی‌های آسیایی است و دوست ندارم با شرکت در مسابقه دیگری آسیب دیدگی‌ام بدتر شود. حضور در این رقابت‌ها بستگی به بهبود آسیب دیدگی‌ام دارد.


3777451
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار ورزشی

ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم اینتر موفق شد با برتری ۷ - ۶ در مجموع دو مسابقه مقابل بارسلونا به فینال لیگ قهرمانان اروپا صعود کند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم اینتر موفق شد با برتری ۷ - ۶ در مجموع دو مسابقه مقابل بارسلونا به فینال لیگ قهرمانان اروپا صعود کند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» حسین رسولی در پایان مسابقات دوومیدانی قهرمانی کشور در ماده پرتاب دیسک با پرتابی به طول ۵۸ متر به حد نصاب فدراسیون جهت اعزام به قهرمانی آسیا نرسید.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» روز نخست رقابت‌های بین‌المللی کشتی آزاد و فرنگی جوانان جام قهرمانان ترکیه در حالی به پایان رسید که نمایندگان ایران یک مدال نقره و چهار برنز کسب کردند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» دنیا مالی گفت: با توجه به مدال‌های خوبی که ورزشکاران توان‌یاب در میدان‌های بزرگ می‌گیرند ما به لحاظ امکاناتی عقب‌تر هستیم و باید تغییر مشی بدهیم.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» مسابقات لیگ برتر شمشیربازی باشگاه‌های کشور در اسلحه سابر بانوان با معرفی تیم‌های برتر پایان یافت.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» فرزند کریستیانو رونالدو به تیم زیر ۱۵ سال پرتغال دعوت شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» معاون توسعه منابع و مدیریت وزارت ورزش و جوانان در نشست امضای تفاهم‌نامه مالی با فدراسیون‌های ورزشی، تأکید بر افزایش ۵۰ تا ١٠٠ درصدی اعتبارات فدراسیون‌ها در سال جاری کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» باشگاه استقلال تهران در فصل آینده و در چند رشته ورزشی فعالیت خواهد داشت.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» اعضای جدید انجمن اسکیت سرعت مشخص شدند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است