ورزشی 15:20 - 11 آذر 1400
مسئول برگزاری مسابقات لیگ برتر اعلام کرد نساجی در هفته پیش رو نیز در ورزشگاه شهدای ساری به میدان می‌رود.

پایان بلاتکلیفی شاگردان الهامی/ نساجی – پدیده در ورزشگاه شهدای ساری

به گزارش ایسنا، پس از این‌که باشگاه نساجی اعلام کرد به دلیل چمن بی کیفیت و وضعیت نامناسب ورزشگاه شهدای ساری در این ورزشگاه به میدان نمی‌رود، برای بازی در ورزشگاه امام رضا (ع) مشهد با مسئولان این ورزشگاه به توافق رسید و حتی هتل نیز رزرو کرد.

پس از این از استان مازندران خبر رسید که مدیران اداره کل ورزش و جوانان این استان با صدور نامه خروج موقت تیم از استان مخالفت کرد تا عملا باشگاه نساجی در شرایط یک بام و دو هوا قرار بگیرد.

مهلت ارسال نامه خروج موقت به سازمان لیگ تا آخر وقت اداری دیروز(چهارشنبه) ۱۰ آذر به پایان رسید و اعضای تیم فوتبال نساجی و پدیده در فاصله سه روز مانده به برگزاری مسابقه در بلاتکلیفی باقی بمانند.

پس از به وجود آمدن حواشی اخیر، سهیل مهدی در این رابطه به ایسنا گفت: مسئولان باشگاه نساجی کمی دیر اقدام کردند و طی هماهنگی‌های انجام شده در نهایت قرار شد این هفته بازی نیز در ورزشگاه شهدای ساری برگزار شود تا پس از این دیدار و از هفته‌های بعد نامه نگاری‌ کتبی صورت بگیرد و میزبانی باشگاه نساجی در استانی دیگر برگزار شود.

بر همین اساس دیدار دو تیم نساجی مازندران و پدیده مشهد در قالب هفته هشتم لیگ برتر یکشنبه ۱۴ آذر در ورزشگاه شهدای ساری برگزار خواهد شد.

انتهای پیام


11347290
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار ورزشی

ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» رستم آشورماتوف، مدافع استقلال با دریافت چهارمین کارت زرد خود در مصاف با خیبر خرم‌آباد، از بازی آینده این تیم برابر گل‌گهر محروم شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» در هفته دوازدهم لیگ برتر بسکتبال تیم استقلال در خانه برابر کاله شکست خورد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم فوتبال چادرملو در دیداری خانگی مقابل استقلال خوزستان به برتری ۳ بر یک رسید تا به رتبه سوم جدول رده‌بندی لیگ برتر صعود کند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سنگربان باتجربه بایرن‌مونیخ به دلیل مصدومیت خانه‌نشین شد تا دوباره قهرمان فوتبال آلمان را دچار مشکل کند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم‌های فوتبال استقلال تهران و خیبر خرم آباد در هفته چهاردهم رقابت‌های لیگ برتر امروز به مصاف هم رفتند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم‌های فوتبال استقلال تهران و خیبر خرم آباد در هفته چهاردهم رقابت‌های لیگ برتر امروز به مصاف هم رفتند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم‌های فوتبال استقلال تهران و خیبر خرم آباد در هفته چهاردهم رقابت‌های لیگ برتر امروز به مصاف هم رفتند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» دیدار تیم‌های خیبر خرم‌آباد و استقلال در چارچوب هفته چهاردهم رقابت‌های لیگ برتر باشگاه‌های ایران با تساوی یک بر خاتمه پیدا کرد تا همچنان سریال تساوی‌های آبی‌های پایتخت ادامه داشته باشد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس هیئت اسکی تهران از آمادگی پیست توچال برای بازگشایی و آغاز فصل جدید اسکی خبر داد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس فوتبال در رابطه با تیم ملی در راه جام جهانی ۲۰۲۶ صحبت‌هایی را مطرح کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است