ورزشی 15:20 - 11 آذر 1400
مسئول برگزاری مسابقات لیگ برتر اعلام کرد نساجی در هفته پیش رو نیز در ورزشگاه شهدای ساری به میدان می‌رود.

پایان بلاتکلیفی شاگردان الهامی/ نساجی – پدیده در ورزشگاه شهدای ساری

به گزارش ایسنا، پس از این‌که باشگاه نساجی اعلام کرد به دلیل چمن بی کیفیت و وضعیت نامناسب ورزشگاه شهدای ساری در این ورزشگاه به میدان نمی‌رود، برای بازی در ورزشگاه امام رضا (ع) مشهد با مسئولان این ورزشگاه به توافق رسید و حتی هتل نیز رزرو کرد.

پس از این از استان مازندران خبر رسید که مدیران اداره کل ورزش و جوانان این استان با صدور نامه خروج موقت تیم از استان مخالفت کرد تا عملا باشگاه نساجی در شرایط یک بام و دو هوا قرار بگیرد.

مهلت ارسال نامه خروج موقت به سازمان لیگ تا آخر وقت اداری دیروز(چهارشنبه) ۱۰ آذر به پایان رسید و اعضای تیم فوتبال نساجی و پدیده در فاصله سه روز مانده به برگزاری مسابقه در بلاتکلیفی باقی بمانند.

پس از به وجود آمدن حواشی اخیر، سهیل مهدی در این رابطه به ایسنا گفت: مسئولان باشگاه نساجی کمی دیر اقدام کردند و طی هماهنگی‌های انجام شده در نهایت قرار شد این هفته بازی نیز در ورزشگاه شهدای ساری برگزار شود تا پس از این دیدار و از هفته‌های بعد نامه نگاری‌ کتبی صورت بگیرد و میزبانی باشگاه نساجی در استانی دیگر برگزار شود.

بر همین اساس دیدار دو تیم نساجی مازندران و پدیده مشهد در قالب هفته هشتم لیگ برتر یکشنبه ۱۴ آذر در ورزشگاه شهدای ساری برگزار خواهد شد.

انتهای پیام


11347290
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار ورزشی

ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» باشگاه سایپا تهران نسبت به استفاده از بازیکن غیرمجاز در لیگ دسته اول فوتبال کشور تبرئه شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر ورزش و جوانان در سالروز حادثه بمباران زمین فوتبال روستای چوار و شهادت فوتبالیست های ایلامی پیامی منتشر کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر ورزش و جوانان در سالروز حادثه بمباران زمین فوتبال روستای چوار و شهادت فوتبالیست‌های ایلامی پیامی منتشر کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» کمیته استیناف در خصوص چهار پرونده انضباطی فدراسیون فوتبال تصمیم گیری کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» خوآن سباستین قهرمان رشته فیزیک کلاسیک بر اثر ایست قلبی در حین تمرین سنگین در باشگاهی در کلمبیا درگذشت.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» خوآن سباستین قهرمان رشته فیزیک کلاسیک بر اثر ایست قلبی در حین تمرین سنگین در باشگاهی در کلمبیا درگذشت.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» موعود بنیادی فر دیدار تیم‌های پرسپولیس و گل گهر سیرجان را قضاوت می‌کند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم فوتبال بایرن مونیخ به مرحله نبمه نهایی جام حذفی آلمان راه یافت.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» رسانه رسمی باشگاه نساجی از انتخاب رضا عنایتی به‌عنوان سرمربی تیم فوتبال این باشگاه خبر داد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم ملی فوتبال هفت نفره ایران از سوی فدراسیون جهانی این رشته با یک سال محرومیت مواجه شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است