ورزشی 03:02 - 22 آذر 1398
سرمربی سابق تیم ملی امید هر موفقیتی برای تیم امید را نتیجه استعداد ذاتی بازیکنان می‌داند و معتقد است که فدراسیون در آن نقشی ندارد.

قاسم‌پور: فدراسیون فوتبال برای تیم امید ارزش قائل نیست

ابراهیم قاسم‌پور، سرمربی اسبق تیم ملی فوتبال امید در گفت‌وگو با ایسنا، درباره حضور حمید استیلی به عنوان سرمربی تیم ملی امید گفت: این تیم مدت‌هاست با مشکلاتی دست و پنجه نرم می‌کند که برطرف شدن آنها نیاز به زمان و بازیکنانی دارد با توجه به برنامه سرمربی به کار تیم بیایند. این بازیکنانی در حال حاضر عضو تیم هستند، در زمان فرهاد مجیدی انتخاب شده بودند و شاید با تفکرات آقای استیلی مطابقت نداشته باشند. اگر این‌طور باشد ایشان باید بازیکنان مورد نظر خود را به این تیم دعوت کنند. آقای استیلی نسبت به سرمربی قبلی تجارب بیشتری دارد و امیدوارم که بتواند این تجربه را به جوانان تیم انتقال دهد.

او در پاسخ به این سوال که آیا تیم ملی امید پتانسیل کسب سهمیه المپیک را دارد، گفت: فوتبال ایران از پتانسیل بالایی برخوردار است. ما از استعداد و خلاقیت زیادی از سوی بازیکنانمان بهره‌مندیم ولی مشکلات سخت‌افزاری مانند نبود امکانات، برگزار نشدن مسابقات تدارکاتی و ... وجود دارد که باعث می‌شود ما نتوانیم از استعدادهای زیادی که نسبت سایر کشورها داریم، استفاده کنیم. فوتبال قطر نه تنها از این نعمت برخوردار نیست بلکه با جمعیت کم و شرایط سخت برای پرورش ستاره‌ها مواجه است اما با امکانات ویژه‌ای را در این زمینه به کار گرفته‌اند و با تاسیس آکادمی‌های پیشرفته، پایه‌های فوتبال در این کشور را مستحکم‌تر کرده‌اند و نتیجه این اعمال تیمی است که به عنوان قهرمانی آسیا دست یافته است. در ایران گلچینی از بازیکنان تیم‌ها انتخاب می‌شوند، تیم‌ها هم بازیکنانشان را در اختیار تیم امید قرار نمی‌دهند، در زمان مناسب سرمربی تیم امید را انتخاب نمی‌کنیم، وقتی هم که انتخاب می‌شود نمی‌توانیم بازی‌های تدارکاتی خوب برگزار کنیم. همه این‌ها دلایلی است که روی روند و نتایج یک تیم تاثیر می‌گذارد.

وی ادامه داد: نسبت به رقبایی که باید برای کسب سهمیه المپیک با آن‌ها رقابت کنیم از امکانات کمتری برای آماده‌سازی برخوردار هستیم ولی با این حال من تصور می‌کنم ایران بتواند عملکرد خوبی در این مسابقات را به نمایش بگذارد ولی اگر موفقیتی به دست بیاید مطمئنا دلیلش عملکرد فدراسیون نیست و صرفا همون خلاقیت و استعدادی است که بازیکنان ما به طور ذاتی از آن بهره‌مند هستند. در تیم امید فعلی، اکثر اعضای تیم را بازیکنان تیم‌های لیگ برتری تشکیل می‌دهند و توانایی‌های خوبی دارند، اگر به خوبی از آن‌ها استفاده شود و امکانات لازم در اختیارشان قرار گیرد، حتما می‌توانند نتیجه بگیرند.

قاسم‌پور درباره عملکرد فدراسیون در خصوص تیم‌های پایه گفت: فدراسیون نه تنها در قبال تیم امید بلکه در مورد تمامی تیم‌های پایه عملکرد ضعیفی دارد و به این تیم‌ها بها و اهمیتی داده نمی‌شود. در حال حاضر تمام موفقیت‌های فدراسیون در موفقیت تیم ملی خلاصه می‌شود. البته در دو بازی اخیر تیم بزرگسالان بسیاری از مشکلاتی که تاکنون نادیده گرفته شده بودند، آشکار شدند و اگر دقیق‌تر هم نگاه کنیم حتی با تیم بزرگسالانمان هم به جز حضور در جام جهانی موفقیت‌های زیادی را کسب نکردیم. به هر حال فدارسیون فوتبال هیچ‌گاه به فوتبال پایه نگاه علمی نداشته و بارها در انتخاب کادر این تیم‌ها دیده شده افراد به دلیل ارتباطات انتخاب شده‌اند نه توانایی.

وقتی خود فدراسیون هم تیم‌های پایه را جدی نمی‌گیرد باشگاه‌ها هم به شرایط این تیم‌ها اهمیتی نمی‌دهند. در باشگاه‌ها هم وضعیت بهتری وجود ندارد. برای مثال پرسپولیس و استقلال فقط بازیکنان مستعد را از لیگ‌های دیگر شناسایی و خریداری می‌کنند و به دلیل مشکلات مالی همیشگی‌شان، بودجه‌ای را به مسائل استعدادیابی اختصاص نمی‌دهند. وقتی باشگاهی برای خرید یک بازیکن هزینه می‌کند ترجیح می‌دهد از تمام پتانسیل او استفاده کند تا اینکه او را در اختیار تیم‌ امید قرار دهد.

انتهای پیام


10317728
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار ورزشی

ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» ۲ بازیکن و یک مربی با نظر اوسمار از مجموعه سرخ‌پوشان پایتخت جدا می‌شوند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کمیته تدوین و مقررات فدراسیون فوتبال گفت: ممکن است در آستانه جام‌جهانی حکم کمیته استیناف برای علیرضا بیرانوند از سوی دادگاه عالی بین‌المللی ورزش تایید شود و او این رقابت‌ها را از دست بدهد. امکان هم دارد که بعد جام‌جهانی صادر شود.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی فدراسیون فوتبال می‌گوید که تیم ملی فوتبال در فیفادی خردادماه، با یکی از تیم‌های اسپانیا یا پرتغال بازی دوستانه برگزار می‌کند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم پرسپولیس روز دوشنبه برای برپایی اردوی آماده سازی زمستانی خود راهی کمپ اسپایر قطر خواهد شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» باشگاه تراکتور با دادن پیشنهاد مالی سنگین قصد دارد شهریار مغانلو لژیونر فوتبال کشورمان را به خدمت بگیرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» پیشکسوت فوتبال می‌گوید که نتیجه بازی سپاهان و استقلال باعث می‌شود که تنور رقابت‌های لیگ در نیم فصل دوم داغ‌تر شود.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» پرونده مسابقات نیم فصل اول لیگ برتر فوتبال با قهرمانی تیم فوتبال سپاهان بسته شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سرمربی تیم فوتبال استقلال تهران گفت: رامین رضاییان را اخراج نکرده یا کنار نگذاشته‌ام، اما خودش نمی‌خواهد به عنوان نیمکت نشین همراه ما باشد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» در پایان نیم فصل اول لیگ برتر فوتبال تیم سپاهان صدرنشین شد و دو تیم پرسپولیس و استقلال در رده‌های بعدی قرار گرفتند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس فدراسیون فوتبال درباره آخرین وضعیت صدور ویزا برای اعضای تیم ملی در سفر به آمریکا توضیحاتی را ارائه کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است