ورزشی 10:29 - 22 مرداد 1401
پرسپولیس لیگ بیست و دوم را از امروز آغاز می کند و سرخپوشان در اولین بازی خود با یحیی گل محمدی در اصفهان مقابل ذوب آهن و مهدی تارتار قرار می گیرند.

رکورد بدون شکست گل محمدی در آغاز لیگ برتر

به گزارش خبرگزاری فارس، یحیی گل محمدی در حالی باید فصل را مقابل شاگردان مهدی تارتار آغاز کند که در 3 فصل گذشته در شروع لیگ شکست نخورده و با 2 برد و یک تساوی شروع های خوبی در لیگ برتر داشته است.

در لیگ نوزدهم یحیی گل محمدی با شهرخوردو لیگ را آغاز کرد و در اولین بازی توانست با نتیجه 2 بر صفر از سد پیکان عبور کند.

در لیگ بیستم یحیی با پرسپولیس در هفته اول به مصاف ساپیا رفت و این بازی در نهایت با تساوی بدون گل به اتمام رسید.

فصل گذشته نیز برد 3 بر یک مقابل فولاد شروع کار یحیی و شاگردانش در لیگ بود.

حالا گل محمدی امیدوار است در لیگ بیست و دوم هم شروع خوبی داشته باشد تا روند شکست ناپذیری او در هفته های آغازین تداوم یابد. البته گل محمدی به دلیل محرومیت در این بازی بر روی نیمکت سرخ ها حضور نخواهد داشت و از روی سکوها مانند همتای خود مهدی تارتار این دیدار را تماشا خواهد کرد.

انتهای پیام/


11652480
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار ورزشی

ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» مارال ترکمان در بخش برترین بازیکن جوان سال و پریسا امامی در بخش بهترین مربی باشگاهی، نامزد دریافت جایزه برترین‌های فوتسال جهان شدند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» پرنده سوئدی پس از شکستن چهار رکورد جهان در پرش با نیزه برای دومین بار برنده جایزه بهترین ورزشکار مرد سال شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم منتخب کشتی آزاد ایران با ۱۱ کشتی‌گیر در رقابت‌های بین‌المللی جام یاشاردوغو ترکیه حضور خواهد یافت.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سرمربی تیم فوتبال مس رفسنجان خواهان به خدمت گرفتن ۲ بازیکن جوان پرسپولیس است.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» مالک باشگاه پرسپولیس قصد دارد ورزشگاه ۶۶ هزار نفری این تیم را در غرب تهران بسازد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» مسئولان ورزشگاه شهر قدس اعلام کردند که تا ۶ هفته امکان میزبانی از بازی‌های لیگ برتر را ندارند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» باشگاه پرسپولیس ایگور سرگیف مهاجم ازبکستانی تیم پاختاکور را به خدمت گرفت.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس فوتبال در رابطه با تیم استقلال صحبت‌های مختلفی را مطرح کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» باشگاه پرسپولیس قصد دارد در فصل آینده لیگ برتر فوتبال تیم «ب» این باشگاه را تشکیل دهد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» به احتمال زیاد دیدار تیم‌های فوتبال پرسپولیس و سپاهان در جزیره کیش برگزار می‌شود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است