استانی 02:30 - 19 فروردین 1399

٧٧ مورد جدید ابتلا به کرونا در فارس شناسایی شد

به گزراش خبرنگار مهر، عبدالرسول همتی گفت: با افزوده شدن این موارد جدید، آمار استان فارس به ۱۲۸۳ نفر رسیده است.

او با بیان اینکه در ۲۴ ساعت گذشته هیچ مورد فوتی بر اثر ابتلاء به کروناویروس در استان گزارش نشده است، افزود: تاکنون ۳۶ نفر در استان به دلیل ابتلاء به کروناویروس جان خود را از دست داده‌اند.

معاون بهداشت دانشگاه ادامه داد: تاکنون ۳۹۲ نفر با بهبودی کامل از بیمارستان ترخیص شدند و ۵۴۹ نفر از مبتلایان نیز به دلیل دارا بودن علائم محدود این بیماری در قرنطینه خانگی به سر می‌برند.

دکتر همتی از شهروندان خواست ضمن در خانه ماندن و رعایت بهداشت فردی، اخبار و اطلاعات موردنیاز خود را از رسانه ملی و وبگاه اختصاصی بیماری کووید ۱۹ به نشانی اینترنتی https://corona.sums.ac.ir/ دریافت کنند.


10472916
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار استانی

استانی
«باشگاه خبرنگاران» مرکز مدیریت راه‌های هرمزگان از بازگشایی محور قدیم بندرعباس–کهورستان–لار در محدوده روستای نیمه‌کار خبر داد.
استانی
«باشگاه خبرنگاران» ارتش رژیم تروریستی آمریکا در دور جدیدی از حملات به سیریک حمله کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است