ورزشی 18:11 - 25 بهمن 1398
سرمربی تیم فوتبال پیکان می‌گوید برای ماندن این تیم در لیگ برتر، قول داده است.

ویسی: قول می‌دهم پیکان در لیگ برتر بماند

به گزارش ایسنا، عبدالله ویسی پس از شکست تیمش برابر فولاد اظهار کرد: بازی با کیفتی از هر دو تیم دیدیم و سهم ما از ایجاد موقعیت‌ها بیشتر بود. ما موفقیت‌های خوبی به دست آوردیم اما بر خلاف جریان بازی شکست خوردیم. دو بر صفر عقب بودیم و به گل رسیدیم و بعد از گل می‌توانستیم باز هم گل بزنیم اما نشد.

وی افزود: می‌شود هم زیبا بازی کنیم و هم شکست نخوریم. به بازیکنانم تبریک می‌گویم که خوب بازی کردند. جایگاه تیم ما اینجا نیست.

او درباره پیروزی رقبای پیکان در قعر جدول هم گفت: نباید به جدول نگاه کنیم . خوشحال نیستیم که رقبا بردند اما ما هم باید امتیاز بگیریم. امروز بدشانس بودیم و باید این ناکامی را جبران کنیم.

وی در پاسخ به این سوال که آیا قولی برای ماندن پیکان در لیگ برتر داده است، گفت:  ١٠٠درصد قول دادم که تیم بماند و برای ماندن باز هم قول می‌دهم. برنامه‌ریزی خوبی انجام می‌دهیم تا در آینده بازی‌های بهتری انجام بدهیم.

انتهای پیام


10393565
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار ورزشی

ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» دنیای فوتبال در روز‌های اخیر با حواشی گوناگونی همراه بود.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم فوتبال استقلال با وجود حذف از لیگ قهرمانان آسیا از این بازی‌ها سود مالی برد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم فوتبال سپاهان ایران امشب در دور برگشت از رقابت‌های لیگ قهرمانان سطح ۲ آسیا به مصاف نماینده قطر می‌رود.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» فردی که در رختکن فوتبالیست‌های زنان اتریشی دوربین مخفی گذاشته بود شناسایی شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» فرهادی‌زاد در مراسم یادواره شهدای فوتبال چوار تاکید کرد: حادثه غمناک زمین فوتبال چوار از ذهن‌ها پاک نخواهد شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» مرحله نخست اردوی آماده سازی تیم ملی نوجوانان جهت حضور در مسابقات قهرمانی جهان ازبکستان به میزبانی خانه تکواندو آغاز شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سرمربی جدید تیم فوتبال تراکتور تبریز تا پایان فصل جاری با این تیم قرارداد دارد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» دومین روز مسابقات اولین مرحله رقابت‌های انتخابی تیم ملی کشتی آزاد و فرنگی دانشجویان در ۵ وزن دوم پیگیری و با معرفی نفرات برتر به پایان رسید.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» دومین روز مسابقات اولین مرحله رقابت‌های انتخابی تیم ملی کشتی آزاد و فرنگی دانشجویان در ۵ وزن دوم پیگیری و با معرفی نفرات برتر به پایان رسید.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کنفدراسیون کانوئینگ آسیا اعضای کمیته ۲ دوره بازی‌های آسیایی دوحه و ریاض را با ریاست رئیس فدراسیون قایقرانی ایران معرفی کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است