ورزشی 18:11 - 25 بهمن 1398
سرمربی تیم فوتبال پیکان می‌گوید برای ماندن این تیم در لیگ برتر، قول داده است.

ویسی: قول می‌دهم پیکان در لیگ برتر بماند

به گزارش ایسنا، عبدالله ویسی پس از شکست تیمش برابر فولاد اظهار کرد: بازی با کیفتی از هر دو تیم دیدیم و سهم ما از ایجاد موقعیت‌ها بیشتر بود. ما موفقیت‌های خوبی به دست آوردیم اما بر خلاف جریان بازی شکست خوردیم. دو بر صفر عقب بودیم و به گل رسیدیم و بعد از گل می‌توانستیم باز هم گل بزنیم اما نشد.

وی افزود: می‌شود هم زیبا بازی کنیم و هم شکست نخوریم. به بازیکنانم تبریک می‌گویم که خوب بازی کردند. جایگاه تیم ما اینجا نیست.

او درباره پیروزی رقبای پیکان در قعر جدول هم گفت: نباید به جدول نگاه کنیم . خوشحال نیستیم که رقبا بردند اما ما هم باید امتیاز بگیریم. امروز بدشانس بودیم و باید این ناکامی را جبران کنیم.

وی در پاسخ به این سوال که آیا قولی برای ماندن پیکان در لیگ برتر داده است، گفت:  ١٠٠درصد قول دادم که تیم بماند و برای ماندن باز هم قول می‌دهم. برنامه‌ریزی خوبی انجام می‌دهیم تا در آینده بازی‌های بهتری انجام بدهیم.

انتهای پیام


10393565
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار ورزشی

ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» نماینده کشورمان در بازی‌های المپیک زمستانی ۲۰۲۶ میلانوکورتینا در رشته مارپیچ کوچک در رده ۳۳ قرار گرفت.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» باشگاه پرسپولیس با رد قوی شایعات درباره استعفای اوسمار، بر حمایت مدیریت باشگاه از کادر فنی و اعضای تیم تاکید کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سرمربی تیم فوتبال تراکتور در نشست خبری قبل از بازی با الغرافه قطر حاضر نشد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» فوتبال کشورمان در روز‌های اخیر با حواشی متعددی همراه بود.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» مربی تراکتور درخصوص عدم حضور اسکوچیچ در نشست خبری گفت: مسائلی در این خصوص وجود دارد و در صورت لزوم، باشگاه توضیح خواهد داد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» اینفانتینو پس از درخواست از رئیس جمهور لبنان، به دلیل ازدواج با یک زن لبنانی، تابعیت لبنان را دریافت کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» اوسمار ویرا پس از برگزاری جلسه با مدیرعامل پرسپولیس سوء تفاهماتش برطرف شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» پس از حذف ضعیف تیم فوتبال امید ایران از جام ملت‌های زیر ۲۳ ساله‌های آسیا، روند انتخاب سرمربی جدید این تیم آغاز شده است.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» زمان و مکان جدید برگزاری دیدار خانگی پرسپولیس در هفته بیست و دوم لیگ برتر مقابل شاگردان مهدی رحمتی به طور رسمی اعلام شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سرمربی استقلال گفت: برای استقلال چیز غیرممکن وجود ندارد و تلاش می‌کنیم با عبور از الحسین به حضورمان در آسیا ادامه دهیم.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است