ورزشی 11:29 - 04 تیر 1401

کم کارکردهای پرسپولیس مقابل درب خروج

به گزارش خبرنگار مهر، نقل و انتقالات تابستانی پرسپولیس در حالی با جذب بازیکنان اسم و رسم دار سایر تیم‌ها ادامه دارد که بازیکنان مازاد نیز یکی پس از دیگری با دریافت رضایت‌نامه‌های خود از جمع شاگردان یحیی گل محمدی خارجی می‌شوند تا فوتبال خود را در باشگاه‌های دیگر ادامه دهند.

دانیال اسماعیلی فر، سروش رفیعی، سعید صادقی، علیرضا بیرانوند، مرتضی پورعلی گنجی، محمدمهدی احمدی و گئورگی گولسیانی در حالی سر از پرسپولیس در آوردند که نفراتی همچون حامد لک، علی شجاعی، سعید آقایی، احسان پهلوان، رامین رضائیان، رضا اسدی، منوچهر صفروف، مهدی مهدی‌خانی، شیرزود تمیروف، محمد شریفی و علیرضا ابراهیمی به طور قطع از این تیم جدا شده‌اند.

خروجی‌های پرسپولیس در حالی رو به افزایش است که اکثر آنها در تفکرات دو فصل گذشته کادر فنی این تیم نقش اصلی نبودند. اگر احسان پهلوان را از جمع جدا شده‌های این تیم خارج کنیم سایر بازیکنان روند پر فراز و نشیبی را طی کردند تا مقابل در خروج قرار بگیرند.

پهلوان یکی از پایه‌های اصلی تفکرات یحیی گل محمدی در خط میانی بود. سرمربی پرسپولیس خواهان تمدید قرارداد او نیز شده بود اما عدم توافق با مدیر برنامه‌های او باعث شد تا هافبک ریز نقش سرخ‌ها از این تیم جدا شود.

کم کارکردهای پرسپولیس مقابل درب خروج

همچنین حامد لک با وجود اینکه در ابتدا و انتهای بازی‌های فصل، گلر اصلی پرسپولیس بود اما روند سینوسی و حاشیه‌های فراوان او سبب شد سرخ‌ها امتیازات حساسی را از دست داده و پس از پنج قهرمانی متوالی به نایب قهرمانی بسنده کنند.

سایر بازیکنانی که از این تیم جدا شدند عملکردی کاملا عادی داشت و بسیاری از بازی‌ها را از روی نیمکت تماشا کردند. خریدهای گران قیمتی که یحیی گل محمدی روی آنها اصرار داشت اما دوره حضورشان به قدری کوتاه مدت بود که بعید است هواداران با آنها خاطره سازی کنند.

بازیکنان کم کارکرد که می‌توان عکس حضور آنها را به طور دائم از روی نیمکت ذخیره‌ها و صندلی‌های تماشاگران ورزشگاه‌هایی که پرسپولیس بازی داشت پیدا کرد تا شاید نه تنها درس عبرتی برای همین بازیکنان بلکه برای یحیی گل محمدی شود که اصرار بیهوده روی اسامی خاص نداشته باشد.

حال باید دید تازه واردهای پرسپولیس که در بین آنها بازیکنان با تجربه نیز دیده می‌شوند خواهند توانست ضعف‌های فنی سرخپوشان را پر کنند یا اینکه آنها نیز اسیر بازی نقل و انتقالاتی می‌شوند.


11604075
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار ورزشی

ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» دیدار تیم‌های فوتبال پرسپولیس و ذوب آهن در هفته بیست‌وسوم لیگ برتر فوتبال با حضور هواداران برگزار خواهد شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» نماینده ایران به مدال برنز وزن ۷۷ کیلوگرم کشتی فرنگی رنکینگ‌دار اتحادیه جهانی دست پیدا کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم ملی بسکتبال ایران در دومین دیدار خود از پنجره دوم انتخابی جام‌جهانی ۲۰۲۷، با نتیجه ۷۳ بر ۶۰ مغلوب اردن شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» دیدار اول مرحله فینال رقابت‌های بسکتبال لیگ برتر بانوان باشگاه‌های کشور، با پیروزی استقلال مقابل آکادمی سحر به پایان رسید.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» دیدار تیم‌های استقلال و فجرسپاسی در چارچوب هفته بیست‌وسوم لیگ برتر باشگاه‌های ایران با برتری دو بر یک آبی‌پوشان تهرانی به پایان رسید تا این تیم به صدر جدول صعود کند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» دیدار تیم‌های پیکان و سپاهان از هفته بیست‌وسوم لیگ برتر با تساوی بدون گل به پایان رسید.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» امیرعلی احمدلو با شکست برابر نفر سوم رده‌بندی جوانان جهان، از مسابقات بین‌المللی جوانان هلند، حذف شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» بازی‌های لیگ برتر فوتبال در روز‌های اخیر با اخبار و حواشی مختلفی همراه بود.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس می‌گوید که کسانی که در پرسپولیس بازی می‌کنند و این فشار را تحمل می‌کنند به بزرگی این تیم پی می‌برند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» برنامه دست اول نگاهی به لیگ قهرمانان اروپا انداخت.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است