ورزشی 11:22 - 22 آذر 1398
سرپرست معاونت ورزش قهرمانی وزارت ورزش گفت: در حال حاضر اولویت اصلی وزارت ورزش بازی‌های المپیک 2020 توکیو است و فعلا ریاست فدراسیون ووشو را نیز بر عهده خواهم داشت.

علی‌نژاد: اولویت اول المپیک است/ درباره فدراسیون ووشو تصمیم می‌گیرم

مهدی‌ علی‌نژاد در گفت‌وگو با ایسنا، در مورد انتخابش‌ به عنوان سرپرست معاونت ورزش قهرمانی وزارت ورزش و جونان گفت: ابتدا جا دارد از وزیر ورزش جناب مسعود سلطانی‌فر که این اعتماد را به بنده کردند تشکر کنم، همچنین از زحمات چند ساله‌ای آقای داورزنی. بنده نیز تمام تلاشم را به کار خواهم گرفت تا امور بخوبی پیش برود. 

سرپرست معاونت ورزش قهرمانی وزارت ورزش در پاسخ به این سوال که‌ آیا در کنار این سمت ریاست فدراسیون ووشو را نیز در اختیار خواهد داشت؟ اظهار کرد: از نظر قانونی در حال حاضر مشکلی وجود ندارد و با ووشو هستم. از این پس نیز باید در اقدامات مختلف ببینیم شرایط چگونه پیش خواهد رفت تا تصمیمات نهایی را بگیرم، در مجموع اما فعلا هر دو مسئولیت (سرپرستی معاونت ورزش قهرمانی  ریاست فدراسیون ووشو) را بر عهده دارم. 

او همچنین در پاسخ به این سوال که‌ آیا برنامه خاصی را به وزارت ورزش ارائه کرده است؟ توضیح داد: با توجه به سابقه‌ای که در ورزش کشور دارم درگیر موضوعات مختلف ورزش بوده‌ام. گفت‌وگویی را هم در مورد مسائل مختلف با وزیر ورزش داشتیم که ایشان سیاست کلی را مطرح کرد. سعی می‌کنیم در قالب سیاست کلی برنامه‌های خود را پیش ببریم تا نتیجه مد نظر حاصل شود.

علی‌نژاد در پایان گفت: در شرایط کنونی نیز اولویت اصلی ما بازی‌های المپیک 2020 توکیو است که سعی می‌کنیم با توجه به هماهنگی خوبی که میان کمیته ملی‌المپیک با وزارت وجود دارد، تیم قدرتمندی را راهی این مسابقات کنیم.

انتهیا پیام


10317872
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار ورزشی

ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» شیما صفایی، مهشید اشتری و بنیامین فرجی با درخشش در مرحله یک شانزدهم نهایی مسابقات فیدر تنیس روی میز کاپادوکیا موفق شدند به مرحله یک هشتم نهایی این رقابت‌ها صعود کنند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم فوتبال هوادار با برتری در هفته چهارم لیگ دسته اول، صدرنشین این مسابقات باقی ماند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» دروازه‌بان اسپانیایی تیم فوتبال استقلال در تمرین امروز پنج‌شنبه آبی‌ها حضور یافت.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم ملی پتانک ایران متشکل از سه ورزشکار زن و مرد، فردا جمعه کار خود را در رقابت‌های جهانی رُم آغاز می‌کند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» فرنگی کار کشورمان از انگیزه بالایش برای پیروزی در فینال رقابت‌های کشتی فرنگی قهرمان جهان خبر داد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» عرشیا به‌نژاد در رتبه دوم بهترین پاسور مرحله مقدماتی مسابقات والیبال قهرمانی مردان جهان مردان قرار گرفت.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» با پایان مرحله مقدماتی رقابت‌های والیبال قهرمانی جهان که به میزبانی فیلیپین در حال برگزاری است، چهره ۱۶ تیم حاضر در مرحله یک هشتم نهایی با حذف تیم مدعی و پرافتخار برزیل شناخته شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم ملی زیر ۱۶ سال دختران ایران با کسب پیروزی مقابل هنگ‌کنگ در مرحله نیمه‌نهایی، به فینال کاپ آسیا ۲۰۲۵ مالزی صعود کردند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر ورزش و جوانان از اختصاص ۲ هزار متر زمین و کمک ۱۰۰ میلیارد تومانی به فدراسیون شمشیربازی خبر داد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» مرحله مقدماتی مسابقات والیبال قهرمانی مردان جهان ۲۰۲۵ با پیروزی صربستان، فنلاند، تونس، بلژیک، ایران، آرژانتین، جمهوری چک و ایتالیا به پایان رسید.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است