ورزشی 22:24 - 20 مرداد 1401
باشگاه گل گهر سیرجان با ارسال نامه‌ای به تصمیم سازمان لیگ اعتراض کرد.

گل‌گهر با استقلال همصدا شد؛ هفته اول دور برگشت را بدون تماشاگر برگزار کنید

به گزارش خبرگزاری فارس، باشگاه گل‌گهر در نامه‌ای رسمی به سازمان لیگ فوتبال ایران، اعتراض خود را به برگزاری بازی با تراکتور بدون حضور تماشاگران و هواداران سیرجانی اعلام کرد. 

در بخشی از این نامه خطاب به سرپرست سازمان لیگ آمده است: نظر به الزام سازمان لیگ مبنی بر برگزاری مسابقات هفته اول لیگ‌ برتر بدون حضور تماشاگران و با توجه به اینکه تصمیم فوق به منافع تیم‌های میزبان، لطماتی را وارد کرده است. لذا باشگاه فرهنگی ورزشی گل‌گهر سیرجان به عنوان یکی از تیم‌های میزبان هفته اول، مراتب اعتراض خود را اعلام داشته و به جد خواهان این است که ترتیبی اتخاذ شود تا برای رعایت عدالت و جبران خسارت وارده، بازی‌های هفته اول دور برگشت نیز، بدون حضور تماشاگر برگزار شود.

 لازم به ذکر است باشگاه گل‌گهر در فصل گذشته، بدون هیچ مشکلی فرایند بلیت‌فروشی الکترونیکی را انجام داده و در حال حاضر نیز با آمادگیِ کامل، مهیای حضور هواداران و تماشاگران در ورزشگاه اختصاصی این تیم است.

انتهای پیام/


11651473
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار ورزشی

ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» رئال مادرید با برتری آسان و قاطع مقابل اتلتیک بیلبائو به یک‌قدمی صدر جدول لالیگا برگشت.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» شاگردان کونته به سختی هرچه تمام‌تر از سد کالیاری عبور کردند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» شکست ۷ بر ۱ تیم استقلال مقابل الوصل، دست‌مایه‌ای برای ایده‌پردازی باشگاه پرسپولیس در طراحی پوستر دربی شده است.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر ورزش و جوانان در مراسم افتتاح ساختمان جدید فدراسیون دوچرخه سواری گفت: انتظار ما از فدراسیون دوچرخه سواری کار مبتنی بر برنامه است.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» «بانوی پیر» کار سختی برای رسیدن به مراحل پایانی جام حذفی خواهد داشت.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» ساختمان فدارسیون دوچرخه سواری که چند سال بود نیمه کاره مانده بود، سرانجام امروز افتتاح و به بهره برداری رسید.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» دربی پایتخت روز جمعه درحالی در خارج از تهران برگزار می‌شود که اراک با ۲ میزبانی رکوردار است.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» ابوالفضل زندی نماینده تکواندوی کشورمان در رقابت‌های زیر ۲۱ سال جهان به نشان طلا دست یافت.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» ابوالفضل زندی با شکست رقبای خود راهی فینال رقابت‌های زیر ۲۱ سال قهرمانی جهان شد، اما اشرافی با شکست در نیمه نهایی صاحب مدال برنز شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» داوران هفته دوازدهم لیگ برتر فوتبال فصل جاری مشخص شدند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است