ورزشی 19:35 - 22 آذر 1398
سرمربی پیکان می‌گوید تیمش به دلیل کم تجربگی مقابل سپاهان شکست خورده است.

فرکی: به پیام نیازمند باختیم/ به داور گفتم، امیدوارم اشتباه نکرده باشی!

به گزارش ایسنا، پیکان امروز (جمعه) در چارچوب هفته پانزدهم لیگ برتر به مصاف سپاهان رفت که با نتیجه ۲ بر صفر مغلوب شد. حسین فرکی، سرمربی پیکان در نشست خبری پس از این دیدار اظهار کرد: می‌خواهم ابتدا یک سری نکات کلی راجع به بازی بگویم. ما در نیمه اول به تجربه سپاهان و خودمان باختیم. در نیمه دوم مجددا به کم‌تجربگی خودمان و به جرات می‌توانم بگویم به پیام نیازمند باختیم. در نیمه اول عملکرد خوبی نداشتیم و نهایتا باید با یک گل که آن هم پنالتی بود شکست می‌خوردیم. البته من روی پنالتی گرفته شده برای سپاهان شک دارم. اگر داور این پنالتی را نمی‌گرفت، کارشناسان می‌گفتند پنالتی نبوده و حالا هم که گرفته، می‌گویند پنالتی بوده و به همین دلیل ما نمی‌دانیم چه زمانی این توپ‌ها پنالتی اعلام می‌شود.

او افزود: وقتی یک پنالتی برای سپاهان گرفته شد و یک بر صفر جلو افتاد، امیدوار بودم در نیمه دوم به بازی برگردیم و برنده شویم اما متاسفانه بی‌تجربگی ما باعث شد که درست مانند جام حذفی در دقیقه ۴۵ گل بخوریم تا انگیزه تیم ما از بین برود. در ادامه هم پیام نیازمند یک بار دیگر ناجی دروازه‌اش شد و خیلی خوب توانست بازی را در بیاورد. ما در نیمه دوم کاملا تیم برتر میدان بودیم.

سرمربی پیکان ادامه داد: باتوجه به فشار هواداران اگر جای ما و سپاهان عوض می‌شد، با اختلاف بیش از سه گل برنده می‌شدیم. خوب بازی کردن و نتیجه نگرفتن، ما را اذیت می‌کند. البته چنین نمایشی مقابل فشار هواداران سپاهان، من را خوشحال می‌کند اما متاسفانه باز هم نتوانستیم با وجود بازی خوب، نتیجه بگیریم.

فرکی با گلایه از داوری گفت: در نیمه دوم، صحنه‌ای بود که مدافع سپاهان با پای راست، پای چپ بازیکن ما را زد که روی پنالتی بودن آن بحث دارم. من به داور بازی گفتم که امیدوارم اشتباه نکرده باشد. کارشناسان بیایند و بگویند که چگونه صحنه‌های مشابه این صحنه پنالتی گرفته می‌شود اما برای ما پنالتی اعلام نشد.

او بیان کرد: ما دو بازی عقب افتاده داریم که قطعا به ما فشار خواهد آمد که باعث می‌شود، ما قبلا که نیم‌فصل هم نداشتیم، دیگر هیچ استراحتی هم نخواهیم داشت.

سرمربی پیکان در پایان درباره موقعیت‌هایی که بازیکنانش از دست می‌دهند، توضیح داد: بعضی از توپ‌های ما را فقط نیازمند بود که می‌توانست مانع از گل شدنش شود و فکر نمی‌کنم تیمی در سطح ما توانسته باشد چنین فشاری به سپاهان وارد کرده باشد. اگر ما نتیجه بازی را واگذار کردیم به خاطر بی‌تجربگی ما بوده است.

انتهای پیام


10318188
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار ورزشی

ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» باشگاه ملوان در خصوص اتفاقات دیدار برابر تراکتور اطلاعیه صادر کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» دختران اسکیت‌باز در برنامه کاپیتان یک اجرای زیبا را به نمایش گذاشتند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سپاهان در هفته بیست و دوم لیگ برتر فوتبال موفق شد در ورزشگاه خانگی اش استقلال خوزستان را با نتیجه ۳ - ۱ مغلوب کند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس فدراسیون در مراسم بدرقه تیم ملی فوتبال بانوان گفت: شما نماینده ۸۰ میلیون ایرانی هستید، این فرصت را یک توفیق بدانید.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» جلسه‌ برنامه‌ریزی رشته المپیکی اسکیت بُرد با حضور مربی تیم ملی برگزار شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» رقابت‌های جام موحامت مالو و دومین مرحله رنکینگ اتحادیه جهانی کشتی، ۶ تا ۱۱ اسفندماه در تیرانا پایتخت آلبانی برگزار می‌شود
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» هافبک لژیونر فوتبال ایران باز هم در فهرست اولیه بازیکنان تیم ملی قرار ندارد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» باشگاه خبر نگاران جوان -لیست ۶۰ نفره امیر قلعه‌نویی جهت انجام امور اداری و صدور ویزای جام جهانی ۲۰۲۶ نهایی شد؛ فهرستی پرمهره که ترکیبی از لژیونر‌های باسابقه و پدیده‌های جوان لیگ برتر را در خود جای داده است دروازه‌بان‌ها: علیرضا بیرانوند، سید ح...
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» فهرست ۶۰ نفره و ابتدایی تیم ملی فوتبال اعلام شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس هیات مدیره و سرپرست مدیرعاملی استقلال اعلام کرد: در صورتی قهرمانی استقلال در لیگ برتر سرمربی پرتغالی به جشن دعوت خواهد شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است