ورزشی 07:30 - 10 فروردین 1399
مربی تیم ملی فوتسال عملکرد این تیم در سال ۱۳۹۸ را متوسط دانست و ابراز امیدواری کرد با حمایت مسئولان، تیم ملی در سال ۱۳۹۹ از اعتبار فوتسال ایران دفاع کند.

هاشم‌زاده: عملکرد فوتسال ایران در سال گذشته متوسط بود

محمد هاشم زاده، مربی تیم ملی فوتسال ایران در گفت‌وگو با ایسنا در مورد سال ۱۳۹۸ گفت: سال ۹۸ سال خوبی به لحاظ شخصی برای من نبود چون یکی از عزیزانم را از دست دادم و اواخر سال هم با بیماری کرونا زندگی همه تحت تاثیر قرار گرفت که من هم از بقیه مستثنی نبودم. وقتی می شنوم دوست و آشنایی به این بیماری مبتلا شده ناراحت می شوم. در کل سال ۹۸ از ابتدای سال تا پایان آن شاهد حوادث تلخی بودیم از جمله سیل، زلزله، سقوط هواپیما و ویروس کرونا که باعث شد مردم روزهای پایانی سال به جای شور و شوق خرید عید در خانه بمانند. امیدوارم ویروس کرونا زودتر از بین برود و همه مردم ایران و دنیا به زندگی عادی برگردند.

او افزود: در سال ۹۸ فوتسال ملی ما با فراز و نشیب زیادی همراه بود و یکی دو تورنمنتی که شرکت کردیم چون بازیکنان را زیاد در اختیار نداشتیم چند نتیجه غیر قابل قبول گرفتیم. از سویی در حالی که تمرینات تیم ملی را از چند هفته زودتر برای بازی های فوتسال قهرمانی آسیا شروع کردیم تا به هماهنگی برسیم به خاطر ویروس کرونا مسابقات و در پی آن تمرینات لغو شد. روی هم رفته سال متوسطی برای فوتسال ایران بود. سال ۱۳۹۹ فوتسال ایران مسابقات قهرمانی آسیا و جام جهانی را در پیش دارد که امیدوارم با حمایت مسئولان، نتایج خوبی در این دو تورنمنت مهم بگیریم.

هاشم زاده با اشاره به تعطیلات نوروز ۹۹ گفت: امسال عید را در تهران می‌مانم چرا که عقلانی‌ترین کار این است که در خانه بمانم. با وجود اینکه برای سفر به شیراز برنامه ریزی کرده بودم اما نزد خانواده خودم هستم. در خانه فیلم نگاه می‌کنم، وقتم را با دخترم و خانواده می‌گذرانم، ورزش می‌کنم، به کارهای عقب افتاده می‌رسم و کتاب می‌خوانم.

انتهای پیام


10461090
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار ورزشی

ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» دیدار تیم‌های استقلال و الوصل امارا ت فردا در ورزشگاه شهر قدس برگزار می‌شود.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» بوفون دروازه بان پیشین تیم ملی ایتالیا بر اثر ایست قلبی درگذشت.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» فرزانه فصیحی عضو تیم ملی دوومیدانی بانوان پس از ثبت نام برای عضویت در کمیسیون ورزشکاران کمیته ملی المپیک کفت: دغدغه‌ام کمک به ورزشکاران مخصوصا بانوان است.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» دو زمین چمن مصنوعی جزیره بوموسی در حضور وزیر ورزش و جوانان مورد بهره برداری قرار گرفت.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» پویش «نذر خون دختران قهرمان» با هدف ترویج فرهنگ اهدای خون و با مشارکت فدراسیون‌ها، انجمن‌ها و نهاد‌های ورزشی کشور، چهارشنبه ۵ آذر در آکادمی ملی ووشو برگزار می‌شود‌.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» ساختمان فدراسیون ژیمناستیک در مجموعه انقلاب پلمب شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» کاروان ورزش ایران که با نام «عاشقان ایران» در بیست و پنجمین دوره بازی‌های المپیک ناشنوایان شرکت داشت، با کسب مجموع ۳۷ مدال به کار خود پایان داد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کنفدراسیون راگبی آسیا با ارسال پیامی رسمی، موفقیت تیم ملی زنان ایران در مسابقات آسیا ترافی ۲۰۲۵ در عمان را تبریک گفت و آن را نقطه عطفی تاریخی برای ورزش راگبی ایران توصیف کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» پست اصلی برق مجموعه ورزشی که برق استادیوم فوتبال، فدراسیون کشتی و ۵ سالن را تامین می‌کند، پس از نیم قرن نوسازی شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» رتبه بندی هفته چهل و هشتم سال ۲۰۲۵ میلادی برترین راکت بدستان دنیا با تداوم صدرنشینی نوشاد عالمیان و ندا شهسواری در دو بخش مردان و زنان در میان بازیکنان ایرانی منتشر شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است