ورزشی 02:01 - 19 مرداد 1399
با صعود تیم های بایرن مونیخ و بارسلونا چهره هشت تیم برتر این فصل لیگ قهرمانان اروپا مشخص شد.

برنامه یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان اروپا

به گزارش ایسنا، یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان اروپا بالاخره پس از پنج ماه به پایان رسید. بحران کرونا اجازه نداد چهار بازی باقی مانده این مرحله در اسفند به پایان برسد و آخرین دیدارها در دو شب گذشته برگزار شد. پیش از این اتلتیکومادرید، پاری سن ژرمن، آتالانتا و لایپزیگ به دور بعد صعود کرده بودند و تیم های منچسترسیتی، لیون، بارسلونا و بایرن مونیخ هم به جمع هشت تیم برتر پیوستند. 

مرحله یک چهارم نهایی از چهارشنبه شب در لیسبون به صورت تک بازی آغاز می شود. در نخستین دیدار پاری سن ژرمن به مصاف آتالانتا می رود. یک روز بعد اتلتیکومادرید و لایپزیگ برابر هم قرار می گیرند. دیدار بایرن مونیخ و بارسلونا جمعه شب برگزار می شود و شنبه هفته آینده منچسترسیتی به مصاف لیون می رود. 

همه دیدار ها ساعت ۲۳:۳۰ برگزار می شوند. 

انتهای پیام 


10657845
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار ورزشی

ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» صعود تیم ملی فوتبال ایران در رنکینگ فیفا تیم ملی فوتبال ایران در رده بندی فدراسیون جهانی فوتبال فیفا صعود کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» قهرمان کشتی فرنگی سنگین وزن بازی‌های کشور‌های اسلامی ریاض گفت: برای گرفتن مدال طلا آمده بودم و اکنون این مدال را به امام زمان تقدیم می‌کنم.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» فرنگی کاران ایران با کسب ۴ مدال طلا، یک نقره و یک برنز به کار خود در بازی‌های کشور‌های اسلامی پایان دادند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» دنیای فوتبال در روز‌های اخیر با حواشی گوناگونی همراه بود.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس شاخه GAF فدراسیون ژیمناستیک از امکان فعالیت همه گروه‌های سنی آقا و خانم در این شاخه از ورزش ژیمناستیک خبر داد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» دارنده نشان طلای جهان و المپیک با شکست نماینده جمهوری آذربایجان، سومین نشان طلای فرنگی‌کاران ایران در بازی‌های کشور‌های اسلامی را به نام خود ضرب کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» قهرمان کشتی فرنگی بازی‌های همبستگی اسلامی گفت: به خاطر شاد کردن دل مردم، خستگی و وزن کم‌کردن‌های زیاد را تحمل کردیم.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم ملی بسکتبال سه به سه مردان ایران در نیمه نهایی بازی‌های کشور‌های اسلامی ریاض برابر بحرین پیروز شد و به فینال صعود کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم ملی بسکتبال سه به سه زنان ایران در نیمه نهایی بازی‌های کشور‌های اسلامی ریاض برابر ترکیه شکست خورد و به فینال نرسید.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» به دنبال درخواست برخی باشگاه‌های کشور، مجوز بهره‌مندی از کمک‌داور ویدیوئی در مسابقات لیگ برتر بانوان و لیگ یک آزادگان از سوی فیفا صادر شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است