ورزشی 11:53 - 04 تیر 1401
وزیر ورزش و جوانان در مراسم تجلیل از پیشکسوتان بوکس حضور یافت.

حضور وزیر ورزش در مراسم تجلیل از پیشکسوتان بوکس/پایان چالش کمیته و وزارت؟

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، بعد از غیبت نمایندگان وزارت ورزش در چند برنامه کمیته ملی المپیک و همین طور اختلافاتی که بین این ۲ نهاد بعد از انتخابات سوارکاری پیش آمد، امروز حمید سجادی وزیر ورزش و جوانان اواخر مراسم تجلیل از پیشکسوتان بوکس که توسط کمیته ملی المپیک انجام شد، شرکت داشت.

نمایندگان وزارت ورزش در زمان حضور حسین المسلم مدیرکل شورای المپیک آسیا و جلسه او با روسای فدراسیون‌ها غایب بودند. از طرفی برگزاری انتخابات سوارکاری در کمیته ملی المپیک، بدون نماینده وزارت این شائبه را به وجود آورد که کمیته و وزارت وارد چالش و اختلاف شده‌اند حالا وزیر ورزش با حضور در مراسم امروز تا حدودی این شائبه‌ها را برطرف کرده است.

صالحی امیری در این مراسم گفت: امروز روز تاریخی برای فدراسیون‌ بوکس است. من با همکارانم تلاش می‌کنیم هر ماه این مراسم را تکرار کنیم. مقصودی، ماسیس و ... همه نماد بوکس هستند تا همه جوانان بدانند اگر مدالی به دست آمد با رنج و تلاش بوده است. ما ماسیس را از ارمنستان دعوت کردیم تا بگوییم قدردان زحمات شما هستیم.

وی افزود: پیشکسوتان نماد ورزش ما هستند و اگر این عزیزان در انزوا باشند، این اتفاق تلخی است. پیشکسوتان صاحب این خانه هستند و میهمان ما نیستند. من این پیام را به همه می‌گویم که مبادا پیشکسوتان مورد بی مهری قرار بگیرند چون پیشکسوتان یعنی مردانگی، پدر، مهربانی. 

انتهای پیام/


11604128
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار ورزشی

ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» هفته هفتم لیگ برتر والیبال با شکست شهداب یزد مقابل سپاهان و پیروزی فولاد سیرجان مقابل سایپا به پایان رسید.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» باشگاه سایپا با انتشار اطلاعیه خبر انحلال رشته‌های ورزشی خود را تکذیب کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» با اعلام سخنگوی فدراسیون فدراسیون فوتبال ناظر ویژه انضباطی برای دیدار تراکتور و پرسپولیس در جام حذفی انتخاب شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» شورای فدراسیون بین المللی فوتبال، میزان پاداش پرداختی به تیم‌های حاضر در جام جهانی ۲۰۲۶ را اعلام کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» دیدار ذوب آهن و شمس آذر در هفته چهاردهم لیگ برتر فوتبال با تساوی بدون گل به پایان رسید.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس فوتبال در رابطه با مسائل مختلف این رشته ورزشی صحبت‌هایی را مطرح کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس فدراسیون در حاشیه جلسه کمیته مسابقات فیفا با رئیس و دبیرکل این نهاد دیدار و گفت و گو کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» کمیته انضباطی کنفدراسیون فوتبال آسیا نمایندگان ایران را مجموعا ۶۰ هزار دلار جریمه کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سرمربی اسبق تیم ملی کشتی فرنگی ایران سرانجام پس از مذاکرات با فدراسیون آذربایجان، برای هدایت این تیم به توافق رسید.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سرمربی سابق تیم فوتبال سپاهان بعد از جدایی از الوحده امارات، هدایت تیم الشارجه این کشور را بر عهده گرفت.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است