اجتماعی 14:54 - 01 مهر 1400

اعتراض فرهنگیان قمی به عدم اعمال قانون رتبه بندی

به گزارش خبرنگار مهر، پیش از ظهر پنج شنبه جمعی از معلمان و فرهنگیان قمی در اعتراض به عدم اجرای قانون مصوب مجلس شورای اسلامی در مقابل دفتر احمد امیرآبادی نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی تجمع و خواستار اعمال قانون و رتبه بندی بر اساس همترازی ۸۰ درصد اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی شدند.

یکی از فرهنگیان در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به نقش مهم معلمان در تربیت نسل‌های آینده و تأکیدات رهبر معظم انقلاب بر اهمیت رسیدگی به وضعیت معیشتی معلمان و فرهنگیان گفت: ما تنها خواستار اعمال قانون مصوب مجلس شورای اسلامی هستیم و انتظار داریم دولت جدید رویه گذشته را تغییر داده و قوانین مجلس را اجرا کند.

وی ادامه داد: ما از نمایندگان قم می‌خواهیم بر اساس وظیفه نمایندگی با نظارت بر شیوه اعمال قانون، حسن اجرای قوانین را پیگیری کنند.

طرح رتبه بندی معلمان بر اساس سند «تحول بنیادین نظام آموزشی» یکی از موضوعات مهمی است که برای بهبود سطح معیشتی و ارتقای حرفه‌ای معلمان بسیار مهم است.


11241307
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» بیجار گفت: متاسفانه وضعیت منابع آبی در استان سیستان و بلوچستان بحرانی است و بیش از ۹۸ درصد از سطح استان با خشکسالی مطلق مواجه است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی تهران از وقوع آتش‌سوزی در یک ساختمان اداری پنج‌طبقه در بزرگراه ستاری خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» یک وکیل دادگستری تاکید کرد که باید چک‌های صیادی ثبت شوند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر کشور عراق تاکید کرد: تمایل زیادی برای همکاری مشترک دارویی، درمانی و توانبخشی با هلال‌احمر ایران داریم.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سازمان حج و زیارت مابه‌التفاوت هزینه سفر حج تمتع سال ۱۴۰۴ را به حساب زائرانی که به‌صورت کاملاً زمینی از عربستان به کشور بازگشته‌اند، واریز کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مردعلی گفت: در سال جاری بیش از ۱۰۰ هزار طرح اشتغال‌زایی خرد، کارگاهی و بنگاهی اجرا خواهد شد که ثمره آن ایجاد بیش از ۱۶۸ هزار فرصت شغلی در سطح کشور است.  
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شهردار منطقه ۱۱ تهران از رفع پلمب پاساژ‌های آلومینیوم و شانزلیزه پایتخت خبر داد و گفت: این اقدام پس از ارائه تعهد کتبی مالکان مبنی بر رفع نواقص ایمنی در بازه زمانی تعیین‌شده و با هدف حفظ ایمنی شهروندان و تداوم فعالیت‌های اقتصادی انجام شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» عضو هیات علمی دانشگاه پلیس گفت: مخدر‌های عجیب و غریب با قدرت تخریب بالا، «کِمیکال» و «بنزای» به اسم گل به فروش می‌رسند، اما بسیار خطرناک‌تر هستند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» قمی از رفع پلمب پاساژ‌های آلومینیوم و شانزلیزه خبر داد و گفت: این اقدام پس از ارائه تعهد کتبی مالکان مبنی بر رفع نواقص ایمنی انجام شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» فرمانده مرزبانی انتظامی از موفقیت مرزبانان در کشف ۹۶۰ هزار و ۳۴۳ لیتر سوخت قاچاق با توقیف یک فروند کشتی در مرز‌های آبی جزیره قشم خبر داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است