اجتماعی 14:54 - 01 مهر 1400

اعتراض فرهنگیان قمی به عدم اعمال قانون رتبه بندی

به گزارش خبرنگار مهر، پیش از ظهر پنج شنبه جمعی از معلمان و فرهنگیان قمی در اعتراض به عدم اجرای قانون مصوب مجلس شورای اسلامی در مقابل دفتر احمد امیرآبادی نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی تجمع و خواستار اعمال قانون و رتبه بندی بر اساس همترازی ۸۰ درصد اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی شدند.

یکی از فرهنگیان در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به نقش مهم معلمان در تربیت نسل‌های آینده و تأکیدات رهبر معظم انقلاب بر اهمیت رسیدگی به وضعیت معیشتی معلمان و فرهنگیان گفت: ما تنها خواستار اعمال قانون مصوب مجلس شورای اسلامی هستیم و انتظار داریم دولت جدید رویه گذشته را تغییر داده و قوانین مجلس را اجرا کند.

وی ادامه داد: ما از نمایندگان قم می‌خواهیم بر اساس وظیفه نمایندگی با نظارت بر شیوه اعمال قانون، حسن اجرای قوانین را پیگیری کنند.

طرح رتبه بندی معلمان بر اساس سند «تحول بنیادین نظام آموزشی» یکی از موضوعات مهمی است که برای بهبود سطح معیشتی و ارتقای حرفه‌ای معلمان بسیار مهم است.


11241307
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون سازمان حج و زیارت از شروع ثبت نام‌های قطعی در کاروان‌های حج ۱۴۰۵ از روز شنبه ۱۵ آذرماه خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: دولت ما را مکلف کرده است تا در خدمت خانواده معظم شهدا و ایثارگران باشیم.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سلحشور گفت: مواجهه مستقیم با حوادث و بحران‌های دسته جمعی موجب شده که سازمان پزشکی قانونی ایران از نظر تجربه میدانی به یکی از نهاد‌های برجسته منطقه تبدیل شود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شهردار منطقه ۱۰ تهران گفت: «در سه سال گذشته، یکی از مهم‌ترین اولویت‌های ما تعیین‌تکلیف پرونده‌های رهاشده و حل معارضات قدیمی بوده است؛ پرونده‌هایی که سال‌ها پیشرفت پروژه‌های عمرانی را متوقف کرده بود.»
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی سازمان آتش‌نشانی تهران از مرگ یک اپراتور جرثقیل در حادثه‌ای صبح امروز در خیابان شریعتی خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» جانشین فرمانده کل انتظامی، در هفتاد و سومین کمیسیون عملیات فراجا بر اهمیت حساسیت و توسعه پلیس راه آهن کشور تأکید کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» در پی تداوم آلودگی هوا در پایتخت جلسه کارگروه اضطرار آلودگی هوای استان تهران ساعت ۱۴ امروز بعدازظهر به ریاست استاندار تهران و با حضور دستگاه‌های مسئول و امدادرسان تشکیل می‌شود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل سازمان املاک و مستغلات شهرداری تهران، از صدور ۲۸۰۰ فقره سند تک‌برگی برای املاک شهرداری خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس قوه قضاییه گفت: در اصل چهارم قانون اساسی تصریح شده که همه قوانین و مقررات کشور باید مبتنی بر اسلام و موازین اسلامی باشند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی شهرداری تهران توضیحاتی درباره راهبرد اصلی شهرداری تهران در حوزه کاهش آلودگی هوا ارائه داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است