ورزشی 14:59 - 08 اسفند 1398
آلمان سومین میزبان جام جهانی سابر
جام جهانی شمشیربازی که به خاطر شیوع بیماری کرونا از پادووا ایتالیا به کرواسی منتقل شده بود بار دیگر به همین دلیل تغییر مکان داد.

کرونا شمشیربازان ایران را سرگردان کرد

به گزارش ایسنا و به نقل از فدراسیون شمشیربازی، مسابقات جام جهانی شمشیربازی پادووا ایتالیا به دلیل شیوع بیماری کرونا به کشور کرواسی واگذار شده بود، این بار نیر به همین دلیل کنسل و در کشور آلمان برگزار می‌شود.

سه شمشیرباز ایران علی پاکدامن، محمد رهبری و محمد فتوحی که پس از کسب سهمیه در کشور لهستان مانده بودند روز سه شنبه به آلمان خواهند رفت اما با توجه به شرایط پیش آمده و لغو پروازها بخاطر شیوع کرونا در ایران، به احتمال زیاد پیمان فخری سرمربی و مجتبی عابدینی کاپیتان تیم شمشیربازی که در ایران به سر می‌برند، نتوانند تیم ملی را در این مسابقات همراهی کنند.

مسابقات جام جهانی شمشیربازی آلمان روز جمعه در بخش انفرادی آغاز و روز یکشنبه هفته آینده در بخش تیمی به پایان خواهد رسید.

پیش از این کسب سهمیه تیم ملی شمشیربازی کشورمان با حضور چهار ورزشکار و به صورت تیمی برای اولین بار در المپیک ۲۰۲۰ توکیو قطعی شده و حضور شمشیربازان در این مسابقات به دلیل حفظ رنکینگ و جایگاه تیم در مسابقات المپیک لازم بود.

 انتهای پیام


10416817
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار ورزشی

ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» نمایندگان ایران به مقام اول و دوم مسابقات جهانی کیکوشین ماتسوشیما در ژاپن دست یافتند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم ملی هندبال بانوان ایران در سومین بازی خود در مسابقات جهانی نتیجه را به سنگال واگذار کرد و راهی پرزیدنت کاپ شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی فدراسیون فوتبال از تعیین تکلیف حضور نمایندگان ایران در مراسم قرعه‌کشی جام جهانی ۲۰۲۶ تا ساعت ۱۴ فردا (سه‌شنبه ۱۱ آذر) مشخص می‌شود.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» پیشکسوت تیم فوتبال استقلال به تحلیل فنی دیدار این تیم با فولاد خوزستان در لیگ برتر پرداخت.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس فوتبال در رابطه با دیدار تیم‌های استقلال تهران و فولاد خوزستان و همچنین دربی پیش روی پایتخت صحبت‌هایی مطرح کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سرمربی تیم ملی برای مقدمات سفر به آمریکا و حضور در قرعه‌کشی جام جهانی ۲۰۲۶ راهی امارات می‌شود. البته هنوز این تصمیم نهایی نیست و فردا تکلیف اعزام دو نماینده ایران به مراسم قرعه‌کشی جام جهانی مشخص خواهد شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» دو نماینده کشورمان در پایان مسابقات بین‌المللی اسکی آلپاین در رشته اسلالوم (مارپیچ کوچک) در پیست سولدا ایتالیا در جایگاه‌های ۲۲ و ۲۳ قرار گرفتند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» رقابت‌های قهرمانی جهان اسکیت اینلاین فری استایل در سنگاپور در حال برگزاری است و نمایندگان ایران بدون کسب مدال به کار خود پایان دادند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» دختر شطرنج‌باز ایرانی با ۹ برد پیاپی قهرمان زیر ۱۰ سال آسیا شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان صداوسیما با حضور در کمپ تیم‌های ملی کشتی شهید حاج قاسم سلیمانی با علیرضا دبیر، رئیس فدراسیون کشتی و اعضای تیم‌های ملی کشتی آزاد و فرنگی دیدار و گفت‌و‌گو کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است