ورزشی 11:17 - 22 مرداد 1401

اتفاقی که برای اولین بار برای مدافع استقلال افتاد

به گزارش خبرنگار مهر، شاگردان ساپینتو فصل جدید را با شکست خانگی مقابل سپاهان آغاز کردند تا اولین شوک خیلی زود به فصل جدید فوتبال ایران وارد شود. این بازی در حالی که به شکلی متعادل پیش می‌رفت و حتی آبی پوشان برتری نسبی بر میهمان خود داشتند، با حرکت انفرادی و انفجاری محمد علی نژاد وینگر سرعتی و تکنیکی سپاهان و ضربه تمام کننده یاسین سلمانی، دروازه آبی پوشان در دقیقه ۵۲ باز شد تا آنها نخستین گل این فصل را دریافت کرده باشند.

رافائل سیلوا مدافع میانی و برزیلی آبی‌ها که تا این دقیقه بازی بدون نقصی انجام داده بود، روی این صحنه مقابل علی نژاد جا ماند تا وینگر طلایی پوشان بتواند اولین پاس گل فصل خود را برای سلمانی مهیا کند.

۵ دقیقه بعد از این گل بود که سپاهانی‌ها روی یک ضد حمله سریع که با پاس طلایی مسعود ریگی شکل گرفت و اشتباه تیمی همه مدافعان استقلال و اشتباه فردی و شاخص روزبه چشمی همراه بود، توسط رامین رضاییان به گل دوم رسیدند تا ساپینتو با انجام ۳ تعویض همزمان دست به تغییر سیستم زده و با همه قوا به دروازه سپاهان یورش ببرد؛ که البته این تدبیر در نهایت برای استقلال چاره ساز نشد و بازی با همان نتیجه ۲ بر صفر به سود سپاهان به پایان رسید.

یکی از تعویض‌های ۳ گانه و همزمان استقلال در دقیقه ۶۲، حضور پیمان بابایی به جای رافائل سیلوا بود تا مدافع برزیلی آبی پوشان برای اولین بار بعد از پیوستنش به این تیم تعویض شده و دقایقی از بازی را از روی نیمکت مشاهده کند؛ که این اتفاقی بی سابقه برای او به حساب می‌آمد.

سیلوا که در نیم فصل دوم فصل گذشته به عنوان بازیکن آزاد به استقلال پیوست، تنها دقایقی که از دست داده بود به دیدار مقابل پیکان باز می‌گشت که به دلیل دریافت کارت قرمز از بازی اخراج شد. این مدافع برزیلی برای اولین بار در زمان حضورش در استقلال با تعویض میدان را ترک کرد تا ساپینتو با این تعویض پیام مشخص خود را به همه بازیکنان استقلال هم ارسال کرده باشد که در این تیم هر بازیکنی با هر سابقه و هر اسم و رسمی، می‌تواند در شرایطی گزینه تعویض باشد.


11652554
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار ورزشی

ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سالواتوره فوتی که از او به عنوان دستیار احتمالی سرمربی تیم ملی فوتبال ایران نام برده می‌شد به عنوان مربی سامپدوریا معرفی شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تاتنهام با شکست ۲ - ۱ مقابل استون ویلا، به روند هفت بازی بدون شکست خود پایان داد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» پیشکسوت تیم فوتبال پرسپولیس درباره تغییر و تحولات در مدیریت سرخپوشان و وضعیت هاشمیان توضیحاتی را بیان کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» در شرایطی که تصور می‌شد کار حضور سالواتوره فوتی در تیم ملی ایران تمام شده است، اما پرونده او برای همیشه بسته شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» نماینده وزن ۶۸ - کیلوگرم ایران با شکست رقبای خود به سهمیه حضور در رقابت‌های قهرمانی جهان دست یافت.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» باشگاه استقلال تهران با صدور اطلاعیه‌ای اعتراض خود را نسبت به تغییر زمان بازی با فجرسپاسی اعلام کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» اسب تولید کننده ایرانی، گرانترین خرید حراج مشهور فرانسوی‌ها شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم‌ هندبال پسران ایران کار خود در بازی‌های آسیایی جوانان در بحرین را با برتری آغاز کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» برانکو ایوانکوویچ از مذاکراتش با پرسپولیس برای هدایت این تیم خبر داد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» مهسا برزگر پیش از شروع رسمی بازی‌های آسیایی جوانان بحرین در رشته کوراش به مصاف رقبای خود رفت و به مدال برنز بسنده کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است