ورزشی 16:56 - 22 آذر 1398
مصاف تیم‌های نساجی و شهرخودرو بدون برنده به پایان رسید.

تساوی نساجی و شهرخودرو در قائم‌شهر

به گزارش ایسنا، در نخستین دیدار هفته پانزدهم لیگ برتر فوتبال ایران، نساجی قائم‌شهر از ساعت ۱۵ میزبان شهرخودرو بود که این دیدار با تساوی بدون گل خاتمه یافت.

دو تیم در حالی پای به زمین مسابقه گذاشتند که شهرخودرو برای قهرمانی در نیم فصل نخست و ادامه حضور در کورس قهرمانی نیازمند کسب سه امتیاز بود و در سوی دیگر نساجی به عنوان تیم میزبان و برای جدایی از انتهای جدول به سه امتیاز بازی نیاز داشت.

با این حال نساجی در طول بازی بهتر از مهمان خود بود و بارها تا دهانه دروازه سید مهدی رحمتی پیش روی کرد اما خط دفاعی شهرخودرو و واکنش‌های مطمئن رحمتی مانع از باز شدن دروازه شد. شاگردان گل محمدی که در زمین چمن مصنوعی تسلط کمتری بر توپ و میدان داشتند، در چند مورد صاحب موقعیت گلزنی شدند که از این موقعیت‌ها بهره نبردند.

با این تساوی، ۲۵ امتیازی شد و به سپاهان و پرسپولیس رسید اما در رتبه چهارم قرار گرفت. البته این تیم هنوز یک بازی عقب افتاده دارد و می‌تواند با برتری در آن دیدار وضعیت خودش را بهبود بخشد.

نساجی نیز با ۱۳ امتیاز از ۱۴ بازی در رده دوازدهم جای گرفت.

در ادامه بازی‌های امروز، تراکتور و فولاد در تبریز به میدان رفتند و سپاهان و پیکان نیز در اصفهان رودر روی هم قرار گرفتند.

انتهای پیام


10318135
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار ورزشی

ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» مربی اهل یوگسلاوی به عنوان مربی دروازه‌بان‌ها به کادر فنی سپاهان اضافه شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» مرحله جدید اردوی آماده سازی تیم ملی اسکیت سرعت از روز سه شنبه ۲۴ تیر آغاز می‌شود.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» هافبک فصل گذشته تیم فوتبال سپاهان به احتمال زیاد راهی سوپرلیگ ترکیه خواهد شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» پیشکسوت پرسپولیس می‌گوید که استعفای حمید استیلی به سرخپوشان لطمه می‌زند  و افراد  بزرگی مثل حمید باید در اطراف تیم باشند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» پیشکسوت پرسپولیس می‌گوید که استعفای حمید استیلی به سرخپوشان لطمه می‌زند و افراد بزرگی مثل حمید باید در اطراف تیم باشند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» قهرمان اسکیت اینلاین فری استایل می‌گوید که تجهیزات می‌خواهیم تا بتوانیم مدال بیاوریم و بدون تجهیزات نمی‌توانم مسابقه بدهم.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» پریا قاسمی می گوید که قصد داریم در مسابقات اسکیت قهرمانی آسیا مدال های خوشرنگی را به دست آوریم.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» پریا قاسمی می‌گوید که قصد داریم در مسابقات اسکیت قهرمانی آسیا مدال‌های خوشرنگی را به دست آوریم.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» باشگاه پرسپولیس برای تقویت خط میانی خود به دنبال جذب گئورگی آبورجونیا هافبک گرجستانی است.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور آمریکا، بر خلاف پروتکل بعد از اهدای ‏مدالها سکوی اهدای جام را ترک نکرد و در کنار بازیکنان چلسی شاهد ‏بالای سر بردن جام توسط ریس جیمز بود. ‏

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است