ورزشی 11:50 - 04 تیر 1401
اتحادیه جهانی کشتی قصد دارد مقررات جدیدی را بر علیه خودداری فرنگی کاران از شیوه تهاجمی در کشتی آزمایش کند.

قانون جدید اتحادیه جهانی کشتی برای استفاده از مبارزه تهاجمی/ کم‌کاری برابرست با محرومیت

به گزارش خبرگزاری فارس، محمد مصلایی پور درباره تغییرات در کشتی فرنگی اظهار داشت: اتحادیه جهانی کشتی قصد دارد مقررات جدیدی را بر علیه خودداری فرنگی کاران از شیوه تهاجمی در کشتی آزمایش کند. این شیوه جدید را به تمامی فدراسیون های ملی اعلام کرده و در صورت موفق بودن، در رقابت های پیش رو از آن استفاده خواهد کرد.



مصلایی پور مقررات آزمایشی جدید را به شرح زیر اعلام کرد: از آنجایی که بسیاری از کشتی گیران در کشتی فرنگی در تمام رده های سنی از شرکت در کشتی تهاجمی خودداری می کنند، مانند:

- حالت سینه به سینه را رعایت نمی کنند.

- قصدی برای اجرای فن ندارند.

- استفاده از تاکتیک برای بهره مندی از آخرین امتیاز در مسابقات که نتیجه آن به 1- 1 ختم می شود.

(متأسفانه هواداران شاهد چنین کشتی های ضعیفی در مسابقات بازی های المپیک 2021 توکیو و مسابقات قهرمانی اروپایی بزرگسالان 2022 بوده اند که در آن هر دو کشتی گیر به طور کامل از هرگونه تماس در تایم اول مبارزه خودداری می کردند.)

 رئیس کمیسیون داوران کشتی کشور و عضو کمیسیون داوران اتحادیه جهانی در گفت و گو با روابط عمومی فدراسیون کشتی،عنوان کرد: بنابراین اتحادیه جهانی، برای ترویچ مسابقات کشتی تهاجمی و جذاب تصمیم گرفته است، اقدامات زیر را به صورت آزمایشی در دو مسابقه جایزه بزرگ اسپانیا و تورنمنت بین المللی لهستان اعمال نماید:

 اگر هر دو کشتی گیر همانطور که در مثال بالا توضیح داده شد از هرگونه تماس با حریف خودداری کنند، مسابقه بلافاصله قطع خواهد شد و هر دو کشتی گیر باید کارت زرد دریافت کنند، در صورت تداوم این رفتار هر دو ورزشکار کارت قرمز دریافت خواهند کرد که از مسابقات محروم خواهند، شد.

- این روش در زمان هایی که فقط یک کشتی گیر از تماس امتناع می کند نیز، می تواند اعمال گردد.

پس از پایان این دو مسابقه، اتحادیه جهانی نتایج این اقدامات را ارزیابی کرده و بر اساس آن تصمیم نهایی را به همه ی فدراسیون ها ابلاغ خواهد کرد.

انتهای پیام/


11604142
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار ورزشی

ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» مسابقات هفته ششم لیگ برتر فوتبال با انجام ۴ دیدار امروز پیگیری می‌شود و تیم پرسپولیس به مصاف تیم گل گهر می‌رود.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم فوتبال پرسپولیس با تغییراتی در ترکیب تیم خود به مصاف تیم گل گهر سیرجان در هفته ششم لیگ برتر فوتبال می‌رود.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم‌های رم و ناتینگهام فارست در هفته دوم لیگ اروپا شکست خوردند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» مدیر تیم فوتبال سپاهان می‌گوید که نماینده هند از گروه حذف شده است و ما برای صعود در آسیا باید ۳ بازی خود را پیروز شویم.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم فوتبال استقلال خوزستان توانست با نتیجه ۲ بر یک فجر سپاسی را شکست دهد و روند شکست‌ناپذیری این تیم را پاره کند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» باشگاه استقلال برای لغو و تجدیدنظر در حکم منتظر محمد به دادگاه عالی ورزش (CAS)، اعتراض کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» جلسه هیات مدیره باشگاه استقلال امروز (پنجشنبه) برگزار شد و مدیران ارشد باشگاه تصمیم گرفتند سرمربی پرتغالی تیم، ریکاردو ساپینتو، همچنان به فعالیت خود ادامه دهد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» در ادامه مسابقات تنیس کمتر از ۱۲ سال بین قاره‌ای تیم دختران ایران با نتیجه ۲ بر صفر برابر پاسفیک به برتری دست یافت.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم ملی والیبال زنان ایران با پیروزی برابر تیم‌های قرقیزستان و تاجیکستان ۹ پله صعود در رنکینگ فدراسیون جهانی را تجربه کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» مهدی تاج با حضور در منزل محمود خوردبین از پیشکسوت تیم فوتبال پرسپولیس عیادت کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است