ورزشی 04:10 - 19 فروردین 1399
سرمربی تیم‌ بسکتبال مهرام تهران گفت: جامعه نیاز به انگیزه دارد و به نظرم تمرینات تیم‌های لیگ‌برتری باید با رعایت بهداشت لازم شروع شود تا آماده شرایط ایده‌آل، جهت پیگیری ادامه لیگ باشیم.

هاشمی: تمرینات تیم‌های بسکتبال باید شروع شود

مصطفی هاشمی در گفت‌وگو با ایسنا، در مورد پیگیری یا عدم پیگیری لیگ‌برتر بسکتبال اظهار کرد: در مورد شرایط پیش آمده برای کشور نهادهای تصمیم گیرنده ما نیستیم، چه در سطح بین‌المللی و چه در سطح داخلی، مسئولان کشور هستند که می‌توانند مجوز لازم را صادر کنند. به نظرم با رعایت برخی اصول بهداشتی هم‌ می‌توان به زندگی برگشت و باید منتظر نظر این نهادها باشیم.

سرمربی تیم مهرام ادامه داد: این اتفاق افتاده و قطعا به مرور اوضاع خوب خواهد شد، اما این کاری است باید به صورت جمعی و اختیاری برای رخ دادنش تلاش کرد. اولین اتفاقی با ادامه داشتن شرایط فعلی رخ می‌دهد، صدمات روحی است.‌ مردم در خانه نشسته‌اند که زندگی را سخت می‌کند، باید با یکسری کارهای انگیزشی این مشکل برطرف شود. چیزی هم نمی‌تواند جای ورزش را در این مورد بگیرد.

هاشمی با بیان اینکه باید انگیزه را در مردم جامعه زنده نگه داشت، گفت: ما باید برای این کار برنامه‌ریزی کنیم. شرایط باید به نحوی باشد که بلافاصله پس از صدور احتمالی مجوز ادامه بازی‌های لیگ، فعالیت خود را ادامه دهیم. باید همه مسائل تا کنون برنامه‌ریزی شده باشد. البته همه منتظریم تا ستاد مبارزه با کرونا تصمیم بگیرد، اما به نظرم باید با رعایت بهداشت‌ تیم‌ها تمرینات خود را شروع کنند، همان ‌کاری که در آلمان صورت گرفته است. ورزش ما هم باید این کار را بکند. مسئولان باید تا به الان فکر این اتفاقات را کرده و آماده زمان صدور مجوز باشند.

دبیر فدراسیون بسکتبال پیش از این اعلام کرده بود که تکلیف لیگ تا بیستم فروردین مشخص می‌شود، هاشمی در پاسخ به این سوال که آیا اتفاقی در این مورد رخ داده است؟ توضیح داد: فکر نمی‌کنم تا چند وقت دیگر اتفاقی بیافتد، اما معتقدم که باید مسئولان تیم‌ها و فدراسیون آماده باشند تا از لحظه‌ای که اجازه برای فعالیت داده می‌شود، تیم‌ها با رعایت یک بهداشت خاص تمرینات را شروع کنند. 

او در پاسخ به این سوال که آیا موافق ادامه بازی‌های لیگ‌برتر است؟ توضیح داد: به نظرم مسئولان باید در مسیری پیش بروند که این اقدامات صورت بگیرد. پیش از این اتفاق تصمیم فدراسیون این بود که مسابقات به پایان برسد و از نظر من هم تصمیم درستی است. المپیک یک سال عقب افتاده و تحت فشار نیستیم، لیگ می‌تواند به صورت متمرکز در دو شهر برگزار شده و طی ۷ تا ۸ روز به پایان برسد، البته با رعایت موارد بهداشتی. زندگی ادامه دارد و باید زندگی کرد.

وزارت ورزش اعلام کرده است، هر تیمی در هر رشته‌ ورزشی اگر تمرینات گروهی خود را برگزار کند، باید در کمیته انضباطی پاسخگو باشد. هاشمی در پاسخ به این سوال که آیا با این تصمیم مخالف است؟ توضیح داد: اگر نهادهای مسئول و ستاد مبارزه با ویروس کرونا مخالف باشند، ما هم مجبور به تایید فرمان هستیم. بنده معتقدم که با اجازه نهادها بهتر است تمرینات تیمی پیگیری شود.

انتهای پیام


10472937
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار ورزشی

ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» مالک باشگاه تراکتور بیانیه تندی خطاب به رئیس فدراسیون فوتبال منتشر کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سرمربی تیم مس رفسنجان گفت: لیاقت کسب جایگاه خوب در جدول رده بندی را داریم.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس گفت: رفتار و عصبانیت من برای عملکرد تیمم برابر تیم مس رفسنجان بود و نتوانستم خودم را کنترل کنم.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس قرار است فردا وضعیت نقل و انتقالات تیمش را مشخص کند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» دنیای فوتبال در هفته‌های اخیر با حواشی متعددی همراه بوده است.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» فولاد خوزستان در ورزشگاه خانگی فجرسپاسی با نتیجه ۲ - ۱ به پیروزی رسید.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» دیدار تیم‌های فوتبال شمس آذر قزوین و تراکتور تبریز در هفته پانزدهم لیگ برتر فوتبال با تساوی بدون گل به پایان رسید.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سرمربی تیم ملی کشتی آزاد بزرگسالان گفت: در مسابقات قهرمانی کشور یکسری نتایج رقم خورد که شاید در ابتدا کسی به ذهنش خطور نمی‌کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» دیدار تیم‌های فوتبال پرسپولیس و مس رفسنجان در هفته پانزدهم لیگ برتر فوتبال امروز در رفسنجان آغاز شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» دیدار تیم‌های فوتبال پرسپولیس و مس رفسنجان در هفته پانزدهم لیگ برتر فوتبال امروز در رفسنجان آغاز شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است