ورزشی 00:07 - 27 مرداد 1401

چهار مدال نقره و برنز حاصل تلاش کاراته کاها/برنامه روز دوم

به گزارش خبرنگار مهر، مبارزات کاراته در این دوره از بازی‌ها صبح امروز با حضور ۲۴۶ کاراته کا از ۳۲ کشور آغاز شد که نمایندگان ایران موفق به کسب سه مدال نقره و یک برنز شدند. ابوالفضل شهرجردی در کاتای انفرادی، کاتای تیمی بانوان و علی اصغر آسیابری موفق به کسب سه مدال نقره شدند و سارا بهمنیار هم برنز گرفت.

ابوالفضل شهرجردی اولین کاراته کای ایران بود که در کاتای انفرادی به روی تاتامی رفت. وی که با حریفانی از ترکمنستان، سنگال، افغانستان، اندونزی، موریتانی، الجزایر و آذربایجان هم گروه بود دور نخست با امتیاز ۲۵.۲۰ در به عنوان نفر اول راهی مرحله بعد شد و سپس با تکرار همین امتیاز در دور دوم، راهی فینال شد. کاتاروی شایسته کشورمان در مبارزه پایانی نتیجه را به «علی سفوقلو» دارنده نشان برنز المپیک و نفر دوم رنکینگ جهانی از ترکیه واگذار کرد و نقره گرفت.

کاتای تیمی بانوان نیز با ترکیب زینب السادات حسینی، ملیکا عزتی و سپیده امینی دور اول با امتیاز ۲۴.۵۴ در جایگاه اول گروه خود قرار گرفند و راهی فینال این مسابقات شدند. دختران کاتاروی کشورمان مبارزه پایانی را به مراکش واگذار کرده و به نشان ارزشمند نقره دست پیدا کردند.

چهار مدال نقره و برنز حاصل تلاش کاراته کاها/برنامه روز دوم

کاتای تیمی بانوان

آسیابری در وزن ۷۵- کیلوگرم ابتا «سریگنه مودوی» از سنگال را شکست داد و سپس در دیدار با «نورلانوو نظیم» از قرقیزستان بعد از تساوی ۲ بر ۲ با قانون سنشو (کسب اولین امتیاز) پیروز میدان شد به نیمه نهایی راه یافت. در مبارزه سوم در حالی که آسیابری با نتیجه ۵ بر صفر از «حسن مسارو» از اردن عقب بود، حریف اردنی با اخطار بازنده شده تا، نماینده کشورمان راهی مبارزه نهایی شود. وی در مبارزه پایانی ۷ بر صفر برابر «آناس عالمی» از مراکش باخت و سومین نقره تیم کشورمان را کسب کرد.

سارا بهمنیار در وزن ۵۰- کیلوگرم دور نخست ۴ بر صفر «آمیدا آسیاوا» از قرقیزستان را شکست داد و سپس ۳ بر یک نتیجه را به «چایمه الهایتی» از مراکش واگذار کرد. با این مراکشی به فینال این وزن، بهمنیار راهی دیدار رده بندی شد. وی در این مبارزه یک بر صفر «مادینا آلیمانوا» از قزاقستان را شکست داد و برنز گرفت.

مرتضی نعمتی هم در وزن ۶۷- کیلوگرم بعد از برتری ۴ بر یک مقابل «یامان النتشیه» از قطر و ۲ بر یک برابر «بوراک یوگور» از ترکیه، در مرحله نیمه نهایی ۵ بر یک نتیجه را به «سعید اوبایا» از مراکش واگذار کرد و راهی دیدار رده بندی شد.

علی مسکینی در وزن ۶۰- کیلوگرم و طراوت خاکسار در وزن ۵۵- کیلوگرم با شکست برابر رقبای خود از دور مسابقات خارج شدند.

برنامه کاراته کاهای ایران در روز دوم

رقابت‌های کاراته در این دوره از بازی‌های فردا پنجشنبه پیگیری می‌شود که در کاتای انفرادی بانوان فاطمه صادقی در گروه یک با حریفانی از کشورهای الجزایر، قرقیزستان، ترکمنستان، مراکش، کامرون و کویت هم گروه است. در کاتا تیمی مردان تیم ایران با ترکیب ابوالفضل شهرجردی، علی زند و میلاد فرازمهر در گروه دو با حریفانی از کشورهای امارات، اندونزی، مراکش و کویت به رقابت خواهند پرداخت.

در کومیته و وزن ۶۱- کیلوگرم بانوان رزیتا علیپور در دیدار اول با «زولخومر تورسونالیوا» از کشور ازبکستان مبارزه می‌کند. مبینا حیدری در وزن ۶۸- کیلوگرم «دیوپ بینتا» از سنگال را پیش رو دارد و لیلا برجعلی در وزن ۶۸+ کیلوگرم دور نخست با «اولگا مالتسوا» از قرقیزستان پیکار می‌کند.

در بخش مردان و در وزن ۸۴- کیلوگر م مهدی خدابخشی بعد از یک دور استراحت برنده مبارزه سنگال و کامران را پیش رو خواهد داشت و مجید نیکوهمت هم در وزن ۸۴+ کیلوگرم دور نخست در یک مبارزه سخت به مصاف «آسیمین قربانلی» کاراته کای سرشناس آدربایجانی می‌رود.


11658239
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار ورزشی

ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم ملی فوتبال دختران زیر ۱۷ سال ایران در رقابت‌های انتخابی جام ملت‌های آسیا دومین برد خود را مقابل کویت به دست آورد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» باشگاه المپیاکوس یونان با انتشار تصویری از مهدی طارمی برای کسب جایزه برترین لژیونر سال قاره آسیا حمایت کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» دروازه بان تیم ملی فوتبال با بیان این که ما کیفیت خیلی خوبی داریم و اصلا متوجه نمی‌شوم چرا مردم از تیم ملی رضایت ندارند، گفت: قول می‌دهم تیم ملی در جام‌جهانی از گروهش صعود کند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» بازیکن تیم ملی فوتبال هفت نفره از روحیه بد بازیکنان این تیم بخاطر احتمال اعزام نشدن به مسابقات آسیایی خبر داد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» دو نماینده کشورمان در پیکار‌های پارا تنیس‌روی‌میز قهرمانی آسیا در چین از صعود به مرحله نیمه نهایی بازمانده و حذف شدند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» ملی پوش اسنوکر ایران با کسب دو پیروزی در مرحله انتخابی مسابقات آزاد اسنوکر اسکاتلند موفق شد جواز حضور در مرحله اصلی این مسابقات را کسب کند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» با توجه به اینکه ایران کاندیدای میزبانی بازی‌های کشوری اسلامی دوره بعد شده است، دبیرکل انجمن همبستگی ورزشی کشور‌های اسلامی از امکانات ورزشی ایران بازدید کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم ملی فوتبال انگلیس در همه بازی‌های رسمی‌اش با توماس توخل بدون دریافت هیچ گلی به پیروزی رسیده است.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی باشگاه پرسپولیس در مورد میزبانی از استقلال در دربی گفت: هنوز برای مک. ان میزبانی تصمیمی نگرفته‌ایم.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» میزان جرائم تیم‌های فوتبال، فوتسال و فوتبال ساحلی در ۲ ماه اخیر رقم قابل توجهی است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است