ورزشی 07:38 - 22 تیر 1399

ماجرای بخشش دو میلیارد تومانی منصوریان و واکنش به برخی شایعات

به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا منصوریان هفته پیش با حضور در دفتر باشگاه استقلال و طی دیداری که با مدیرعامل این باشگاه داشت، مطالبات خود به ارزش تقریبی ۲ میلیارد تومان را به این باشگاه بخشید و تسویه حساب خود را امضا کرد تا آبی‌ها دغدغه‌ای بابت مطالبات سرمربی پیشین خود نداشته باشند.

باوجود اعلام صریح باشگاه استقلال و تایید سعادتمند و منصوریان مبنی بر صحت این خبر، برخی اخبار به این مورد اشاره کرد که مطالبات منصوریان ۱۹۵ میلیون تومان بوده که ۲ میلیارد تومان اعلام شد.

این خبر با واکنش‌های زیادی از سوی هواداران مواجه شد و برخی از آنها به تمجید رفتار سرمربی پیشین تیم شان پرداختند. با این وجود احمد سعادتمند و علیرضا منصوریان با انتشار پیام‌هایی جداگانه خبر مبنی بر ۱۹۵ میلیون بودن مطالبات را تکذیب و عدد ۲ میلیارد را بار دیگر تایید نمودند.

ابتدا سعادتمند با انتشار پیامی در صفحه مجازی خود نوشت: «چقدر لذت بخش بود ملاقات با علیرضا منصوریان، کاپیتان محبوب و دوست داشتنی باشگاه که این روزها یکبار دیگر نشان داد همان بازیکن متعصب و دوست داشتنی است که می شناختم و این کاَرت شروعی بود برای اثبات دیگر استقلالی‌های متعصب. یکبار دیگر علی منصور عزیز تعصب را ثابت کردی. کمتر کسی هست که از دو میلیارد به خاطر باشگاهش بگذرد... ممنونم رفیق».

سپس نوبت به علیرضا منصوریان رسید تا با انتشار پیامی نسبتا تند نه تنها مبلغ دو میلیارد را تایید کند، بلکه برخی افراد را هم متهم به حاشیه سازی برای استقلال کرده و تهدید به افشای نام و رزومه آنها نماید. 

منصوریان در پیامی که در صفحه شخصی خود منتشر کرد نوشت: «هر کس به روشی افتخار ایران و آسیا را دوست دارد. خیلی دوست داشتم طلبم از استقلال عزیزم ۲۰ میلیارد تومان بود و من ۲۰ میلیارد تومان را می‌بخشیدم، ولی متاسفانه فقط ۲ میلیارد تومان بود. متاسفانه بعضی‌ها در سایت‌های هواداری به بهانه تعصب مشغول لطمه زدن به پیکر باشگاه استقلال هستند و فقط دنبال حاشیه هستند و این افراد در یکی از سایت‌های هواداری نوشتند طلب منصوریان ۲ میلیارد ریال بوده!!!! شما اگر می‌توانید دو میلیون ریال به این باشگاه کمک کنید. بعدا اگر لازم شد اسم و رزومه این بنده خدا را به شما اعلام می‌کنم تا شما دوست و دشمن را تشخیص بدید. خدایا شر این ویروس کرونا را از جهان کم کن آرامش دوباره حاکم شود.»

در این خصوص خبرنگار مهر کسب اطلاع کرد علیرضا منصوریان با هماهنگی مهدی عبدیان عضو هیات مدیره باشگاه که ارتباط و دوستی دیرینه ای با او دارد و با میل خودش ساعت ۱۶ روز چهارشنبه در ساختمان باشگاه استقلال حضور یافت و در نشستی که احمد سعادتمند، مهدی عبدیان، مهدی نوروزی معاون اقتصای باشگاه و شهرام عظیمی در آن حضور داشتند، کل مطالباتش بابت دو فصل حضور در این باشگاه به مبلغ تقریبی دو میلیارد تومان را بخشید و صورتجلسه تسویه حساب خود را امضاء کرد تا باشگاه استقلال که غرق در بدهی‌های ریز و درشت داخلی و خارجی است، بابت بدهی به وی دغدغه ای نداشته باشد.


10613968
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار ورزشی

ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» با نظر کادر فنی پرسپولیس، تمرین امروز (دوشنبه) سرخ‌پوشان تعطیل شد تا بازیکنان به استراحت بپردازند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» یک سایت اماراتی در خبری از مهدی قایدی وینگر ایرانی تیم فوتبال النصر در دیدار با شباب الاهلی تمجید کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» مدافع تیم فوتبال پرسپولیس برای بازی‌های آینده این تیم مشکلی نخواهد داشت.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» وینگر رئال بتیس عنوان کرد رویای حضور در جام جهانی ۲۰۲۶ را در سر دارد و می‌خواهد به این هدف برسد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» مرحله نیمه نهایی و فینال لیگ کشتی فرنگی ایران روز چهاردهم آذرماه به میزبانی شهر تهران برگزار خواهد شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سرمربی تیم ملی فوتسال توضیحاتی را درباره دیدار دوستانه تیم‌های ملی فوتسال ایران و لهستان داد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» کاروان ایران در پایان روز نهم بازی‌های کشور‌های اسلامی ریاض با ۱۶ مدال طلا، ۱۵ نقره و ۲۱ برنز در رده سوم جدول مدالی قرار گرفت.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» پرگل‌ترین برد تاریخ پرتغال در رقابت‌های مقدماتی جام جهانی، نه تنها صعود این تیم به جام ۲۰۲۶ را قطعی کرد که پرسش‌های جدی درباره نقش کریستیانو رونالدو در تیم ملی را به وجود آورد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» توماس توخل پس از ناراحتی جود بلینگام از تعویضش در دیدار برابر آلبانی گفت این ستاره باید تصمیم‌های مربی‌اش را بپذیرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم فوتبال استقلال تهران در حالی رو در روی پادیاب خلخال قرار می‌گیرد که برخی از بازیکنان اصلی خود را در اختیار ندارد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است