ورزشی 09:19 - 03 آبان 1399

دیدار رئیس جمهور داغستان روسیه با ستارگان کشتی آزاد

به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از سایت فدراسیون کشتی روسیه، «سرگئی علیموویچ ملیکوف» سرپرست موقت جمهوری داغستان پس از کسب ۸ مدال طلا، ۵ نقره و ۸ برنز توسط کشتی گیران داغستانی در رقابت‌های قهرمانی روسیه در دیدار با آنها گفت: پیروزی در این سطح، کار آسانی نیست. پشت سر هر ورزشکار و مربی سال‌ها تلاش سخت، تمرینات طاقت فرسا و هدفی بزرگ برای رسیدن به قله است که فقط ورزشکاران برجسته می‌توانند به آن برسند.

وی تصریح کرد: بسیاری از شما جوایز و عناوین بالاتری دارید اما متأسفانه، اتفاقی که امروز در جهان در ارتباط با بیماری همه گیر کرونا رخ داده، فرصتی برای نشان دادن مهارت‌های بیشتر را از شما گرفته. ولی من مطمئنم در آینده نزدیک می‌توانید در معتبرترین مسابقات، عملکرد شایسته ای داشته باشید.

ساجید ساجیداف رئیس فدراسیون کشتی داغستان نیز به کارهای بزرگی که در این جمهوری برای توسعه فرهنگ در ورزش انجام می‌شود، اشاره کرد و گفت: ما همیشه توجه مقامات و حمایت هواداران را احساس می‌کنیم. تیم ما در تلاش است انتظارات مرتبط با آن را برآورده کند. من مطمئنم کشتی گیران در بازی‌های المپیک با وقار و موفقیت مبارزه خواهند کرد.

همچنین عبدالرشید سعداله‌یف کاپیتان تیم ملی روسیه و جمهوری داغستان نیز به نمایندگی از کشتی گیران در این مراسم صحبت کرد. وی انتصاب سرپرستی جمهوری داغستان را به سرگئی ملیکوف تبریک گفت و از توجه وی به ورزشکاران تشکر و تصریح کرد: همه ما، یک خانواده چند هزار نفری از کشتی گیران، آماده هستیم در احیا و توسعه میهن کوچک خود یاری گر شما باشیم. پیش روی ما مسابقات جهانی و بازی‌های المپیک است و ما تمام تلاش خود را خواهیم کرد تا همه کسانی که از ما حمایت می‌کنند و انتظار پیروزی دارند به موفقیت‌ها امیدوار باشند.


10777318
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار ورزشی

ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سرمربی تیم فوتبال استقلال با اشاره به اهمیت دیدار حساس تیمش برابر پرسپولیس، گفت: هواداران نقش پررنگی در موفقیت این مسابقه خواهند داشت.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» دیدار تراکتور و استقلال خوزستان در هفته دوازدهم لیگ برتر فوتبال با تساوی بدون گل به پایان رسید.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» استقلال عنوان قهرمانی لیگ برتر کشتی فرنگی ایران را از آن خود کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» دومین روز رقابت‌های تکواندو زیر ۲۱ سال جهان با کسب یک مدال طلا و یک برنز نمایندگان ایران همراه شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس می‌گوید که دربی برای هر ۲ تیم حساس و مهم است.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» پیکان در خانه گل گهر سیرجان موفق شد با یک گل به پیروزی برسد و به رده دهم جدول لیگ برتر فوتبال صعود کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» در ادامه مسابقات تکواندو قهرمانی زیر ۲۱ سال جهان، نماینده وزن ششم تیم کشورمان با برتری در چهار مبارزه متوالی راهی دیدارپایانی شد و تیم بانوان نیز به نخستین مدال خود دست پیدا کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» قدرتی کاران کشورمان نتایج مطلوبی را در رقابت‌های جهانی کسب کردند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» دیدار چاردملو اردکان و ذوب آهن با تساوی بدون گل به پایان رسید.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» دیدار خیبر خرم آباد و شمس آذر قزوین در هفته دوازدهم لیگ برتر فوتبال با تساوی بدون گل به پایان رسید.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است