ورزشی 09:20 - 15 آذر 1398
رقابتهای گلبال انتخابی پارالمپیک توکیو
در ادامه رقابتهای گلبال قهرمانی آسیا و انتخابی پارالمپیک توکیو که در ژاپن در حال برگزاری است، تیم ملی گلبال مردان ایران در دومین دیدار خود موفق به شکست تیم کره جنوبی شد.

برتری گلبالیست‌های ایران برابر کره جنوبی

به گزارش ایسنا، در ادامه رقابتهای گلبال قهرمانی آسیا و انتخابی پارالمپیک توکیو که در ژاپن در حال برگزاری است، تیم ملی گلبال مردان در دومین دیدار خود برابر تیم کره جنوبی به پیروزی دست یافت. در این رقابتها تیم ملی گلبال مردان با نتیجه ۹ بر ۷ کره جنوبی را شکست داد. تیم ایران در اولین دیدار خود نیز موفق به شکست تیم تایلند شده بود.

محمد سرنجی، خلیل شهریاری نسب، حسن جعفری، محمد منصوری، مهدی عباسی و محمد پرنیان تیم ملی گلبال مردان را در قهرمانی آسیا تشکیل می‌دهند.

هدایت این تیم را مهدی نباتی(سرمربی) و محمد کرم کولیوند (مربی) بر عهده دارند.

تیم ملی گلبال مردان در سومین دیدار خود صبح فردا شنبه ۱۶ آذر به مصاف تیم اندونزی می‌رود و سپس در چهارمین دیدار خود عصر روز شنبه ساعت ۱۴:۵۰ برابر چین به میدان خواهد رفت.

در پایان این رقابتها تنها تیم قهرمان می‌تواند سهمیه پارالمپیک توکیو را به خود اختصاص دهد.

انتهای پیام


10311213
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار ورزشی

ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل پیشین باشگاه استقلال با تأکید بر اینکه لیگ هنوز به پایان نرسیده است، گفت با توجه به پتانسیل فعلی و ترکیب بازیکنان، استقلال از نیم‌فصل دوم شرایط بهتری خواهد داشت و همچنان شانس قهرمانی دارد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل اسبق استقلال معتقد است که این تیم برای قهرمانی در فصل جاری لیگ برتر باید نیمکتش را تقویت کند، چراکه با شرایط فعلی امکان رسیدن به موفقیت وجود ندارد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» مهاجم فرانسوی پاری‌سن‌ژرمن در مراسم THE BEST به عنوان بازیکن سال فوتبال جهان در سال ۲۰۲۵ انتخاب شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» ورزش کین بال جزو ورزش‌های نوظهور محسوب می‌شود.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» هفته دوم از رقابت‌های لیگ برتر تکواندو باشگاه‌های کشور با برگزاری مبارزات اوزان فرد و معرفی نفرات برتر در خانه تکواندو آغاز شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» با اعلام کمیته اخلاق فدراسیون فوتبال، خسرو حیدری مربی استقلال تهران جهت ادای پاره‌ای از توضیحات باید فردا چهارشنبه در این کمیته حضور یابد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» باشگاه پرسپولیس در نامه‌ای به سازمان لیگ خواستار آن شد که سهمیه ۱۰ درصدی هوادارانش برای حضور در ورزشگاه یادگار امام (ره) تبریز محفوظ بماند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» دروازه‌بان تیم ملی فوتبال ایتالیا به عنوان برترین سنگربان سال ۲۰۲۵ جهان انتخاب شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» باشگاه خیبر خرم آباد از سازمان لیگ خواست مکالمات اتاق وار با داور مسابقه با استقلال را منتشر کند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس فوتبال در رابطه با اوضاع تیم استقلال در دیدار‌های اخیر و فاصله گرفتن با تیم‌های بالانشین صحبت‌هایی را مطرح کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است