ورزشی 00:20 - 22 آذر 1398
نایب رئیس بانوان فدراسیون شطرنج اعلام کرد
شادی پریدر نایب رئیس بانوان فدراسیون شطرنج می گوید که علاوه بر سارا خادم الشریعه بعد از مدت ها علی نسب و پورکاشیان به مسابقات سریع و برق آسای جهان اعزام خواهند شد.

اعزام خادم‌الشریعه، پورکاشیان و علی‌نسب به مسابقات جهانی شطرنج سریع و برق‌آسا

شادی پریدر نایب رئیس بانوان فدراسیون شطرنج در گفتگو با ایسنا، درباره وضعیت دختران شطرنج باز ایران گفت: در بخش دختران فینال قهرمانی کشور برگزار شده و از آنجا سه نفر برتر به تیم ملی شطرنج ایران دعوت شده اند. در مسابقات قهرمانی کشور آناهیتا زاهدی فر توانست به مقام قهرمانی برسد و حضور خود را در ترکیب تیم ملی قطعی کرده است. همچنین نفرات دوم و سوم این مسابقات به ترتیب آنوشا مهدیان و مطهره اسدی بودند که با توجه به عملکرد و کسب رتبه برتر به اردوی تیم ملی دعوت خواهند شد. 

او افزود:  کمیته فنی فدراسیون سه نفر دیگر را هم برای حضور در تیم ملی دعوت خواهد کرد. از مجموع این 6 دختر شطرنح باز یک نفر حذف شده و بقیه به مسابقات المپیاد جهانی شطرنج که در تابستان برگزار می شود اعزام خواهند شد.

 اولین استاد بزرگ بانوان ایران در خصوص حضور بانوان شطرنج باز ایران در مسابقات دیگر گفت: اگر مسابقات دیگری برگزار شود طبق شرایط آن مسابقه از بین این شش نفر، یک نفر به آن مسابقات اعزام می شود.

پریدر در پاسخ به اینکه آیا سارا خادم الشریعه در تیم ملی حضور خواهد داشت؟ گفت: خانم خادم الشریعه با توجه به اینکه نفر اول رنکینگ ایران است، در تیم ملی حضور خواهد داشت و برای ایران بازی می کند. 

او افزود: خادم الشریعه اکنون در مسابقات چین حضور دارد. عنوان مسابقه ای که او در این کشور شرکت کرده مسابقه سریع است. مسئولین مسابقات چین خادم الشریعه را به این مسابقات دعوت کرده اند. در مسابقات سریع چین هو یفان نفر اول رنکینگ بانوان جهان حضور دارد. این مسابقات برای خادم الشریعه نوعی آمادگی برای رقابت های سریع  و برق آسای جهان که در 25 دسامبر در شهر مسکو برگزار می شود، خواهد بود.

پریدر افزود: لیگ قبلی چین که خادم‌الشریعه در آن حضور داشت اکنون تمام شده و این بانوی شطرنج باز ایران در لیگ های چین، فرانسه، بوندسلیگا و تیم ایتالیایی فعالیت دارد.

نایب رئیس بانوان فدراسیون شطرنج در پایان خاطر نشان کرد: به غیر از خادم الشریعه، علی نسب و پورکاشیان نیز بعد از مدت ها در مسابقات سریع و برق آسای جهان شرکت می‌کنند. همانطور که گفته شد این مسابقات 25 دسامبر(4 دی) و در شهر مسکو برگزار می شود.

انتهای پیام


10317706
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار ورزشی

ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» مهیا میرزاطیبی نماینده دوومیدانی ایران در بازی‌های کشور‌های اسلامی به مدال برنز دست یافت.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» پرونده کاروان فوتسال دانش‌آموزی ایران با کسب عنوان پنجمی در بخش پسران و نهمی در بخش دختران در رقابت‌های قهرمانی دانش‌آموزان جهان در برزیل بسته شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» در هفته نخست رقابت‌های لیگ برتر والیبال که با یاد مرحوم صابر کاظم شروع شد با پیروزی مدعیان به پایان رسید.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم بسکتبال ۳ نفره مردان ایران نایب قهرمان بازی‌های کشورهای اسلامی شد و تیم بانوان نیز با قبول شکست در دیدار رده‌بندی از رسیدن به مدال بازماند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» صعود تیم ملی فوتبال ایران در رنکینگ فیفا تیم ملی فوتبال ایران در رده بندی فدراسیون جهانی فوتبال فیفا صعود کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» قهرمان کشتی فرنگی سنگین وزن بازی‌های کشور‌های اسلامی ریاض گفت: برای گرفتن مدال طلا آمده بودم و اکنون این مدال را به امام زمان تقدیم می‌کنم.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» فرنگی کاران ایران با کسب ۴ مدال طلا، یک نقره و یک برنز به کار خود در بازی‌های کشور‌های اسلامی پایان دادند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» دنیای فوتبال در روز‌های اخیر با حواشی گوناگونی همراه بود.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس شاخه GAF فدراسیون ژیمناستیک از امکان فعالیت همه گروه‌های سنی آقا و خانم در این شاخه از ورزش ژیمناستیک خبر داد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» دارنده نشان طلای جهان و المپیک با شکست نماینده جمهوری آذربایجان، سومین نشان طلای فرنگی‌کاران ایران در بازی‌های کشور‌های اسلامی را به نام خود ضرب کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است