ورزشی 19:19 - 04 آذر 1400
دو چهره شاخص دوچرخه سواری زنان ایران قهرمان لیگ برتر جاده شدند.

قهرمانی ۲ دختر شاخص دوچرخه سواری ایران در لیگ برتر جاده

به گزارش ایسنا، پس از اینکه یزد از برگزاری لیگ برتر دوچرخه‌سواری بانوان انصراف داد، این مسابقات در تهران برگزار شد و دو چهره شاخص دوچرخه سواری ایران عنوان قهرمان لیگ را به دست آوردند.

در لیگ برتر زنان، ۵۸ ورزشکار از ۱۰ تیم باشگاهی شرکت کردند که در تایم تریل انفرادی، سمیه یزدانی و ماندانا دهقان در استقامت جاده اول شدند.

نفرات برتر به شرح زیر است:

 استقامت جاده  جوانان:

۱.ستایش وجدی از هیات رفسنجان

۲.حنانه دادگر از بالابان چابهار

۳.فاطمه دادگر از بالابان چابهار

استقامت جاده بزرگسالان:

۱.ماندانا دهقان از ترمه دستجردی یزد

۲.ریحانه خاتونی از ترمه دستجردی یزد

۳.ساجده سیاحیان از اعتماد کالا یزد

تایم تریل انفرادی بزرگسالان:

۱-سمیه یزدانی از اعتماد کالا یزد

۲-ماندانا دهقان از ترمه دستجردی یزد

۳-ریحانه خاتونی از ترمه دستجردی یزد

تایم تریل جوانان:

۱.-ستایش وجدی از هیات رفسنجان

۲-فاطمه دادگر از بالابان چابهار

۳-حنانه دادگر از بالابان چابهار

انتهای پیام


11336737
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار ورزشی

ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم فوتبال استقلال برای دیدار با پرسپولیس در دربی ۱۰۶ دو بازیکن خارجی خود را در اختیار ندارد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» دروازه‌بان خارجی تیم فوتبال استقلال گزینه اول حضور در ترکیب اصلی برای بازی با دربی ۱۰۶ است.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» مدیران استقلال قرار است پس از بازی با پرسپولیس در رابطه با عارف آقاسی تصمیم نهایی را بگیرند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» در پایان دومین روز مسابقات بین‌المللی اسکی آلپاین در رشته اسلالوم (مارپیچ کوچک) که در پیست سولدا ایتالیا برگزار شد، ۲ نماینده کشورمان در جایگاه‌های ۴۱ و ۴۲ قرار گرفتند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» فدراسیون چوگان به منظور حضور پرقدرت در رقابت‌های جام جهانی چمن امارات درصدد جذب بازیکن و مربی خارجی است.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» مسئولان فدراسیون بدمینتون و کمیته ملی پارالمپیک با حضور در سالن اختصاصی فدراسیون، روند آماده‌سازی ملی‌پوشان را ارزیابی کرده و بر حمایت همه‌جانبه از تیم‌های اعزامی تاکید کردند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» مروری بر آمار قدی بازیکنان پنجره نخست انتخابی‌های جام جهانی بسکتبال ۲۰۲۷ نشان می‌دهد ایران هم در جمع رکوردداران حضور دارد. حسن‌علی اکبری جزو بلندقدترین‌ها و مبین شیخی بین کوتاه‌قدترین بازیکنان قرار گرفته‌اند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم بسکتبال طبیعت اسلامشهر بازیکن آمریکایی به خدمت گرفت.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» وحید کاظمی، به عنوان داور وسط دیدار پرسپولیس و استقلال در هفته دوازدهم لیگ برتر انتخاب شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» وزارت ورزش و جوانان طی پیامی نایب‌قهرمانی ایران در دو بخش آماتوری و حرفه‌ای رقابت‌های جهانی بدنسازی و پرورش‌اندام را تبریک گفت.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است