ورزشی 18:33 - 27 دی 1400

حذف ناباورانه نمایندگان آسیایی/ صعود پرسپولیس با دسته‌اولی‌ها

به گزارش خبرنگار مهر، روز اول از مرحله یک هشتم نهایی جام حذفی فوتبال در شرایطی برگزار شد که فولاد خوزستان به عنوان مدافع عنوان قهرمانی این رقابت‌ها، با قبول شکست برابر مس کرمان از دور مسابقات کنار رفت.

فولاد که امروز دوشنبه میهمان تیم دسته اولی مس کرمان بود، در پایان ۹۰ دقیقه به تساوی یک - یک رسید و این نتیجه تا پایان ۱۲۰ دقیقه حفظ شد تا کار به ضربات پنالتی کشیده شود. در ضربات پنالتی که درگیری‌هایی بین دو تیم و داور مسابقه به همراه داشت، در نهایت مس کرمان توانست برنده شود تا شاگردان جواد نکونام در تیم فولاد وداع زودهنگامی با جام حذفی داشته باشند.

در دیگر بازی امروز، تیم سپاهان اصفهان میهمان آلومینیوم اراک بود که همان شرایط بازی فولاد برای سپاهان هم تکرار شده بود. سپاهان و آلومینیوم بعد از تساوی در ۱۲۰ دقیقه، در ضربات پنالتی با هم رقابت کردند و در نهایت این تیم محرم نویدکیا بود که با جام حذفی وداع کرد و آلومینیوم با رسول خطیبی راهی مرحله یک چهارم نهایی شد.

نکته جالب اینجاست که سپاهان و فولاد دو نماینده ایران در لیگ قهرمانان ۲۰۲۲ آسیا هستند و صبح امروز بعد از انجام قرعه کشی لیگ قهرمانان، حریفان خود را در این رقابت‌ها شناختند.

حذف بزرگ نمایندگان آسیایی ایران/ صعود پرسپولیس با دسته‌اولی‌ها!

شادی گل اعضای تیم آلومینیوم بعد از حذف سپاهان

خیبر خرم آباد و پرسپولیس دو تیم دیگری بودند که امروز برابر حریفانشان به میدان رفتند اما صعود بدون دردسری را تجربه کردند. خیبر دسته اولی در خرم آباد برابر صنعت نفتی به میدان رفت که به خاطر اعتصاب بازیکنان بزرگسالانش، با تیم امید روانه میدان شده بود. خیبر با هدایت عبدالله ویسی با نتیجه ۵ بر ۱ تیم جوان صنعت نفت را در هم کوبید و به جمع هشت تیم برتر راه یافت.

پرسپولیس هم در اصفهان میهمان ذوب آهن بود و با گل‌های وحید امیری مهدی عبدی (دو گل) توانست تیم مهدی تارتار را با نتیجه ۳ بر صفر شکست بدهد تا سرشناس‌ترین تیم راه یافته به مرحله یک چهارم نهایی در پایان روز نخست باشد.

حذف بزرگ نمایندگان آسیایی ایران/ صعود پرسپولیس با دسته‌اولی‌ها!

شادی گل وحید امیری

برنامه روز دوم و پایانی مرحله یک هشتم جام حذفی به این ترتیب است:

سه‌شنبه ۲۸ دی

نساجی مازندران - گل گهر سیرجان - ساعت ۱۴

مس رفسنجان - پدیده مشهد - ساعت ۱۴:۳۰

نفت مسجد سلیمان - خلیج فارس ماهشهر - ساعت ۱۴:۳۰

پیکان تهران - استقلال - ساعت ۱۵:۳۰

البته تیم استقلال اعلام کرده است بعضی از اعضای این تیم به ویروس کرونا مبتلا شده‌اند و درخواستی را برای تعویق دیدار با پیکان به سازمان لیگ داده است.


11414672
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار ورزشی

ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کمیته ملی المپیک ایران گفت: ثریا آقایی افتخار ورزش ایران است و لیاقت سمت جهانی را داشت.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر ورزش و جوانان در پیامی عضویت ارزشمند ثریا آقایی در کمیته بین‌المللی المپیک را تبریک گفت.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سرمربی ملوان پس از تساوی مقابل استقلال گفت: واقعیت این است که به دنبال سه امتیاز بودیم و بازی بسته انجام ندادیم.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» اعضای کادرفنی تیم‌های ملی ووشو در بخش ساندا و تالو مردان و زنان تا بازی‌های آسیایی ۲۰۲۶ آیچی-ناگویا مشخص و معرفی شدند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» عضو کمیسیون ورزشکاران کمیته بین المللی المپیک گفت: امیدوارم بتوانم نماینده شایسته‌ای برای ورزش ایران و صدای ورزشکاران ایران و جهان باشم.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» دبیرکل کمیته ملی المپیک در رابطه با سمت جهانی ثریا آقایی صحبت‌هایی مطرح کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سرمربی استقلال گفت: واقعا ناراحت هستم چرا که مستحق نتیجه بهتری بودیم، امروز نتیجه عادلانه نبود.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سرمربی تیم فوتبال سپاهان اصفهان گفت: سه امتیاز خیلی مهم را در مقابل آلومینیوم کسب کردیم و فکر می‌کنم این بازی، یکی از بهترین بازی‌هایی بود که سپاهان انجام داده است.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» دیدار مس رفسنجان و فولاد خوزستان در هفته سیزدهم لیگ برتر فوتبال با تساوی بدون گل به پایان رسید.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» استقلال با تساوی ملوان در رده سوم جدول لیگ برتر فوتبال قرار گرفت.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است