ورزشی 20:03 - 24 خرداد 1397
سرمربی تیم ملی اروگوئه عنوان کرد: لوییس سوارس نسبت به دوره گذشته جام جهانی بسیار باتجربه‌تر شده است.

تابارس: سوارس باتجربه شده و دیگر آن اشتباهات را تکرار نمی‌کند/  دوست داریم محمد صلاح بازی کند

به گزارش ایسنا به نقل از خبرگزاری راشا تودی، تیم ملی اروگوئه فردا عصر باید در اولین بازی خود در جام جهانی به مصاف مصر برود.

اسکار تابارس، سرمربی تیم ملی اروگوئه در نشست خبری خود قبل از بازی با مصر گفت: هیچ شک و شبهه‌ای نیست که سوارس نسبت به قبل باتجربه‌تر شده و به بلوغ بیش‌تری رسیده است. او خیلی تغییر کرده است. آن چه در برزیل رخ داد جزئی از زندگی است و قرار نیست دوباره تکرار شود. او هم مانند بقیه بازیکنان سخت تلاش کرده تا در جام جهانی حاضر باشد و به همین خاطر ما او را به عنوان مهره کلیدی می‌شناسیم.

تابارس در پایان اضافه کرد:‌ حضور یا حضور نداشتن محمد صلاح تاثیری در نحوه آمادگی ما برای این بازی نداشت و ما برای هر سناریویی که تیم ملی مصر انتخاب کند آماده هستیم. ما دوست داریم که محمد صلاح برابر ما بازی کند چون او یکی از بازیکنان خوب دنیا در حال حاضر محسوب می‌شود.

انتهای پیام


9810322
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار ورزشی

ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» بنیامین فرجی تنها بازیکنان ایران است که رنکینگ فدراسیون جهانی تنیس روی میز دوباره صعود کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» یحیی گل‌محمدی سرمربی سابق تیم فولاد خوزستان تمایل دارد تا باز هم به پرسپولیس برگردد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» پیشکسوت تیم فوتبال استقلال در رابطه با مسائل مختلف صحبت‌هایی را بیان کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» مدافع راست تراکتور تبریز قرار است قرارداد خود را به مدت یمک فصل دیگر تمدید کند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» کمیته انضباطی رای خود را در خصوص تخلفات تیم فولاد خوزستان مقابل تیم پرسپولیس صادر کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» باشگاه‌های اردنی قصد دارند هواداران خود را برای حمایت از تیم الحسین به ورزشگاه بیاورند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم منتخب کشتی فرنگی کشورمان با ۹ کشتی‌گیر راهی رقابت‌های بین‌المللی کشتی رنکینگ اتحادیه جهانی کشتی در آلبانی می‌شود.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» نایب‌رئیس بانوان فدراسیون نابینایان و کم‌بینایان، گفت: برگزاری اولین دوره پارالمپیاد استعداد‌های برتر، فراتر از یک رویداد رقابتی، تماشای تجلی اراده است.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» رقابت‌های انتخابی تیم ملی کاراته دانشجویان دختر در بخش کومیته و کاتا برای معرفی نفرات برتر برای شرکت در مسابقات جهانی برزیل با معرفی نفرات برتر به پایان رسید.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم‌های فوتبال پرسپولیس و خیبر خرم آباد در هفته بیست و دوم لیگ برتر فوتبال به مصاف هم می‌روند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است