ورزشی 13:24 - 28 شهریور 1399
رییس باشگاه بارسلونا که قصد نداشت استعفا دهد اکنون به این موضوع فکر می‌کند.

بارتومئو به استعفا فکر می‌کند

به گزارش ایسنا و به نقل از آس، خوسپ ماریا بارتومئو که ریاست باشگاه بارسلونا را از بیست و سوم ژانویه ۲۰۱۴ بر عهده گرفت اکنون به آینده‌اش فکر می‌کند چون به تازگی ۲۰۶۸۷ امضا علیه‌اش جمع‌آوری شده است‌ و استعفایش را خواستار شدند. این یک ضربه سخت برای بارتومئو بود چون تصور نمی‌کرد در مدت دو روز این تعداد امضا علیه‌اش جمع‌آوری شود. 

پیش از این هدف رییس باشگاه بارسلونا ادامه کار تا زمان انتخابات بود. او نمی‌خواست استعفا دهد اما در آخرین ساعات شرایط کاملا عوض شد و اکنون باید با این واقعیت کنار بیاید و به استعفا فکر کند. برخی از مدیران معتقدند اکنون زمان کنار کشیدن بارتومئو است تا روند انتخابات سریع‌تر پیش برود. 

بارتومئو تنها در صورتی استعفا خواهد داد که مطمئن شود این امضاها معتبر هستند. البته ممکن است رییس باشگاه بارسلونا به جای کنار کشیدن به حمله فکر کند و به فکر تهیه استراتژی جدیدی باشد تا شرایط را به نفع خود کند. باید دید او انرژی این کار را دارد یا نه.

انتهای پیام


10721766
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار ورزشی

ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» فدراسیون اسکی در اطلاعیه‌ای اعلام کرد که ملی پوشان کشورمان در حادثه سقوط بهمن در اتریش حضور نداشته و همه اعضای تیم در سلامت کامل هستند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم فوتبال پرسپولیس در غیاب ۲ بازیکن خود به مصاف تیم فوتبال شمس آذر قزوین در هفته یازدهم لیگ برتر فوتبال می‌رود.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم ملی بسکتبال ایران با نتیجه ۹۴ - ۶۸ عراق را در پنجره اول رقابت‌های انتخابی جام جهانی ۲۰۲۷ شکست داد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس فدراسیون فوتبال می‌گوید که ماجرای صدور ویزای آمریکا سیاسی شده است.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس می‌گوید که قصد داریم با نتیجه خوب برابر تیم شمس آذر به هواداران هدیه خوبی بدهیم.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سایپا با پیروزی مقابل آریو اسلامشهر به رده دوم لیگ دسته یک صعود کرد و پالایش نفت بندرعباس با پیروزی مقابل نود ارومیه به رده ششم رسید.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» حافظ قشقایی نماینده دسته ۶۵ کیلوگرم کشورمان در پیکار‌های وزنه‌برداری جام فجر با ثبت مجموع ۲۸۲ کیلوگرم قهرمان شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر ورزش و جوانان گفت: مجمع فدراسیون ژیمناستیک به صورت کاملاً آزاد و به صورت شفاف برگزار شد و اعضای مجمع نیز رای خود را اعلام کردند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» مجمع فوق العاده فدراسیون ژیمناستیک به ریاست معاون وزیر ورزش برگزار شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» با دستور وزیر ورزش و جوانان، زمینی به مساحت ۲۰۰۰ متر مربع در مجموعه ورزشی آزادی به فدراسیون جودو جمهوری اسلامی ایران واگذار خواهد شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است