ورزشی 08:49 - 02 خرداد 1401

جمع اردونشینان تیم ملی کشتی فرنگی افزایش یافت/ دورخیز برای جهانی

به گزارش خبرنگار مهر، پس از اینکه کادر فنی تیم ملی کشتی فرنگی اسامی نفرات اعزامی به تورنمنت قزاقستان را اعلام کرد، این فرنگی‌کاران از روز گذشته در خانه کشتی شهید مصطفی صدرزاده اردو زدند. بدین ترتیب پویا دادمرز، علیرضا نجاتی، پویا ناصرپور، میثم دلخانی، محمدرضا گرایی، محمدرضا مختاری، پژمان پشتام، علی شریفی، رامین طاهری، مهدی فلاح، امین میرزازاده و علی اکبر یوسفی تمرینات خود را استارت زدند تا طی روزهای ۱۲ تا ۱۵ خردادماه در رقابت‌های بین المللی جامبولات تورلیخانوف در شهر آلماتی قزاقستان به میدان بروند. مسابقاتی که جزو رنکینگ اتحادیه جهانی کشتی محسوب می‌شود و اهمیت فراوانی برای محمد بنا و همکارانش دارد.

اما کادر فنی تیم ملی در نظر دارد اردوی اصلی فرنگی‌کاران را از روز پنجشنبه هفته جاری آغاز کند که این تمرینات با حضور تعداد بیشتری از مدعیان برپا خواهد شد.

بر این اساس اردوی تیم ملی کشتی فرنگی طی روزهای ۵ تا ۱۵ خردادماه در خانه کشتی شهید مصطفی صدرزاده برگزار می‌شود اسامی نفرات دعوت شده به این اردو به شرح زیر است:

۵۵ کیلوگرم: پویا دادمرز (خوزستان) علی نوربخش (تهران) محمد حسینوند پناهی (خوزستان)

۶۰ کیلوگرم: علیرضا نجاتی (قم) – پویا ناصرپور (خوزستان) مهدی محسن نژاد (خوزستان) امید آرامی (سیستان و بلوچستان)

۶۳ کیلوگرم: میثم دلخانی (فارس) شیرزاد بهشتی طلا (تهران) علی اصغر سام دلیری (مازندران)

۶۷ کیلوگرم: محمدرضا گرایی (فارس) سجاد ایمن طلب (مازندران) محمدجواد رضایی (قم)

۷۲ کیلوگرم: محمدرضا مختاری (فارس) محمدرضا رستمی (فارس)

۷۷ کیلوگرم: محمدعلی گرایی (فارس) عارف حبیب اللهی (تهران) امین کاویانی نژاد (خوزستان) محمدحسین آذرم دخت (فارس)

۸۲ کیلوگرم: پژمان پشتام (تهران) رسول گرمسیری (خوزستان) محمدحسین محمودی (تهران)

۸۷ کیلوگرم: ناصر علیزاده (مازندران) حسین نوری (البرز) علی شریفی (خوزستان) – رامین طاهری (خوزستان)

۹۷ کیلوگرم: محمدهادی ساروی (مازندران) مهدی بالی (مازندران) مهدی فلاح (تهران)

۱۳۰ کیلوگرم: امین قاسمی منجزی (خوزستان) امین میرزازاده (خوزستان) علی اکبر یوسفی (مازندران)

محمد بنا در آستانه برپایی اردوی تیم ملی اعلام کرد رقابت‌های جهانی صربستان مهم‌ترین هدف فرنگی‌کاران در سال جاری است که با لغو بازی‌های آسیایی هانگژو، تمام تمرکز کادر فنی معطوف آن شد. هر چند که هدف اصلی تیم‌های ملی کشتی فرنگی، موفقیت در بازی‌های المپیک ۲۰۲۴ پاریس است.

به گفته سرمربی تیم ملی کشتی فرنگی اردوها با توجه به حضور در مسابقات متعدد برون مرزی ادامه خواهد داشت، تا سه تیم توانمند برای حضور در مسابقات قهرمانی جهان، پیکارهای امیدهای جهان و بازی‌های کشورهای اسلامی آماده شوند.


11570177
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار ورزشی

ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» از سوی سرمربی تیم ملی جودو بانوان ایران اسامی ملی پوشان دعوت شده به اردوی این تیم اعلام شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سرمربی تیم ملی جوانان می گوید که واژه کناره گیری نسبت به استعفا منطقی تر است چون من قراردادی نداشتم تا استعفا بدهم.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سرمربی تیم ملی جوانان می‌گوید که واژه کناره‌گیری نسبت به استعفا منطقی‌تر است، چون من قراردادی نداشتم که بخواهم استعفا بدهم.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» معاون ورزشی باشگاه پرسپولیس گفت: حمایت تمام قد هیات مدیره و مدیرعامل باشگاه پشت اوسمار است و با او برنامه بلند مدت داریم.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» یک بازیکن تیم فوتبال استقلال تلاش می‌کند تا بار دیگر در ترکیب اصلی این تیم قرار گیرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس فوتبال در رابطه با مسائل مختلف صحبت‌هایی را مطرح کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» مراسم تجلیل از ورزشکاران و مدال‌آوران که روز گذشته با حضور رئیس‌جمهور برگزار شد با دلخوری ورزشکاران ناشنوا همراه بود.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» جزئیات توافق سهراب بختیاری زاده برای سرمربیگری در استقلال مشخص شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سرمربی تیم ملی فوتبال جوانان ایران امروز یکشنبه ۳ اسفند از سمت خود استعتفا کرد تا شایعاتی پیرامون باشگاه پرسپولیس خلق شود.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» وینگر - هافبک ایرانی تیم فوتبال لخ پوزنان می‌تواند در دیدار آینده تیمش در ترکیب اصلی قرار گیرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است