نخستین عکس منتشر شده از قله "کی۲" در اولین صعود زمستانی

شرپاهای نپالی که موفق شدند "کی 2" را برای اولین بار در زمستان فتح کنند، نخستین تصویر را از فتح این قله منتشر کردند.

نخستین عکس منتشر شده از قله "کی۲" در اولین صعود زمستانی

به گزارش ایسنا، تیم شرپای نپال موفق شد برای اولین بار کی۲ را در زمستان فتح کند. به اعتقاد بسیاری صعود زمستانه کی 2 یکی از چالش های قرن به حساب می آمد چرا که انسان توانسته بود پای بر ماه بگذارد اما در زمستان موفق نشده بود این قله وحشی را صعود کند. 

۱۰ کوهنورد نپالی شنبه (۲۷ دی ) توانستند یک حماسه از خود در تاریخ کوهنوردی به جای بگذارند و نام خود در تقویم کوهنوردی ثبت کنند. آنان موفق شدند ساعت 17 به وقت محلی کی 2 را در فصل زمستان فتح کنند.

طبق اخبار به دست آمده تمامی کوهنوردانی که به قله کی ۲ رسیده بودند با سلامت کامل به کمپ اصلی بازگشتند.

متاسفانه "سرگی مینگوته" کوهنورد مشهور اسپانیایی جان خود را از دست داد تا بازهم به همه اثبات شود که طبیعت وحشی است. این کوهنوردی اسپانیایی که کارنامه درخشانی در کوه نوردی داشت از کمپ یک تا کمپ اصلی سقوط کرده و جان خود را از دست داد. 

بعد از فتح کی ۲ آن هم در زمستان سیل تبریکات از سوی کوهنوردان، مردم و مقامات به این گروه کوهنوردی فرستاده شد.

این گروه نپالی نخستین  عکس از فتح کی ۲ آن هم در فصل زمستان را منتشر کردند.

نخستین عکس منتشر شده از قله "کی۲" در اولین صعود زمستانی
نخستین عکس فتح  قله کی 2 در زمستان



انتهای پیام

آگهینرم‌افزار تما‌سگو
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار ورزشی

ورزشی
«خبرگزاری فارس» ۴ فرنگی‌کار کشورمان به مرحله نیمه‌نهایی رقابت‌های جهانی راه یافتند.
ورزشی
«خبرگزاری فارس» سرمربی اسبق پرسپولیس را می‌توان تنها یک مسکن موقت برای درمان درد چندین ساله تیم ملی امید دانست.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» آندرانیک تیموریان پس از جدایی از کادرفنی تیم ملی، با انتشار یک استوری جنجالی، عبارت «اختلاف شرف» را به صدر حواشی فوتبال ایران آورد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» نماینده وزن ۷۷ کیلوگرم کشتی فرنگی کشورمان موفق به شکست نماینده لیتوانی در دور نخست شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» الهام صالحی و شهلا حدیدی با کسب مدال‌های طلا و نقره پرتاب وزنه بانوان، روز درخشانی برای پارادوومیدانی ایران رقم زدند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» هرمز صیدی با ثبت رکورد ۵۰ متر و ۶۸ سانتی‌متر در پرتاب نیزه مردان، مدال نقره بازی‌های پاراآسیایی ناگویا را کسب کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم میکس ریکرو ایران با پیروزی ۵ بر ۴ مقابل هند، مدال برنز بازی‌های پاراآسیایی ناگویا ۲۰۲۶ را به دست آورد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» پرونده کاروان ورزش ایران در پنچمین دوره بازی‌های پاراآسیایی با ۱۰۲ مدال و جایگاه ششمی بسته شد؛ این در حالی است که در دوره پیشین این بازی‌ها ایران نایب قهرمان بازی‌ها شده بود.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» وینگر کنگویی پرسپولیس رشد و تغییر چشم گیری نسبت به فصل گذشته داشته است.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» پیشکسوت پرسپولیس می‌گوید از دست دادن موقعیت‌های گلزنی در آینده برای سرخپوشان دردسر ساز می‌شود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

تبلیغات متنی (ویژه)
تبلیغات متنی

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است