ورزشی 14:53 - 08 آذر 1399

آغاز فعالیت‌های آموزشی فدراسیون تنیس روی میز بعد از ۹ ماه

به گزارش خبرنگار مهر، فدراسیون تنیس روی میز به دلیل بازنگری اساسی و اعمال تغییرات پایه‌ای در بخش آموزش و دپارتمان مربوطه آن، طی ماه‌های گذشته هیچ برنامه‌ای با محوریت «آموزش» نداشت. البته در این میان کرونا و محدودیت‌های متاثر از آن هم مزید بر علت شد تا سطح فعالیت‌های این بخش همچون دیگر برنامه‌های مورد نظر به صفر برسد.

با اعمال تغییرات موردنظر در بخش ساختاری آموزش و مهیا شدن شرایط لازم اما فدراسیون تنیس روی میز فعالیت‌های خود را در این بخش بعد از ۹ رکورد و ایستایی با برگزاری دوره آموزشی تئوری مربیگری آغاز کرده است.

این دوره از امروز با حضور ۳۲ شرکت کننده به صورت آنلاین آغاز شد و تا پایان هفته ادامه خواهد داشت. مسئولیت تدریس این دوره بر عهده ۵ مدرس است.

فدراسیون تنیس روی میز برای ماه‌های آینده هم برگزاری دوره‌های آموزشی در بخش‌هایی مانند بدنسازی، روانشناسی، جانبازان و معلولان و … را در برنامه دارد.


10830904
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار ورزشی

ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» باشگاه استقلال، پس از شکست شب گذشته مقابل الوصل، بیانیه‌ای خطاب به هواداران خود منتشر کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم هندبال زیر ۱۷ سال ایران در دور دوم قهرمانی آسیا باید به مصاف کویت، قطر و اردن می‌رود.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» غلامرضا فرخی کشتی‌گیر وزن ۸۲ کیلوگرم کشورمان در دور نخست برابر کشتی‌گیر چینی به پیروزی رسید.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم ملی فوتبال کشورمان در تازه‌ترین رنکینگ اعلامی فیفا با یک رتبه سقوط در رده ۲۱ قرار گرفت.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» شایعه خط خوردن میلاد محمدی از تیم ملی فوتبال به دلیل تقاضای غرامت از فدراسیون منتشر شده است.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم ملی والیبال تونس با غلبه بر مصر در رقابت‌های والیبال قهرمانی مردان جهان به دور بعد صعود کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» صبا حشمتی در بخش وای‌کرو رده سنی ۱۱–۱۰ سال قهرمان شد و دومین طلای ایران را در مسابقات موی تای قهرمانی جوانان جهان در ابوظبی به دست آورد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سرمربی تیم والیبال برزیل قبل از دیدار با صربستان خبر فوت مادرش را شنید.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» پیشکسوت باشگاه استقلال پس از شکست استقلال مقابل الوصل امارات گفت: استقلال دیگر ۶ تایی نیست بلکه هفت تایی است.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم‌های ایرانی در رقابت‌های فوتبال شکست‌های تلخی داشته‌اند که سنگین‌ترین آنها به نام استقلال ثبت شده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است