ورزشی 07:22 - 06 بهمن 1399

هیچکس انتظار شکست استقلال را نداشت/ سایپا همه را غافلگیر کرد

پیمان صاحب جمعی در گفتگو با خبرنگار مهر در خصوص دیدار آبی پوشان مقابل سایپا اظهار داشت: در خصوص نقاط ضعف استقلال همواره در طول فصل تذکراتی از سوی کارشناسان و پیشکسوتان داده می‌شد. نمی گویم آنها این تذکرات را جدی نمی‌گرفتند اما به هر دلیلی که من نمی دانم، هنوز برخی از این مشکلات رفع نشده است. ۱۲ هفته فرصت خوبی برای رفع مشکلات تاکتیکی و از بین بردن نقاط ضعف است که متاسفانه در این تیم هنوز اتفاق نیفتاده است.

وی بیان داشت: با همه این وجود، کمتر کسی فکر می‌کرد این مشکلات و ضعف‌ها منجر به شکست مقابل سایپا شود. شاگردان ابراهیم صادقی همه را غافلگیر کردند و بار دیگر برخی قوانین نانوشته در فوتبال را یادآوری کردند؛ قوانینی نظیر «تیمی که گل نزند، گل می خورد»، یا «غیر قابل پیش بینی بودن نتیجه فوتبال» و البته قانونی که می‌گوید «نباید هیچ تیمی را دست کم گرفت».

پیشکسوت آبی پوشان گفت: شاید بازیکنان استقلال که یک هفته قبل از این بازی تراکتور را در تبریز در پی ارائه یک بازی خوب و زیبا با شکست سنگینی مواجه کرده بودند، قدری دچار غرور کاذب شده بودند و تمرکز خود را برای این بازی از دست داده بودند. اینها تنها گمانه زنی‌هایی است که ما از بیرون می‌توانیم انجام دهیم. وگرنه واکاوی اصلی را تنها خود فکری و دستیارانش می‌توانند انجام دهند.

صاحب جمعی در ادامه بیان داشت: آنچه ما از بیرون می‌بینیم و می‌توانیم تذکر بدهیم این است که؛ ۱- خط دفاعی استقلال باوجود تغییراتی که در ترکیب آن ایجاد می‌شود هنوز به نظم و هماهنگی نرسیده است. ۲- فقدان یک هافبک بازی‌ساز در مرکز زمین کاملاً به چشم می‌خورد، و ۳- هماهنگی کامل بین خطوط سه گانه به اندازه کافی نیست.

وی افزود: امسال بهترین فرصت برای قهرمانی استقلال است و امیدوارم فکری بتواند با رفع معایب تیمش، در پایان فصل جام قهرمانی را با آبی‌ها بالای سر ببرد.


10919431
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار ورزشی

ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» نخستین دیدار تیم‌های ملی فوتبال ایران و عربستان در مرحله انتخابی جام ملت‌های فوتبال کمتر از ۱۷ سال دختران با پیروزی ملی پوشان کشورمان همراه بود.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» مدافع تیم ملی فوتبال ایران گفت: همیشه روی شانس‌های نیم درصدی حریف و بدشانسی گل می‌خوریم.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سرمربی تیم ملی فوتبال گفت: ما در بدترین شرایط تاریخ فوتبال ایران هستیم. اگر بخواهیم وارد جزئیات شویم درست نیست.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سرمربی سابق تیم ملی فوتبال ایران گفت: اگر نقطه ضعفی در تیم می‌بینیم، بدون نیت خاص مطرح کنیم، چون امیر انتقادپذیر است.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» ملی‌پوش دسته ۶۵ کیلوگرم تیم ملی پاراوزنه‌برداری ایران به مدال نقره در رقابت‌های جهانی دست یافت.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم ملی تنیس روی میز ایران با شکست برابر چین از صعود به مرحله نیمه‌نهایی قهرمانی تیمی آسیا بازماند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» بنیامین فرجی با شکست دادن نفر دوم رنکینگ جهان تنیس روی میز از چین در مسابقات قهرمانی آسیا ۲۰۲۵ شگفتی ساز شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» امیر جعفری ملی پوش پاراوزنه‌بردار کشورمان موفق شد مدال نقره مجموع رقابت‌های قهرمانی جهان پاراوزنه‌برداری در رده بزرگسالان را کسب کند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کمیته حرفه‌ای فدراسیون پرورش‌اندام ایران درباره عملکرد هادی چوپان در رقابت‌های مستر المپیا صحبت‌هایی را بیان کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» هافبک تیم فوتبال استقلال پس از یک بازی دور از ترکیب اصلی در دیدار با مس رفسنجان بار دیگر به ترکیب اصلی باز خواهد گشت.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است