ورزشی 10:34 - 16 اسفند 1399
آرسنال در سال گذشته میلادی ۴۷.۸ میلیون پوند که عمدتا به خاطر بحران کرونا بود متضرر شده است.

ضرر مالی شدید آرسنال در پی بحران کرونا

به گزارش ایسنا و به نقل از تایمز،  باشگاه آرسنال در وب سایت خود  نتایج آخرین گزارش مالی را اعلام کرد. پس از پرداخت مالیات، باشگاه لندنی ۴۷.۸ میلیون پوند ضرر کرد.

نتایج مالی به طور قابل توجهی تحت تأثیر همه گیری ویروس کرونا  قرار گرفت.

ضرر ۳۵ میلیون پوندی قبل از مالیات مستقیماً مربوط به COVID-۱۹ بود. اثرات همه گیری به فصل ۲۰۲۰/۲۱ رسیده و همچنان ادامه دارد. مسابقات هنوز بدون حضور هواداران انجام می شود و بنابراین باشگاه بدون یکی از منابع اصلی درآمد فعالیت می کند.

از پایان سال، این باشگاه تلاش زیادی برای جایگزینی منابع مالی کرد و اقدامات زیادی در زمینه کاهش هزینه ها انجام داده است. این مراحل به تدریج موقعیت خوبی را برای باشگاه فراهم می کنند.

این گزارش همچنین خاطر نشان کرد که درآمد تجاری لندنی ها به دلیل همکاری مجدد با امارات و معامله جدید با آدیداس با ۳۱.۴ میلیون پوند افزایش به ۱۴۲.۳ میلیون پوند رسید. علاوه بر این، یک بند هزینه اضطراری وجود دارد که در آن ۱۰.۴ میلیون پوند برای اخراج اونای امری در نوامبر ۲۰۱۹ و جایگزینی او توسط مایکل آرتتا هزینه شد.

انتهای پیام


10978959
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار ورزشی

ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» بازیکن تیم فوتبال پرسپولیس گفت: در ابتدا از شرایط فوتبالی ام راضی نبودم، اما امیدوارم رفته رفته در سرخپوشان جا بیفتم.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس فدراسیون، قهرمانی مقتدرانه تیم ملی فوتسال کشورمان در رقابت‌های همبستگی کشور‌های اسلامی را تبریک گفت.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم ملی فوتسال ایران در دیدار نهایی رقابت‌های همبستگی کشور‌های اسلامی با نتیجه پنج بر صفر برابر مراکش پیروز شد و به عنوان قهرمانی این مسابقات رسید.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» ملی پوش وزنه‌برداری ایران به مدال طلای این رشته در ششمین دوره بازی‌های کشور‌های اسلامی دست یافت تا چهارمین مدال آور طلایی کشورمان در این بازی‌ها باشد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم ملی شنا ایران در ماده ۴ در ۱۰۰ متر بازی‌های همبستگی کشور‌های اسلامی موفق به کسب مدال نشد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» ملی پوش کاراته کشورمان به مدال طلا و عنوان قهرمانی این رشته در ششمین دوره بازی‌های کشور‌های اسلامی دست پیدا کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» نفر اول شطرنج مردان ایران، دور چهارم جام‌جهانی هند را با تساوی آغاز کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» زهره جعفری مربی موفق فوتبال ایران به عنوان بهترین مربی زن جوان قاره کهن در سال ۲۰۲۵ انتخاب شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» هادی ساعی و بیژن مقانلو در فدراسیون تکواندو با هم دیدار کردند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» اولین مدال طلای تاریخ سامبوی ایران توسط میثم بنی طبا در مسابقات جهانی بدست آمد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است