ورزشی 00:31 - 03 تیر 1401
دریافت کننده قدرتی تیم ملی والیبال ایران، گفت: از مردم می‌خواهم که حمایت‌مان کنند و بعد از باخت‌ها ناامید نشوند.

لیگ ملت‌های والیبال| اسفندیار: مردم بعد از باخت‌ها ناامید نشوند/ پس از 14-13 سال به این نقطه رسیده‌ایم

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، امیرحسین اسفندیار پس از پیروزی تیم ایران برابر آمریکا اظهار کرد: خدا را شاکرم که پیروز میدان شدیم. من ستاره بازی نبودم و همه بازیکنان یک دل بودند تا توانستیم از این مسابقه پیروز بیرون بیاییم.

وی افزود: خوشحالم که دل مردم را شاد کردیم و شرایط خودمان هم بهتر شد. شرایط روحی تیم پس از باخت‌ها بد شده و فشار زیادی روی بازیکنان بود اما خودمان را جمع و جور کردیم و هم قسم شدیم تا جدا از نتیجه، یک نمایش خوب برابر آمریکا داشته باشیم. در والیبال نمایش خوب مساوی برد است و خوشحالیم که این اتفاق رخ داد.

اسفندیار ادامه داد: تیمی هستیم که پس از 14-13 سال و گذر از یک نسل خوب به این نقطه رسیده‌ایم. هرچند که از نسل قبلی هم چند بازیکن در ترکیب فعلی هستند، اما بیشتر بازیکنان جوان هستند و من از مردم می‌خواهم که حمایت‌مان کنند و بعد از باخت‌ها از تیم ملی ناامید نشوند. مطمئن باشید در آینده نتایج بهتری کسب خواهیم کرد.

انتهای پیام/


11603095
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار ورزشی

ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» امروز شنبه ۲ اسفند رقابت‌های فوتبال در ایران و جهان برگزار می‌شود.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» به احتمال زیاد ستاره تیم فوتبال برزیل پس از جام جهانی از فوتبال خداحافظی کند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» دوره بیست و پنجم لیگ برتر فوتبال با یک رکورد قابل بحث همراه می‌شود.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» دیدار تیم‌های فوتبال فولاد و ذوب آهن در چارچوب هفته بیست و دوم لیگ برتر فوتبال امشب در اهواز برگزار می‌شود.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» علت ناکامی تیم فوتبال پرسپولیس در فصل اخیر را مورد بررسی و ارزیابی قرار دادیم.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» نوذر رودنیل کارشناس داوری گفت: باید خطای بازیکن خیبر بر روی علیپور قبل از اعلام پنالتی گرفته می‌شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» مهاجم تیم فوتبال پرسپولیس می‌گوید که قرارداد امسال من و سروش رفیعی پایین‌تر از همه در تیم است که آن هم ۲۶ میلیارد تومان است.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» دنیل گرا نقش پررنگی در باخت‌های سریالی تیم پرسپولیس در نیم فصل دوم رقابت‌های لیگ برتر ایفا کرده است.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» پس از حذف استقلال از رقابت‌های آسیایی و کسب نتایج نامطلوب اخیر، این باشگاه تصمیم به قطع همکاری با ساپینتو گرفت.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» علی بازگشا سخنگوی باشگاه پرسپولیس بیان کرد که یحیی گل محمدی گزینه سرمربیگری ما نیست.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است