سیاسی 10:35 - 07 تیر 1401

نهضت احداث منازل سازمانی تا رفع نیاز همه یگان‌ها ادامه خواهد داشت

به گزارش خبرگزاری مهر، امیر سرتیپ کیومرث حیدری، فرمانده نیروی زمینی ارتش در حاشیه افتتاح پروژه ۳۱۲ واحدی مهر ولایت ۳ منازل مسکونی کوی شهید نامجوی نیروی زمینی ارتش که با حضور جمعی از مسئولین و فرماندهان عالی رتبه برگزار شد، گفت: در امتثال اوامر مطاع فرماندهی معظم کل قوا مبنی بر ارتقاء منزلت اجتماعی و رسیدگی به وضعیت معیشت کارکنان نزاجا، احداث منازل سازمانی به صورت انبوه در دستور کار نزاجا قرار گرفت تا کارکنان شریف نزاجا از مستأجری نجات پیدا کرده و مجبور نباشند بیش از ۵۰ درصد حقوق خود را جهت منزل استیجاری اختصاص دهند.

وی با بیان اینکه نیروی زمینی ارتش افتخار دارد منازل سازمانی خود را با بهترین نقشه و تجهیزات تهیه و به کارکنان تحویل دهد، اظهار کرد: الحمدلله با عنایت خداوند و تدابیر حکیمانه فرماندهی معظم کل قوا هم‌اکنون در ۵۲ نقطه کشور مشغول احداث منازل سازمانی هستیم، این مهم را از مناطق محروم شروع کرده‌ایم، به نحوی که در ایرانشهر و زاهدان به فضل خداوند توانسته‌ایم به تعداد تمامی متقاضیان، منزل سازمانی احداث کنیم که در شرف تحویل به کارکنان است و امروز نیز موفق شده‌ایم یک مجتمع بزرگ ۳۱۲ واحدی را در تهران جهت کارکنان نزاجا افتتاح کنیم.

امیر حیدری با تأکید بر تکریم کارکنان شریف نزاجا افزود: بی‌شک نهضت احداث منازل سازمانی تا رفع نیاز همه یکان‌ها با قدرت ادامه خواهد داشت.

فرمانده نیروی زمینی ارتش با اشاره به اینکه احداث منازل شخصی برای کارکنان نزاجا یک تکلیف است، بیان کرد: بنابر اوامر فرماندهی معظم کل قوا سال ۱۴۰۱ را سال احداث خانه شخصی (ملکی) برای کارکنان نیروی زمینی ارتش تعریف کرده و آن را بحمدالله آغاز کرده‌ایم، به گونه‌ای که هم‌اکنون در بیرجند، شاهرود، اهواز و ارومیه این نهضت با موفقیّت تمام در حال پیشرفت است و در سایر شهرها نیز این نهضت را یکی پس از دیگری آغاز خواهیم کرد.

وی در پایان با تأکید بر پیشرفت روزافزون در احداث منازل شخصی خاطر نشان کرد: هدف‌گذاری نیروی زمینی ارتش این است که کارکنان ارجمند در پایان خدمت با افتخار خود، پس از تحویل منازل سازمانی با احترام وارد خانه شخصی احداثی خود شوند، ما اینگونه کارکنان شریف خود را مورد تکریم قرار می‌دهیم.


11607538
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت امور خارجه نوشت: وزارت خارجه آمریکا کارزار ارعاب و تحریم کسانی که به دنبال پاسخگو کردن جنایتکاران جنگی هستند را تشدید می‌کند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» خطیب موقت نماز جمعه تهران، یکی از دلایل گرانی در کشور را مصرف بالای سوخت عنوان کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اول رئیس‌جمهور گفت: خشونت و افراط‌گرایی هیچ جایگاهی در نظام جمهوری اسلامی ایران ندارد و امروز بیشتر از هر زمان نیاز به وحدت شیعه و سنی داریم.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» به مناسبت شب یلدا، این کهن یادگار سرزمین پرافتخارمان ایران، مراسمی در شامگاه چهارشنبه ۲۶ آذرماه۱۴۰۴ با حضور تعدادی زیادی از هموطنان مقیم فرانسه و اجرای گروه موسیقی سنتی ایرانی در مقر سازمان آموزشی، علمی، فرهنگی ملل متحد (یونسکو) در پاریس بر...
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نماینده مجلس می‌گوید انتخابات تناسبی به سمت شفافیت حرکت می‌کند چون فهرستی که منتسب به یک جریان خاص است باید شفافیت بیشتری در عملکردش داشته باشد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» ایروانی گفت: مقابله با تروریسم باید جامع، غیرگزینشی و کاملاً منطبق با حقوق بین‌الملل بوده و با احترام کامل به حاکمیت و تمامیت ارضی جمهوری عربی سوریه صورت پذیرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» در حساب رسمی وزارت امور خارجه آمده است: ادعای منافقانه «دلسوزی برای مردم ایران»، مزورانه و سخیف است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه کشورمان تاکید کرد: همکاری نزدیک‌تر میان مسکو و تهران امکان اقدام موثرتر در برابر تحریم‌های غیر قانونی غرب را مهیا می‌کند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مجلس شورای اسلامی اعلام کرد: در جلسه علنی سه‌شنبه دوم دیماه موضوع حفظ قدرت خرید مردم و نوسانات ارزی با حضور اعضای اقتصادی دولت بررسی می‌شود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی از تداوم عملیات بارورسازی ابر‌ها از ۲۴ آبان‌ماه تا پایان فصل بهار خبر داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است