ورزشی 17:21 - 27 دی 1398
سرمربی تیم فوتبال شاهین شهرداری بوشهر بعد از تساوی تیمش برابر شهر خودرو از اقدامات فدراسیون علیه تیمش انتقاد کرد.

کریستیچوویچ: فدراسیون با ما عادلانه رفتار نمی‌کند

به گزارش ایسنا، میشو کریستیچوویچ، سرمربی تیم فوتبال شاهین شهرداری بوشهر عصر جمعه در نشست خبری بعد از تساوی تیشم برابر شهر خودرو اظهار کرد: قبل از بازی و حین آن مشکلات زیادی داشتیم. دوباره می‌گویم از اینکه مثل بقیه تیم‌ها به ما نگاه نکردند متاسفم. ما مجبور شدیم در حین دوران بدنسازی با شهر خوردو بازی کنیم. این جوانمردانه نیست و عدالت بین همه باشگاه‌ها اجرا نشده است. بازیکنان جدید ما دو جلسه تمرین با ما بودند و برنامه تاکتیکی ما را نمی‌دانستند. با این اتفاق هفت روز از دوران بدنسازی تیم من را خراب کردند. این‌ها مشکلات قبل از بازی بود.

او ادامه داد: مجددا می‌گویم در زمان بازی مثل بازی‌های قبل بحث کارت قرمز پیش آمد. در کل فوتبال دنیا هیچ‌وقت نمی‌توانید چنین چیزی که امروز رخ داد را ببینید. همه داوران این‌جا خیلی راحت به ما کارت زرد و قرمز می‌دهند. در آخر می‌گویم بازیکنانم بسیار زحمت کشیدند. خداوند از ما حمایت نکرد و اگر دو سانت توپ سمت چپ بود به گل می‌رسیدیم و ممکن بود این بازی را با برد به پایان برسانیم. باید بجنگیم و در مقابل همه چیز دفاع کنیم و منتظر شانس خوب باشیم. خیلی خوشحالم که شهر خودرو نتوانست موقعیت خاصی ایجاد کند و بازیکنان ما خوب بودند. وقتی که به اولین دقایق ورودم به تیم و بازی‌های اول برمی‌گردم، تیم‌های مقابل برابر ما شانس‌های زیادی خلق می‌کردند ولی خدا را شکر امروز این اتفاق نیفتاد و تیم ما یک تیم متفاوت و یک گروه شده است. قطعا این امتیاز به ما کمکی نمی‌کند و ما رشدی نکردیم. امروز با یکی از بهترین تیم‌های ایران بازی داشتیم. می‌توانم بگویم که راضی هستم.

سرمربی شاهین شهرداری بوشهر در پاسخ به این پرسش که چگونه تیمش با یک یار کم‌تر بازی را در نیمه دوم در اختیار داشت؟ گفت: از نحوه شروع بازی راضی نبودم و نیمه دوم سیستم بازی را تغییر دادیم. وقتی که شاهین در خانه بازی می‌کند بازیکنان پاس رو به عقب می‌دهند. ما در خانه بازی می‌کنیم و باید رو به جلو بازی کنیم. باید برای ارسال از جناحین و حرکت در عمق تلاش کنیم. در ۱۵ دقیقه ابتدایی بازی واقعا بد بودیم. بعد از آن می‌توانستیم موقعیت‌سازی کنیم ولی متاسفانه برای هیچ به ما کارت قرمز دادند. در نیمه دوم و بعد از آمدن حیدری به زمین منتظر ایجاد موقعیت بودیم که این اتفاق افتاد. خوشحالم که بازیکنان خوبی را جذب کردیم. شریفات، رزاق‌پور، حیدری و بقیه بازیکنان که هنوز بازی نکرده‌اند. سطح تیم ما بالا آمده است. ما منتظر اولین برد هستیم و امیدوارم به زودی اتفاق میفتد.

او اضافه کرد: امیدواریم بردهایی در آینده به دست بیاوریم. از فدراسیون و داوران یک حق برابر با بقیه تیم‌ها انتظار داریم. یعنی شرایط ۵۰ به ۵۰ باشد ولی تا این لحظه فدراسیون این کار را انجام نداده است. داور در بازی با سپاهان به بازیکن ما خیلی راحت کارت قرمز می‌دهد ولی این خطایی که امروز روی رزاق‌پور شد به جای یک کارت، سه کارت قرمز داشت ولی متاسفانه فدراسیون با ما عادلانه برخورد نمی‌کند. امیدواریم در آینده بهتر شویم.

انتهای پیام


10348960
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار ورزشی

ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» غلامرضا محمدی، سرمربی تیم کشتی خیبر خرم‌آباد پس از پایان رقابت‌های لیگ برتر کشتی، درباره حواشی و اتفاقات روز پایانی اظهاراتی را مطرح کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» کشتی گیر تیم استقلال جویبار گفت: زمانی که کشتی می‌گرفتم می‌شنیدم که تماشاگران مرا تشویق می‌کنند و تماشاگران ایران جزو بهترین تماشاگران هستند .
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» مربی تیم بانک شهر گفت: همه کارهای حضور سعدالله یف برای شرکت در لیگ برتر انجام شده که در لحظه آخر پشیمان شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» قهرمان کشتی جهان و المپیک گفت: سطح لیگ کشتی ایران بسیار بالا و در حد جهانی بود.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» آزادکار سنگین وزن تیم بانک شهر گفت: هیچ دلخوری ای از فدراسیون کشتی ندارم و اگر حرفی نمی زنم از روی احترام و ادب است.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» علیرضا دبیر، رئیس فدراسیون کشتی، پس از برگزاری لیگ برتر کشتی و در واکنش به ازدحام تماشاگران، مشکلات سالن‌ها و برخی حواشی پی‌آمده، توضیحات مفصلی ارائه کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» دکتر احمد دنیا‌مالی در پیامی، کسب عنوان قهرمانی ایران در مسابقات والیبال دانش‌آموزی جهان را تبریک گفت.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» مربی سابق تیم ملی کشتی آزاد به انتقاد از حواشی فینال لیگ برتر کشتی پرداخت و آمادگی کاپیتان تیم ملی کشتی آزاد در وزن جدید را فراتر از تصور دانست.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم استقلال جویبار که با شکست مقابل بانک شهر نایب قهرمان لیگ برتر کشتی شد، در مراسم اهدای مدال شرکت نکرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» مربی تیم کشتی آزاد بانک شهر گفت: از علیرضا دبیر عزیز خواهش می‌کنم که یک تصمیمی بگیرد تا امیررضا معصومی هم بتواند در دنیا مدال بگیرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است