علمی فناوری 13:30 - 10 فروردین 1394
باشگاه خبرنگاران این ماده احتمال ابتلا به بیماری های التهابی را تا نصف کاهش می دهد
مصرف مواد غذایی حاوی امگا 3، علاوه بر تنظیم پاسخ های التهابی بدن، احتمال ابتلا به بسیاری از بیماری های التهابی را تا حدود نصف کاهش می دهد.
صدرالله کمالوند متخصص تغذیه و رژیم درمانی در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: اسیدهای چرب ضروری به ویژه امگا 3، تاثیرات بسیار خوبی بر روی بدن گذاشته و به خصوص پاسخ بدن به بیماری های التهابی را تسهیل می کند.
وی با بیان اینکه روغن دانه کتان، گردو، سویا و ماهی حاوی مقادیر بالایی از امگا 3 هستند، تاکید کرد: مصرف مواد غذایی حاوی امگا 3، علاوه بر تنظیم پاسخ التهابی بدن، احتمال ابتلا به بسیاری از بیماری های التهابی را تا حدود نصف کاهش می دهد.
کمالوند افزود: اثرات اسیدهای چرب امگا 3 در بیماری های التهابی به خوبی مشخص شده است و مصرف مواد غذایی حاوی امگا 3، موجب تنظیم پاسخ های التهابی صادر شده در بیماری های التهابی و روماتولوژی می شود.
وی خاطرنشان کرد: در واقع امگا 3 خاصیت ضدالتهابی بسیار خوبی داشته و مصرف منظم ان همچنین پاسخ دستگاه ایمنی بدن را به مواد خارجی و حساسیت زا تسهیل می کند.
انتهای پیام/
وی با بیان اینکه روغن دانه کتان، گردو، سویا و ماهی حاوی مقادیر بالایی از امگا 3 هستند، تاکید کرد: مصرف مواد غذایی حاوی امگا 3، علاوه بر تنظیم پاسخ التهابی بدن، احتمال ابتلا به بسیاری از بیماری های التهابی را تا حدود نصف کاهش می دهد.
کمالوند افزود: اثرات اسیدهای چرب امگا 3 در بیماری های التهابی به خوبی مشخص شده است و مصرف مواد غذایی حاوی امگا 3، موجب تنظیم پاسخ های التهابی صادر شده در بیماری های التهابی و روماتولوژی می شود.
وی خاطرنشان کرد: در واقع امگا 3 خاصیت ضدالتهابی بسیار خوبی داشته و مصرف منظم ان همچنین پاسخ دستگاه ایمنی بدن را به مواد خارجی و حساسیت زا تسهیل می کند.
انتهای پیام/
6114100