ورزشی 13:31 - 28 شهریور 1399
باشگاه آلومینیوم اراک برای حضور در لیگ برتر می‌خواهد ابتدا بدهی‌های خود را پرداخت کند.

پرداخت بدهی‌های آلومینیوم در اولویت/ اراکی‌ها می‌خواهند بالانشین باشند

به گزارش ایسنا، باشگاه آلومینیوم اراک با وجود صعود به لیگ برتر در بلاتکلیفی به سر می‌برد و همین چند روز قبل نیز هواداران متعصب آلومینیوم با تجمع در ورزشگاه امام خمینی (ره) اراک نسبت به بلاتکلیفی این تیم در بازار نقل و انتقالاتی اعتراض کردند. آن‌ها از مسوولان استان مرکزی و هیات مدیره باشگاه آلومینیوم خواستند تا مسائل مربوط به بودجه این باشگاه را حل و تیم محبوب‌شان را حمایت کنند.

احمد مجیدی، مدیرعامل ایرالکو در این خصوص می‌گوید مجمع فوق‌العاده مجتمع ایرالکو برای تعیین وضعیت تیم فوتبال آلومینیوم اراک پنجم مهر در تهران برگزار می‌شود و با توجه به این که تیم در لیگ برتر حضور دارد، احتمال می‌دهیم که تغییراتی هم در هیات مدیره داشته باشیم.

هم‌چنین روز گذشته سید علی آقازاده، استاندار مرکزی در توییتی خبر داد جلسه خوبی با سهامداران ایرالکو برگزار کرده است که نتایج آن ابتدا پرداخت بدهی پانزده میلیاردی باشگاه است. هم‌چنین بودجه در نظر گرفته شده ۴۰ میلیارد تومان خواهد بود تا اراکی‌ها حضوری پرقدرت در لیگ برتر داشته باشند.

مدیران باشگاه آلومینیوم در نظر دارند تیم‌شان در جمع ۷ تیم اول لیگ برتر در فصل پیش رو قرار بگیرد. مدیران اراکی کمی دیر به خود آمده‌اند و هنوز هم در حال رفع مشکلات باشگاه هستند اما به هر شکل هواداران پر شور اراکی در انتظار حل مشکلات تیم محبوب‌شان هستند. آن‌ها دوست ندارند تیمی که پس از ۱۸ سال به لیگ برتر صعود کرده است، آسانسوری به لیگ دسته یک برگردد.

تکلیف باشگاه آلومینیوم تا پنجم مهر مشخص می‌شود و باید دید اراکی‌ها چه زمانی کار خود را در فصل نقل و انتقالات آغاز می‌کنند. این در حالی است که اکثر باشگاه‌های لیگ برتری شروع به جذب بازیکن کرده‌اند و حتی تعدادی از باشگاه‌ها هم تیم خود را بسته‌اند و آماده حضور در لیگ برتر هستند.

انتهای پیام


10721777
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار ورزشی

ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» داوران بازی‌های هفته دهم فصل جاری لیگ برتر فوتبال مشخص شدند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» با اعلام سخنگوی فدراسیون فوتبال سرمربی تیم ملی امید به کارش در این تیم ادامه خواهد داد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» شادی پریدر، رئیس فدراسیون شطرنج ضمن تشریح عملکرد فدراسیون در سال جاری گفت: آخرین قسط بدهی ایران به فیده، فدراسیون جهانی شطرنج تهیه شده و آماده پرداخت است که در نتیجه بدهی کشور به صفر می‌رسد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» در جریان دیدار بهرام ساوه‌شمشکی رئیس فدراسیون اسکی و ورزش‌های زمستانی با دکتر سینیچا یاسیچ رئیس آکادمی ورزش بلگراد و ماریا متیک قهرمان اسبق تیم ملی اسکی صربستان، راهکار‌های توسعه همکاری‌های آموزشی و علمی میان دو کشور در حوزه اسکی و ورزش‌های...
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» مروز ورزش ایران در بهت و اندوهی عمیق فرو رفته است. صابر کاظمی پس از چند روز مبارزه با عارضه شدید مغزی، دار فانی را وداع گفت؛ خبری که نه فقط جامعه ورزش، بلکه میلیون‌ها ایرانی را در شوک فرو برد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» ملی پوش شایسته هی بال کشورمان با پیروزی ارزشمند ۷ بر ۳ در مقابل حریف بریتانیایی به دیدار نهایی راه پیدا کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» گروه‌بندی جام ملت‌های فوتسال آسیا ۲۰۲۶ انجام شد و ایران حریفان خود را در مرحله گروهی شناخت.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» دبیر فدراسیون بسکتبال می‌گوید مجوز انتقال سینا واحدی به تیم فیلیپینی ربطی به باشگاه نفت ندارد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» کشتی‌گیر سرشناس ترکیه‌ای، با پذیرش درخواست تجدیدنظر در دادگاه داوری ورزش (CAS)، محرومیت ۴ ساله خود را به ۱۸ ماه کاهش داد و از اول ژانویه سال ۲۰۲۶ (دی ماه ۱۴۰۴) مجاز به بازگشت به تشک کشتی خواهد بود.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» کمیته انضباطی کنفدراسیون فوتبال آسیا تیم‌های استقلال و تراکتور ایران را جریمه کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است