استانی 00:43 - 03 بهمن 1399
در پی طوفان و کولاک برف 24 ساعت گذشته انجام شد؛
ایسنا/گلستان مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر گلستان از امدادرسانی نیروهای این جمعیت به ۴۴۷ نفر در پی طوفان و برف و کولاک روز گذشته خبرداد.

امدادرسانی هلال‌احمر گلستان به ۴۴۷ حادثه دیده

فرهاد میقانی در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: در پی وزش باد و طوفان بامداد روز گذشته در استان برخی از منازل مسکونی در شهرها و روستاها دچار آسیب شدند. پس از فروکش کردن باد نیز شاهد برف و کولاک در محورهای کوهستانی و برف‌گیر استان بودیم.

وی افزود: در مجموع طی این مدت به ۱۹ حادثه‌دیده در پی برف و کولاک و ۴۲۸ حادثه‌دیده در پی طوفان امدادرسانی شد.

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر گلستان بیان کرد: ۸۱ نیروی عملیاتی در قالب ۲۱ تیم با به‌کارگیری ۲۱ خودروی امدادی و کمک دار کار امدادرسانی را انجام دادند.

میقانی گفت: یک هزار و ۴۷۰ کیلوگرم نایلون پوششی برای خانه‌های مسکونی آسیب‌دیده از طوفان توزیع شد.

انتهای پیام


10915019
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها
صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است