ورزشی 14:02 - 28 شهریور 1399
ستاره تیم ملی بسکتبال ایران از پیشنهاد جدی تیم سی‌چوآن چین به او خبر داد.

حامد حدادی راهی سی‌چوآن می‌شود؟

به‌ گزارش ایسنا، حامد حدادی، ستاره تیم‌ ملی بسکتبال ایران برای فصل آینده مسابقات لیگ چین دو پیشنهاد جدی از باشگاه‌های نانجینگ و سی‌چوآن دارد که به نظر می‌رسد شرایط سنتر تیم‌ ملی برای حضور در تیم سی‌چوآن مساعدتر و جدی‌تر است.

حدادی در گفت‌وگوی خود در برنامه‌ ورزش و مردم، راجع به این موضوع اظهار کرد: در حال حاضر دو پیشنهاد دارم که یکی از آن‌ها تیم سی‌چوآن‌ و دیگری هم همان تیم سال گذشته‌ام یعنی نانجینگ است. فعلا در حال مذاکره هستیم اما از نظر من شرایط سی‌چوآن بهتر است.

لژیونر بسکتبال ایران درباره صحبت‌های مطرح شده درباره حضورش در لیگ داخلی نیز گفت: متاسفانه فعلا قانونی در فدراسیون تصویب شده است که ما را خارجی محسوب می‌کنند. به همین دلیل نمی‌توانم در این فصل برای تیم‌های داخلی بازی کنم که باید دید این قانون برای فصل‌های بعد اصلاح می‌شود یا نه که به نظر جای تامل دوباره دارد. 

او هم‌چنین درباره منحل شدن تیم‌های با سابقه مانند پتروشیمی نیز گفت: این اتفاق واقعا ناراحت کننده است. در منطقه‌ای چون ماهشهر مردم با وجود شرایط مالی ضعیف علاقه‌ زیادی به رشته بسکتبال دارند و در همه بازی‌ها شاهد حضور هواداران پر شمار هستیم، واقعا نمی‌دانم دلیل این اتفاق چیست.

او ادامه داد: ما به صورت جدی پیگیر این موضوع بودیم تا پتروشیمی را در لیگ حفظ کنیم، اما متاسفانه این انفاق رخ نداد و یک تیم باسابقه دیگر از لیگ برتر کنار رفت که به بسکتبال لطمه می‌زند. من فکر می‌کنم حدودا ۸۰ درصد بسکتبالی‌ها در پتروشیمی حضور داشته‌اند، از مربی‌ها گرفته تا بازیکنان، واقعا این اتفاق ناراحت کننده است. 

سنتر تیم ملی بسکتبال ایران در ادامه انتقادهای خود از منحل شدن تیم‌های باسابقه، اظهار کرد: ما در گذشته هم تیم‌های خوبی چون صنام، پیکان و ... را در لیگ داشتیم که پس از منحل شدن دیگر وارد لیگ نشدند. این تیم‌هاوقتی منحل می‌شوند دیگر به لیگ برنمی‌گردند. البته خوشبختانه تیم ذوب‌آهن پس از منحل شدن به لیگ بازگشت که اتفاق خوبی بود. امیدوارم تیم‌های ریشه داری چون‌ پترو هم که هواداران پر شماری دارد و حتی خود من هم از نزدیک این علاقه را با بازی در آنجا لمس کرده‌ام، همیشه در لیگ حضور داشته باشند.

انتهای پیام


10721816
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار ورزشی

ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» مربی اهل یوگسلاوی به عنوان مربی دروازه‌بان‌ها به کادر فنی سپاهان اضافه شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» مرحله جدید اردوی آماده سازی تیم ملی اسکیت سرعت از روز سه شنبه ۲۴ تیر آغاز می‌شود.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» هافبک فصل گذشته تیم فوتبال سپاهان به احتمال زیاد راهی سوپرلیگ ترکیه خواهد شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» پیشکسوت پرسپولیس می‌گوید که استعفای حمید استیلی به سرخپوشان لطمه می‌زند  و افراد  بزرگی مثل حمید باید در اطراف تیم باشند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» پیشکسوت پرسپولیس می‌گوید که استعفای حمید استیلی به سرخپوشان لطمه می‌زند و افراد بزرگی مثل حمید باید در اطراف تیم باشند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» قهرمان اسکیت اینلاین فری استایل می‌گوید که تجهیزات می‌خواهیم تا بتوانیم مدال بیاوریم و بدون تجهیزات نمی‌توانم مسابقه بدهم.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» پریا قاسمی می گوید که قصد داریم در مسابقات اسکیت قهرمانی آسیا مدال های خوشرنگی را به دست آوریم.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» پریا قاسمی می‌گوید که قصد داریم در مسابقات اسکیت قهرمانی آسیا مدال‌های خوشرنگی را به دست آوریم.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» باشگاه پرسپولیس برای تقویت خط میانی خود به دنبال جذب گئورگی آبورجونیا هافبک گرجستانی است.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور آمریکا، بر خلاف پروتکل بعد از اهدای ‏مدالها سکوی اهدای جام را ترک نکرد و در کنار بازیکنان چلسی شاهد ‏بالای سر بردن جام توسط ریس جیمز بود. ‏

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است