ورزشی 14:02 - 28 شهریور 1399
ستاره تیم ملی بسکتبال ایران از پیشنهاد جدی تیم سی‌چوآن چین به او خبر داد.

حامد حدادی راهی سی‌چوآن می‌شود؟

به‌ گزارش ایسنا، حامد حدادی، ستاره تیم‌ ملی بسکتبال ایران برای فصل آینده مسابقات لیگ چین دو پیشنهاد جدی از باشگاه‌های نانجینگ و سی‌چوآن دارد که به نظر می‌رسد شرایط سنتر تیم‌ ملی برای حضور در تیم سی‌چوآن مساعدتر و جدی‌تر است.

حدادی در گفت‌وگوی خود در برنامه‌ ورزش و مردم، راجع به این موضوع اظهار کرد: در حال حاضر دو پیشنهاد دارم که یکی از آن‌ها تیم سی‌چوآن‌ و دیگری هم همان تیم سال گذشته‌ام یعنی نانجینگ است. فعلا در حال مذاکره هستیم اما از نظر من شرایط سی‌چوآن بهتر است.

لژیونر بسکتبال ایران درباره صحبت‌های مطرح شده درباره حضورش در لیگ داخلی نیز گفت: متاسفانه فعلا قانونی در فدراسیون تصویب شده است که ما را خارجی محسوب می‌کنند. به همین دلیل نمی‌توانم در این فصل برای تیم‌های داخلی بازی کنم که باید دید این قانون برای فصل‌های بعد اصلاح می‌شود یا نه که به نظر جای تامل دوباره دارد. 

او هم‌چنین درباره منحل شدن تیم‌های با سابقه مانند پتروشیمی نیز گفت: این اتفاق واقعا ناراحت کننده است. در منطقه‌ای چون ماهشهر مردم با وجود شرایط مالی ضعیف علاقه‌ زیادی به رشته بسکتبال دارند و در همه بازی‌ها شاهد حضور هواداران پر شمار هستیم، واقعا نمی‌دانم دلیل این اتفاق چیست.

او ادامه داد: ما به صورت جدی پیگیر این موضوع بودیم تا پتروشیمی را در لیگ حفظ کنیم، اما متاسفانه این انفاق رخ نداد و یک تیم باسابقه دیگر از لیگ برتر کنار رفت که به بسکتبال لطمه می‌زند. من فکر می‌کنم حدودا ۸۰ درصد بسکتبالی‌ها در پتروشیمی حضور داشته‌اند، از مربی‌ها گرفته تا بازیکنان، واقعا این اتفاق ناراحت کننده است. 

سنتر تیم ملی بسکتبال ایران در ادامه انتقادهای خود از منحل شدن تیم‌های باسابقه، اظهار کرد: ما در گذشته هم تیم‌های خوبی چون صنام، پیکان و ... را در لیگ داشتیم که پس از منحل شدن دیگر وارد لیگ نشدند. این تیم‌هاوقتی منحل می‌شوند دیگر به لیگ برنمی‌گردند. البته خوشبختانه تیم ذوب‌آهن پس از منحل شدن به لیگ بازگشت که اتفاق خوبی بود. امیدوارم تیم‌های ریشه داری چون‌ پترو هم که هواداران پر شماری دارد و حتی خود من هم از نزدیک این علاقه را با بازی در آنجا لمس کرده‌ام، همیشه در لیگ حضور داشته باشند.

انتهای پیام


10721816
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار ورزشی

ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» ایمان مبعلی به عنوان سرمربی تیم فوتبال الفتح امارات معرفی شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» هادی لطفی، داور باسابقه فوتسال، از دلایل خداحافظی ناگهانی‌اش پرده برداشت؛ کنار گذاشته شدن بی‌توضیح، شائبه هدیه‌دهی در چینش داوران و تضاد‌های عجیب در فرآیند انتخاب قضاوت‌ها محور اصلی انتقادات اوست.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» یامال در تازه‌ترین اظهاراتش مدعی شد: مسی می‌داند من بازیکن خوبی هستم.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» بانوان تماشاگر مجوز حضور در دربی پایتخت به میزبانی اراک را گرفتند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» وزارت ورزش و جوانان در پیامی درگذشت علی غضنفری رئیس اسبق فدراسیون بسکتبال را تسلیت گفت.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» مسئولان برگزاری مسابقات قهرمانی باشگاه‌های فوتبال بانوان منطقه جنوب آسیا (SAFF) از حضور دو کمک داور ایرانی در این رقابت‌ها خبر دادند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» حرکت جوانمردانه کاراته کای کشورمان در رقابت‌های قهرمانی جهان از چشم‌ها دور نماند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» برنامه مسابقات مرحله یک هشتم نهایی و دیدار معوقه مرحله یک شانز دهم نهایی جام حذفی باشگاه های کشور یادواره آزادسازی خرمشهر فصل ۱۴۰۵-۱۴۰۴ اعلام شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» کمیته استیناف آرای خود را درباره پرونده های مختلف صادر کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم ملی اسکی آلپاین ایران برای حضور در رقابت‌های بین‌المللی، اتریش را به مقصد پیست سولدای ایتالیا ترک کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است