ورزشی 14:02 - 28 شهریور 1399
ستاره تیم ملی بسکتبال ایران از پیشنهاد جدی تیم سی‌چوآن چین به او خبر داد.

حامد حدادی راهی سی‌چوآن می‌شود؟

به‌ گزارش ایسنا، حامد حدادی، ستاره تیم‌ ملی بسکتبال ایران برای فصل آینده مسابقات لیگ چین دو پیشنهاد جدی از باشگاه‌های نانجینگ و سی‌چوآن دارد که به نظر می‌رسد شرایط سنتر تیم‌ ملی برای حضور در تیم سی‌چوآن مساعدتر و جدی‌تر است.

حدادی در گفت‌وگوی خود در برنامه‌ ورزش و مردم، راجع به این موضوع اظهار کرد: در حال حاضر دو پیشنهاد دارم که یکی از آن‌ها تیم سی‌چوآن‌ و دیگری هم همان تیم سال گذشته‌ام یعنی نانجینگ است. فعلا در حال مذاکره هستیم اما از نظر من شرایط سی‌چوآن بهتر است.

لژیونر بسکتبال ایران درباره صحبت‌های مطرح شده درباره حضورش در لیگ داخلی نیز گفت: متاسفانه فعلا قانونی در فدراسیون تصویب شده است که ما را خارجی محسوب می‌کنند. به همین دلیل نمی‌توانم در این فصل برای تیم‌های داخلی بازی کنم که باید دید این قانون برای فصل‌های بعد اصلاح می‌شود یا نه که به نظر جای تامل دوباره دارد. 

او هم‌چنین درباره منحل شدن تیم‌های با سابقه مانند پتروشیمی نیز گفت: این اتفاق واقعا ناراحت کننده است. در منطقه‌ای چون ماهشهر مردم با وجود شرایط مالی ضعیف علاقه‌ زیادی به رشته بسکتبال دارند و در همه بازی‌ها شاهد حضور هواداران پر شمار هستیم، واقعا نمی‌دانم دلیل این اتفاق چیست.

او ادامه داد: ما به صورت جدی پیگیر این موضوع بودیم تا پتروشیمی را در لیگ حفظ کنیم، اما متاسفانه این انفاق رخ نداد و یک تیم باسابقه دیگر از لیگ برتر کنار رفت که به بسکتبال لطمه می‌زند. من فکر می‌کنم حدودا ۸۰ درصد بسکتبالی‌ها در پتروشیمی حضور داشته‌اند، از مربی‌ها گرفته تا بازیکنان، واقعا این اتفاق ناراحت کننده است. 

سنتر تیم ملی بسکتبال ایران در ادامه انتقادهای خود از منحل شدن تیم‌های باسابقه، اظهار کرد: ما در گذشته هم تیم‌های خوبی چون صنام، پیکان و ... را در لیگ داشتیم که پس از منحل شدن دیگر وارد لیگ نشدند. این تیم‌هاوقتی منحل می‌شوند دیگر به لیگ برنمی‌گردند. البته خوشبختانه تیم ذوب‌آهن پس از منحل شدن به لیگ بازگشت که اتفاق خوبی بود. امیدوارم تیم‌های ریشه داری چون‌ پترو هم که هواداران پر شماری دارد و حتی خود من هم از نزدیک این علاقه را با بازی در آنجا لمس کرده‌ام، همیشه در لیگ حضور داشته باشند.

انتهای پیام


10721816
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار ورزشی

ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سرمربی تیم فوتبال استقلال با اشاره به اهمیت دیدار حساس تیمش برابر پرسپولیس، گفت: هواداران نقش پررنگی در موفقیت این مسابقه خواهند داشت.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» دیدار تراکتور و استقلال خوزستان در هفته دوازدهم لیگ برتر فوتبال با تساوی بدون گل به پایان رسید.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» استقلال عنوان قهرمانی لیگ برتر کشتی فرنگی ایران را از آن خود کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» دومین روز رقابت‌های تکواندو زیر ۲۱ سال جهان با کسب یک مدال طلا و یک برنز نمایندگان ایران همراه شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس می‌گوید که دربی برای هر ۲ تیم حساس و مهم است.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» پیکان در خانه گل گهر سیرجان موفق شد با یک گل به پیروزی برسد و به رده دهم جدول لیگ برتر فوتبال صعود کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» در ادامه مسابقات تکواندو قهرمانی زیر ۲۱ سال جهان، نماینده وزن ششم تیم کشورمان با برتری در چهار مبارزه متوالی راهی دیدارپایانی شد و تیم بانوان نیز به نخستین مدال خود دست پیدا کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» قدرتی کاران کشورمان نتایج مطلوبی را در رقابت‌های جهانی کسب کردند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» دیدار چاردملو اردکان و ذوب آهن با تساوی بدون گل به پایان رسید.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» دیدار خیبر خرم آباد و شمس آذر قزوین در هفته دوازدهم لیگ برتر فوتبال با تساوی بدون گل به پایان رسید.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است