ورزشی 14:02 - 28 شهریور 1399
ستاره تیم ملی بسکتبال ایران از پیشنهاد جدی تیم سی‌چوآن چین به او خبر داد.

حامد حدادی راهی سی‌چوآن می‌شود؟

به‌ گزارش ایسنا، حامد حدادی، ستاره تیم‌ ملی بسکتبال ایران برای فصل آینده مسابقات لیگ چین دو پیشنهاد جدی از باشگاه‌های نانجینگ و سی‌چوآن دارد که به نظر می‌رسد شرایط سنتر تیم‌ ملی برای حضور در تیم سی‌چوآن مساعدتر و جدی‌تر است.

حدادی در گفت‌وگوی خود در برنامه‌ ورزش و مردم، راجع به این موضوع اظهار کرد: در حال حاضر دو پیشنهاد دارم که یکی از آن‌ها تیم سی‌چوآن‌ و دیگری هم همان تیم سال گذشته‌ام یعنی نانجینگ است. فعلا در حال مذاکره هستیم اما از نظر من شرایط سی‌چوآن بهتر است.

لژیونر بسکتبال ایران درباره صحبت‌های مطرح شده درباره حضورش در لیگ داخلی نیز گفت: متاسفانه فعلا قانونی در فدراسیون تصویب شده است که ما را خارجی محسوب می‌کنند. به همین دلیل نمی‌توانم در این فصل برای تیم‌های داخلی بازی کنم که باید دید این قانون برای فصل‌های بعد اصلاح می‌شود یا نه که به نظر جای تامل دوباره دارد. 

او هم‌چنین درباره منحل شدن تیم‌های با سابقه مانند پتروشیمی نیز گفت: این اتفاق واقعا ناراحت کننده است. در منطقه‌ای چون ماهشهر مردم با وجود شرایط مالی ضعیف علاقه‌ زیادی به رشته بسکتبال دارند و در همه بازی‌ها شاهد حضور هواداران پر شمار هستیم، واقعا نمی‌دانم دلیل این اتفاق چیست.

او ادامه داد: ما به صورت جدی پیگیر این موضوع بودیم تا پتروشیمی را در لیگ حفظ کنیم، اما متاسفانه این انفاق رخ نداد و یک تیم باسابقه دیگر از لیگ برتر کنار رفت که به بسکتبال لطمه می‌زند. من فکر می‌کنم حدودا ۸۰ درصد بسکتبالی‌ها در پتروشیمی حضور داشته‌اند، از مربی‌ها گرفته تا بازیکنان، واقعا این اتفاق ناراحت کننده است. 

سنتر تیم ملی بسکتبال ایران در ادامه انتقادهای خود از منحل شدن تیم‌های باسابقه، اظهار کرد: ما در گذشته هم تیم‌های خوبی چون صنام، پیکان و ... را در لیگ داشتیم که پس از منحل شدن دیگر وارد لیگ نشدند. این تیم‌هاوقتی منحل می‌شوند دیگر به لیگ برنمی‌گردند. البته خوشبختانه تیم ذوب‌آهن پس از منحل شدن به لیگ بازگشت که اتفاق خوبی بود. امیدوارم تیم‌های ریشه داری چون‌ پترو هم که هواداران پر شماری دارد و حتی خود من هم از نزدیک این علاقه را با بازی در آنجا لمس کرده‌ام، همیشه در لیگ حضور داشته باشند.

انتهای پیام


10721816
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار ورزشی

ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» با توجه به غیبت صالح حردانی در ترکیب تیم فوتبال استقلال، سرمربی این تیم با چالش انتخاب بازیکن در سمت راست مواجه است.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» نشست اعضای هیئت مدیره باشگاه استقلال بدون خروجی برای رسانه‌ها به پایان رسید.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» یک سایت یونانی در گزارشی به عملکرد تیم فوتبال المپیاکوس پرداخت و از مهدی طارمی تمجید کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» کمیته انضباطی آرای خود را درباره تخلفات رخ داده در ۴ دیدار از رقابت‌های جام حذفی اعلام کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر ورزش گفت: جامعه ورزش همواره در تمامی صحنه‌ها و بحران‌ها، در طول تاریخ نظام مقدس جمهوری اسلامی، حضوری پرفروغ، مؤثر و مقتدرانه داشته است.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» امروز وزارت ورزش و جوانان میزبان ورزشکاران، مدیران و مربیان ورزشی در مراسم سالگرد شهادت حاج قاسم سلیمانی بود.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» هافبک ملی پوش کشورمان باز هم به دلایل خاص حضور در پرسپولیس را به تعویق انداخت.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» مرکز پزشکی فوتبال ایران پاسخ تست‌های مهاجم ازبک پرسپولیس را به این باشگاه ارسال خواهد کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال درآمد ۸۳ میلیاردی در نیم فصل اول لیگ برتر فوتبال به دست آورده است.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» باشگاه پرسپولیس قصد دارد مراسم رونمایی از سرگیف مهاجم تیم ملی ازبکستان را امروز در ویژه برنامه تلویزیون سرخپوشان برگزار کند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است