ورزشی 21:23 - 22 مهر 1400
تیم جودوی نوجوانان خراسان رضوی بر سکوی نخست رقابت های قهرمانی کشور ایستاد.

 تیم جودو نوجوانان خراسان رضوی قهرمان کشور شد

به گزارش ایسنا، دومین روز از مسابقات جودو قهرمانی کشور در رده سنی نوجوانان (یادواره قهرمانی ملی شهید علی لندی) از صبح امروز پنج شنبه ۲۲ مهرماه ۱۴۰۰ در ورزشگاه تختی تهران آغاز و دقایقی پیش به پایان رسید.

تیم جودو نوجوانان استان خراسان رضوی با کسب ۴ مدال طلا و یک نقره عنوان قهرمانی را در این دوره از مسابقات کسب کرد. تیم استان لرستان با کسب دو مدال طلا، یک مدال نقره و یک مدال برنز نایب قهرمان شد. تیم استان قم نیز با کسب یک مدال طلا و دو مدال برنز روی سکوم سوم قرار گرفت.

در پایان این مسابقات کاپ اخلاق به تیم مازندران رسید.

مسابقات نوجوانان و جوانان جودو از ۲۰ تا ۲۴ مهرماه در بخش نوجوانان و جوانان برگزار میشود و این نفرات برتر پای سکو پاداش گرفتند.

انتهای پیام


11271844
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها
صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است